reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Witajcie!!!
Czekam, aż Basia się obudzi i jeszcze raz wyruszymy na dwór na podbój placów zabaw i piaskownic;-)
Mała narobiła takiego bałaganu w całym domu, że nie wiedziałam za co się wziąć:szok: Powywalała rzeczy z szafek w kuchni, worki do śmieci, zabawki w pokoju, książeczki są nawet w łazience, a w sypialni pieluchy tetrowe, pampersy i paklanki leżą gdzie się tylko da...:-p
M przez rozmowę poranną nawet nie zadzwonił...:no: Ale ja też nie dzwonię, a co tam, jestem samodzielna:tak: A obiad niech sam sobie dzisiaj gotuje:dry:

Gingeros-za nami taka sama nocka jak u Was-płacz, jęczenie w nocy i chyba napuchnięte dziąsełko:-:)no: Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej:tak:
Tyle czasu bez Antonka???-nie wiem jakbym to przeżyła...:szok:
Agnieszka-w nocy strasznie lało-wiem bo prawie cały czas się budziłam:sorry2:
Pusia-widzisz co są warte te prognozy pogody...:nerd:

Na temat służby zdrowia sie nie wypowiadam bo ostatnio za duzo sie naoglądałam i to co sie dzieje to jest totalna masakra!!!!:szok: na operacje na oko kliniki Wrocławskie maja oczekujących pacjentów do 2015 roku i mają limity operacji tygodniowo:wściekła/y:to jest kure.....:wściekła/y:dzieci tez to obowiązuje:angry::angry::angry:a prywatna wizyta u pani profesor kosztuje 170 zł.:baffled: ja z mama czekałam 7 godzin na konsultacje poszpitalna a badanie trwało 30 min.:baffled: ale u prywatnych lekarzy jak są dobrzy tez są kolejki, u mnie czeka sie na wizyte od 2 tygodni do nawet 3 miesiecy:tak:zalezy do kogo:tak: dobrze ze Zuzia zdrowa:tak:ale odkad sie troche pogoda poprawiła to non stop na dworze:tak: Gingeros wspólczuje tej tułaczki pociągami i tyle dni bez Antosia:-(ale dasz rade:tak:mój m tez ciagle pracuje ale niestety nie mamy innego wyjscia ktos musi pracowac, ja juz mialam wracac do pracy na całego ale natrazie ktos musi byc z mama:tak:ale dzisiaj ide na druga zmiane:baffled:nie chce mi sie

Witam i ja!!!
Jakieś lenistwo do mnie przyszło...
Jak mam je pogonić...
Buuuu, nic mi się nie chce...

Bara fajnie że skrobiesz od czasu do czasu.

Kasiu jak sytuacja z małżonkiem...

Kadia jak Twoje zdrówko...

Anetko a co u Was... Jak samopoczucie...

Gingeros dzieki za namiary na Lidlowe promocje. Byłam dziś. Butków żadnych nie było. A ciuszki wszystkie blade takie, rózowe:no: niebieskie:no: lub białe:no: Nic nie kupiłam, a zabrałam babcię ze sobą coby wnusi coś kupiła;-)

Pusia za to dziś pogoda była cudna... A te prognozy niczego warte:no:...​

Witam i ja!!!

Jakieś lenistwo do mnie przyszło...
Jak mam je pogonić...
Buuuu, nic mi się nie chce...​

Bara fajnie że skrobiesz od czasu do czasu.​

Kasiu jak sytuacja z małżonkiem...​

Kadia jak Twoje zdrówko...​

Anetko a co u Was... Jak samopoczucie...​

Gingeros dzieki za namiary na Lidlowe promocje. Byłam dziś. Butków żadnych nie było. A ciuszki wszystkie blade takie, rózowe:no: niebieskie:no: lub białe:no: Nic nie kupiłam, a zabrałam babcię ze sobą coby wnusi coś kupiła;-)​

Pusia za to dziś pogoda była cudna... A te prognozy niczego warte:no:...​

anielap i dobrze a co troche lenistwa nie zaszkodzi:-)

witam :) ja tylko na chwilkę
Jesteśmy już u moich rodziców i zaraz kładę się spać. Jutro imprezka nasza rocznicowa ale myślę, że znajdę czas żeby do Was zajrzeć:tak:

Oki dobranoc

reklama
ANIELA byłam i ja ;-) ale po bodziaki i nawet jeden trójpak wzięłam (oczywiście niebieskie ;-)), bo mój Antonek wystrzelił strasznie na długość i wszystkie bodziaki ma z dekoltem po pępek :-D taki trójpaczek przyda się ;-) te różowe faktycznie były nijakie :rolleyes2: buty też przebrane :tak: ale moja mama była w Sulechowie i jej udało się buciki kupić ;-) będą w sam raz na ogród ;-) bo u moich rodziców Antonek będzie miał ogródek przy domku do dyspozycji i teraz kupujemy ciuchy takie do wykańczania na trawie ;-)

bez Maciusia do poniedziałkowego wieczora :-( bleeeeee !!!

Do góry