reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

HEJ WITAM WAS KOCHANE!!!!!

NO MĄŻ JEST I MAM KOMPUTER:-)

BYLISMY DZISIAJ U KARDIOLOG NA KONTROLI I JAK ZROBIŁA MU USG JEJ MINA WYGLĄDAŁA TAK:szok: A POTEM TAK:-)
KRYSTIANKA ORGANIZ TAK SIĘ ZACHOWUJE JAKBY NIGDY DZIECKO NIE MIALO OPERACJI I CORAZ BARDZIEJ WIERZY W TO ŻE MOŻE NIE BEDZIE POTRZEBNY W PRZYSZŁOŚCI NASTEPNY ZABIEG!!!!:tak::-):-D

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GRATULUJEMY I BUZIAKI:-):-):-):rofl2::rofl2:

reklama
Witam.....
U mnie znowu niezbyt ciekawie....M musial pojechac na weekend do W-wy, ale moj brat przyjechal, pomaga mi zajmowac sie Kuba, w nocy podaje go do karmienia, potem odklada, zarobil sniadanko, teraz zakupy, potem obiad...
A ja odpoczywam.....Bo niestety znowu zaczęłam w nocy krwawić
no.gif
realmad2.gif
I to o wiele mocniej niz poprzednie pare razy - tak jak podczas okresu
no.gif

Tyle ze po 5 minutach minelo...........
Rano zadzwonilam do mojej pani doktor.....................No i mam zalecenia, ze jesli sie powtorzy to do szpitala mam jechac, a jesli nie to poczekac do poniedzialku na to usg. Powiedziala, ze to czasem sie zdarza dlatego ze we wczesnej ciazy zarodek nie wypelnia calej macicy i w czasie kiedy przypadal termin miesiaczki moze tak byc - a teraz akurat 2 okres mialam dostac.
Najwazniejsze ze sie nie nasila i nie jest to czysta krew tylko taka lekko brązowa.
Duphastonu znowu mam brac wiecej................a spasmophen odstawic bo spac po nim nie moge, z to wiecej nospy.
No i znowu leze z tylkiem wyzej............
sorry2.gif

Zycze Wam milego weekendy :tak:

Witam.....
U mnie znowu niezbyt ciekawie....M musial pojechac na weekend do W-wy, ale moj brat przyjechal, pomaga mi zajmowac sie Kuba, w nocy podaje go do karmienia, potem odklada, zarobil sniadanko, teraz zakupy, potem obiad...
A ja odpoczywam.....Bo niestety znowu zaczęłam w nocy krwawić
no.gif
realmad2.gif
I to o wiele mocniej niz poprzednie pare razy - tak jak podczas okresu
no.gif

Tyle ze po 5 minutach minelo...........
Rano zadzwonilam do mojej pani doktor.....................No i mam zalecenia, ze jesli sie powtorzy to do szpitala mam jechac, a jesli nie to poczekac do poniedzialku na to usg. Powiedziala, ze to czasem sie zdarza dlatego ze we wczesnej ciazy zarodek nie wypelnia calej macicy i w czasie kiedy przypadal termin miesiaczki moze tak byc - a teraz akurat 2 okres mialam dostac.
Najwazniejsze ze sie nie nasila i nie jest to czysta krew tylko taka lekko brązowa.
Duphastonu znowu mam brac wiecej................a spasmophen odstawic bo spac po nim nie moge, z to wiecej nospy.
No i znowu leze z tylkiem wyzej............
sorry2.gif

Zycze Wam milego weekendy :tak:

Trzymaj się cieplutko oby wszystko było dobrze, a na pewno będzie :tak:

Witam!!! Witam!!!
Dla wszystkich Was ślę uśmiechy i dobre słowka...:tak:
Melduję że u nas wszystko po staremu. Nocki ciągle na stojąco. Myślę nawet żeby przenieść się na czas jakiś do Zuzki do pokoju, żeby bliżej mi było wstawać. Ale cieżko mi sie rozstać z moim m. Nie potrafię bez niego zasnąć i całą noc jest mi zimno.​

Kiedy umawiamy sie na jakiś spacerek wiosenny. Jakiś park, może w końcu ZOO. Czekam na propozycje:-)​

Kadia dobre wieśći...:tak: I tak juz pozostanie. A Krystianek niech rośnie zdrowo.​

Anetko uważaj na siebie. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. I napewno będzie dziewczynka;-)​

Pusia a Twój Kacperek to tak szybko rośnie... Taką kruszynkę pamiętam z pierwszych Waszych zdjęć tutaj a teraz proszę jaki mężczyzna. Buziaki dla niego na te 5 miesięcy.​

Pozdrawiamy Was gorąco...​

Witam!!! Witam!!!
Dla wszystkich Was ślę uśmiechy i dobre słowka...:tak:
Melduję że u nas wszystko po staremu. Nocki ciągle na stojąco. Myślę nawet żeby przenieść się na czas jakiś do Zuzki do pokoju, żeby bliżej mi było wstawać. Ale cieżko mi sie rozstać z moim m. Nie potrafię bez niego zasnąć i całą noc jest mi zimno.​

Kiedy umawiamy sie na jakiś spacerek wiosenny. Jakiś park, może w końcu ZOO. Czekam na propozycje:-)​

Kadia dobre wieśći...:tak: I tak juz pozostanie. A Krystianek niech rośnie zdrowo.​

Anetko uważaj na siebie. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. I napewno będzie dziewczynka;-)​

Pusia a Twój Kacperek to tak szybko rośnie... Taką kruszynkę pamiętam z pierwszych Waszych zdjęć tutaj a teraz proszę jaki mężczyzna. Buziaki dla niego na te 5 miesięcy.​

Pozdrawiamy Was gorąco...​

Kacperek pięknie dziękuje :tak::-)

WITAM WAS KOCHANE!!!!!

