reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

rozkatarzony dzień kolejny ;-) ale już lepiej, więc liczę na to, że nie dobry katar niedługo nas opuści :tak:

Leclerc nie należy do tanich, chociaż czasem uda im się zrobić jakąś promocję ;-) i czasami mają niektóre produkty tańsze od tesco :tak: chodzi mi o produkty dla dzieci oczywiście ;-)

takie jakiś lenistwo, nic mi sie nie chce :rolleyes: musiałabym poprasować, ale generalnie nie chce mi się :zawstydzona/y: może wieczorem się zmobilizuję ;-) albo w przyszłym tygodniu :-D

gdzie jesteś słoneczko??

ANIELA znam to, kiedyś wystawiałam cosik i tak ładnie odpicowałam aukcję, a ona mi zniknęła! bo robiłam w operze i nie wiedziałam, że jej java coś nie teges ;-) już mam nauczkę i nie robię w operze :tak:

reklama
My właśnie wróciliśmy z badania krwi Kacperka bo ostatnio na szczepieniu dostał skierowanie. Co sie okazało ... . Ostatnio pani na szczepieniu mówiła żę na badanie można przyjść codziennie przed dziewiątą, więc dziś mąż specjalnie miał jechać później do pracy przez co będzie dłużej. Kiedy przyjechaliśmy do przychodni to inna pani powiedziała, że tak codziennie można przyjść ALEEEE w czwartki i piątki nie ma tej pani od małych dzieci ...Kur ... zapiał i najlepiej w poniedziałek :angry::wściekła/y:. Ale jak by kto nie wiedział to codziennie można przyjść !!!! SZok:szok: i cały dzień zmarnowany i w poniedziałek powtórka z rozrywki

Witam!
Mała śpi, więc jest chwilka na BB:tak: Noc spokojnie, z jedną pobudką na mleko, ale Basia poszła spać wczoraj o 22.30, więc zdziwiłabym się jakby było inaczej;-)
Wczoraj byłam w pracy.
Złożyłam wypowiedzenie za porozumieniem stron do 30 kwietnia. Niby więc dobrze, ale mam trochę żalu do szefowej, że nic nie powiedziała na to, że chcę odejść-pracowałam tam 8,5 roku. Była to moja pierwsza praca, a więc sentyment jakiś jest, a tu pozbywają się człowieka (tak to poczułam) z ulgą, bo zwalnia etat:crazy: A w przyszłym tygodniu rozmowa u nowego pracodawcy:blink:

Pusia-niestety tak to jest z naszą służbą zdrowia:-:)no: A nie mogliście zrobić tego badania gdzieś indziej?:-p
Gingeros-życzymy, aby katar jak najszybciej minął:happy: :blink:Basia miała raz i to była straszna walka z Fridą i solą morską:dry:
Agnieszka-a co małej było? Brzuszek bolał? Ale myślisz, że to po kaszce?:baffled:
Anielap-tak to jest z komputerami-mnie też nieraz wyprowadzają z równowagi:crazy:
Beti-najtańszy jest chyba Auchan-z tego co zaobserwowałam (fakt też jest taki, że zależy jaki produkt);-)
Ivka-to dobrze, że Szymuś tak szybko sie zaaklimatyzował:-)
Aneta-a ja Ci proponuję kawkę bezkofeinową-taką piłam przez całą ciążę-w smaku nie czuć różnicy;-)

moje dziecko właśnie tańczy przy raioheadzie i śpiewa z Thom'em Yorke'iem :-D
muszę zaznaczyć, że ulubioną płytą Antonka jest "in rainbows" radiohead, długo, długo nic, później "kołysanki - utulanki" turnau i umer ;-)

PUSIU ot nasza kochana polska służba zdrowia ;-)

Witam!
Mała śpi, więc jest chwilka na BB:tak: Noc spokojnie, z jedną pobudką na mleko, ale Basia poszła spać wczoraj o 22.30, więc zdziwiłabym się jakby było inaczej;-)
Wczoraj byłam w pracy.
Złożyłam wypowiedzenie za porozumieniem stron do 30 kwietnia. Niby więc dobrze, ale mam trochę żalu do szefowej, że nic nie powiedziała na to, że chcę odejść-pracowałam tam 8,5 roku. Była to moja pierwsza praca, a więc sentyment jakiś jest, a tu pozbywają się człowieka (tak to poczułam) z ulgą, bo zwalnia etat:crazy: A w przyszłym tygodniu rozmowa u nowego pracodawcy:blink:

Pusia-niestety tak to jest z naszą służbą zdrowia:-:)no: A nie mogliście zrobić tego badania gdzieś indziej?:-p
Gingeros-życzymy, aby katar jak najszybciej minął:happy: :blink:Basia miała raz i to była straszna walka z Fridą i solą morską:dry:
Agnieszka-a co małej było? Brzuszek bolał? Ale myślisz, że to po kaszce?:baffled:
Anielap-tak to jest z komputerami-mnie też nieraz wyprowadzają z równowagi:crazy:
Beti-najtańszy jest chyba Auchan-z tego co zaobserwowałam (fakt też jest taki, że zależy jaki produkt);-)
Ivka-to dobrze, że Szymuś tak szybko sie zaaklimatyzował:-)
Aneta-a ja Ci proponuję kawkę bezkofeinową-taką piłam przez całą ciążę-w smaku nie czuć różnicy;-)

My niestety kompletnie nie znamy od tej strony Wrocławia i nawet nie mam pojęcia gdzie indziej moglibyśmy zrobić to badanie :(. No cóż trzeba będzie zrobic powtórke ale juz tym razem w poniedziałek

moje dziecko właśnie tańczy przy raioheadzie i śpiewa z Thom'em Yorke'iem :-D
muszę zaznaczyć, że ulubioną płytą Antonka jest "in rainbows" radiohead, długo, długo nic, później "kołysanki - utulanki" turnau i umer ;-)

PUSIU ot nasza kochana polska służba zdrowia ;-)
KOCHAMY NASZĄ POLSKĄ SŁUŻBĘ ZDROWIA :-D:-D

witam pustawo tu dzisiaj:no:, my cały dzień w domku, góra prania i prasowania znikła, posprzatane jutro tylko odkurzanie. Maksio był z tatusiem na spacerku oglądali pociągi:-), teraz moje dziecie juz śpi, bo w dzień odmówił spania. A ja mam czas na nadrabianie zaległosci netowych::-D

HEJ WITAM WAS KOCHANE!!!!!

NO MĄŻ JEST I MAM KOMPUTER:-)

BYLISMY DZISIAJ U KARDIOLOG NA KONTROLI I JAK ZROBIŁA MU USG JEJ MINA WYGLĄDAŁA TAK:szok: A POTEM TAK:-)
KRYSTIANKA ORGANIZ TAK SIĘ ZACHOWUJE JAKBY NIGDY DZIECKO NIE MIALO OPERACJI I CORAZ BARDZIEJ WIERZY W TO ŻE MOŻE NIE BEDZIE POTRZEBNY W PRZYSZŁOŚCI NASTEPNY ZABIEG!!!!:tak::-):-D

reklama
Do góry