ANETKO - UWAZAJ NA SIEBIE I JAK BĘDZIESZ PO USG TO DJ ZNAĆ , ALE MAM NADZIEJĘ ŻE BEDZIE OK

ANIELAP- ZYCZE CI ABY JAK NAJSZYBCIEJ SKOŃCZYŁY SIE NOCE NA STOJĄCO:tak:, NO U MNIE JUZ TERAZ JEST SUPER IDZIESPAĆ O 18.30 , O 23 ZJADA BUTLE MLEKA, I SPI DO RANA , A DZISIAJ NAS OBUDZIŁA KLAUDIA O 9.30 A KRYSTIAN DALEJ SPAŁ DO 9.45:szok:

Witam was kochane, widze że u was w miare dobrze, Anetko uważaj na siebie i nie martw sie wszystko bedzie dobrze:tak:u mnie w sumie bez zmian, mamę mam w domu i tak naprawde odeszło mi jeżdzenie do szpitala ale przybyło obowiazków pielęgniarki:-)leki, kropienie oczu o określonych porach i takie tam, lekarze mówią ze trzeba czasu i o ile nie bedzie komplikacji to powinno byc dobrze:tak:miejmy nadzieje że tak bedzie:tak:po raz kolejny sie przekonałam że jednak na klinikach są najlepsi lekarze:tak:Pusiu a o kompetencjach i bezsensownej biurokracji w służbie zdrowia moge wiele powiedzieć po moich ostatnich przejsciach:tak:do Zoo bym poszła, tylko teraz to musze sie jakos dograć i z pracą i z mężem żeby z mamą został w domu, ale myśle że uda mi się cos wykombinować:tak::-)tylko termin jakis poprosze:tak:pozdrawiam was bardzo mocno
kadia ciesze sie że wszystko wyszło dobrze:tak::-)

Witam was kochane, widze że u was w miare dobrze, Anetko uważaj na siebie i nie martw sie wszystko bedzie dobrze:tak:u mnie w sumie bez zmian, mamę mam w domu i tak naprawde odeszło mi jeżdzenie do szpitala ale przybyło obowiazków pielęgniarki:-)leki, kropienie oczu o określonych porach i takie tam, lekarze mówią ze trzeba czasu i o ile nie bedzie komplikacji to powinno byc dobrze:tak:miejmy nadzieje że tak bedzie:tak:po raz kolejny sie przekonałam że jednak na klinikach są najlepsi lekarze:tak:Pusiu a o kompetencjach i bezsensownej biurokracji w służbie zdrowia moge wiele powiedzieć po moich ostatnich przejsciach:tak:do Zoo bym poszła, tylko teraz to musze sie jakos dograć i z pracą i z mężem żeby z mamą został w domu, ale myśle że uda mi się cos wykombinować:tak::-)tylko termin jakis poprosze:tak:pozdrawiam was bardzo mocno
kadia ciesze sie że wszystko wyszło dobrze:tak::-)

KOCHANA ZOBACZYSZ BEDZIE OK, DZIELNA Z CIEBIE BABKA TYLE OBOWIAZKÓW:tak:

reklama
Witam Was weekendowo!!!
Siedzę sobie sama w domku, bo M niespodziewanie wybył na spotkanie z kolegami (czemu moje koleżanki nie są tak zdyscyplinowane?:baffled:), więc cóz robić-zerkam co u Was słychać:tak:
My też cały dzień byliśmy dzisiaj w trójkę. M w końcu nie poszedł do pracy:-) Pojechaliśmy później na obiad do teściów. Mała podczas zwiedzania podwórka upadła i zdarła sobie nosek-teraz wygląda naprawdę jak mały rozrabiaka:-p Teściowie byli trochę zmieszani, bo to pod ich opieką się stało, ale przecież jej nie pchnęli, tylko sama upadła:sorry2:

Bara-cieszę się, że Twoja mama już jest w domu-będzie dobrze, zobaczysz:tak:
Kadia-super, że badania tak pozytywnie wyszły:-)
Anielap-ja bardzo chętnie wybiorę się na spacerek lub do zoo-tylko do końca kwietnia, bo od maja do pracy;-) A nocki na stojąco bardzo dobrze znam-też to przerabiałam-minęło dopiero niedawno (a zaczęło się jak Basia miała 7 miesięcy:szok:)
Anetka-leż, leż........ Jesteśmy z Wami:happy:

Do góry