reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam.......w prima aprilis :-p:-p:-p
U nas chorowania ciag dalszy..........Kuba o 6 odmowil spania......wyl, wyl, wyl.......dostal leki.......rzygnal nimi na mnie......kaszki na sniadanie zjesc nie chcial.......teraz śpi....
sorry2.gif

A karmienia nocne przejal M, zebym nie musiala malego podnosic......kochany moj, ciekawe jak dlugo wytrzyma
wink2.gif

GINGEROS - i Was chorobsko dopadlo :-(....ech....mam nadzieje ze szybko przejdzie...
No i ciesze sie ze nas tak calkiem nie opuszczasz ;-)
ANIELAP - dzieki :-)

No gdzie jestescie moje drogie?

reklama
my juz po spacerku, bosko jest na dworzu, potem idziemy znowu:)
Maksio katarzy i zaczyna kaszleć juz nie wiem co robic, nie gorączkuje i nie udało mi sie złapać mu dzis siusiek do analizy i na jutro do nefrologa nie mamy. no nic pójdziemy bez:)

Hej!!!
No jak tam po takim cudownym dniu... Gotowe na jutrzejszy pochmurny dzień...:-(
Żal mi takiej pogody... Ja chcę wioooooosny!!!

Byłyśmy z Zuzanką prawie cały dzień na działce. Opalałam buźkę w słoneczku a Zu z babcią zrywała kwiatuszki.

Gingeros no strasznie mi żal że Antonek sie pochorował. Ale myślę że zdążymy sie jeszcze spotkać przed Twoim wyjazdem:-) Niech chłopak zdrowieje.:tak:

Anetko Twój również niech wraca do zdrówka.:tak:

Beti i Twój także:tak:

A jak z kinem dziewczyny? Proszę pisać kto będzie napewno...​

ja raczej bede na 99% jestem wręcz napalona i mam nadzieje ze zdążę. ostatnio nie było duzo ludzi i prawie nie czekalismy ale nigdy nic nie wiadomo, mam nadzieje ze opóźnień nie bedzie. w poradni oczywiście. Tak więc jeszcze musze spojrzec jak z Karłowic dojechać do pasazu( do Grunwaldzkiej idziemy?):szok:, i postaram sie naprawdę byc.
z tym kaszlem i katarem Maksiowym to dziwnie. kaszel ma tylko jak wstaje a katar na dworzu:baffled: więc już nie wiem co mysleć, ale we czwartek ide oddac krew więc bedę u mamy na osiedlu bo zawioze tam Maksika i od razu pójde z nim do pediatry.Qrka podejrzewam ze to jakaś alergia bo ma bardzo wysuszona skóre i jakies krosty na twarzy a kiedys juz tak miał i okazało się ze ma skaze. zastanawiam się czy nie po kaszkach bobo-vita bo mu je ostatnio wprowadziłam. już odstawiłam i wrócilismy do Nan Waniliowego.

My dzis cały prawie dzień na dworzu, Maksio sie wyszalał i spi pieknie od 20.30:-).

Cześć dziewczyny!
Ostatnio narzekam niestety na brak czasu, a co dopiero będzie jak wrócę do pracy... A czeka mnie to już w maju. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony nie chcę zostawiać mojej małej, ale z drugiej wiem, że kiedyś to nastąpi:sorry2: A teraz mam dobrą ofertę pracy i druga taka może się nie zdarzyć...
Zapisałam się na prawo jazdy. Egzamin będę miała 24 kwietnia czyli w dzień pierwszych urodzin Basi:tak:
Pomyślałam od razu, że rok temu byłam na porodówce i zdawałam jeden z najważniejszych egzaminów w moim życiu-rodziłam dziecko, a w tym roku będę zdawać egzamin na prawko:-D Ciekawe co będzie trudniejsze?:-p
Dzisiaj były u nas moja siostra z Hanią-dziewczynki dały czadu:-)
Co do jutrzejszego kina to niestety nie pójdę, bo złapał mnie katar alergiczny i łzawienie oczu-trudno mi samej z sobą wytrzymać, a co dopiero w kinie...:dry:

Anielap-fajnie, że macie gdzie spędzać takie piękne dni:-D Ja mogę u teściowej w ogrodzie, ale nieeeee:no:
Beti-zdrówka dla małego!!!!;-)
Aneta-a gdzie Ty znalazłaś swojego M? Może jeszcze są jakieś egzemplarze?:-D No i dla Kubusia też dużo zdrowia:tak:
Gingeros-cieszę się, że dostałaś pracę i wracasz na stare śmieci:-p Widzę, że Antonka też złapało choróbsko-dużo zdrowia dla niego!!!!:happy:
Pusia-dzisiaj też zaliczyliście spacerek?:blink:
Pozdrawiam Was i życzę miłej nocy:-):tak:

Beti to widzimy się w pasażu grunwadzkim...

Kasiu to prawko masz już napewno!!!

MamaOlivkiINelci jak z kinem? Są szanse że się pojawicie?​

witam wieczorowo :tak::tak:

wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak:.

Dziś dzień spacerowania najpierw sama z Kacperkiem a potem jeszcze z M jak wrócił z pracy. Ten drugi spacer był pierwszy raz w spacerówce (ona rozkłada się do pozycji leżącej). Kacper na początku usnął a jak się obudził to był zafascynowanym widokami :-D:-D, rozdziawił mordkę i był w szoku, w końcu pierwszy raz miał okazję patrzeć na coś innego a nie tylko na rodziców hihi.

Jutro pogoda ma być do du ... szkoda :-(.

Jak zawsze w środę jedziemy na basenik oby Kacperkowi się podobało :tak:.

Życzę kobitki miłego pobytu w kinie

czesc dziewczynki, straszna mam ochote na kino z wami dzis ale niestety nie dam rady bo rano lece do szpitala a pozniej szybko do domu bo mój M musi do pracy zdazyc:tak:ale życze miłego seansu:tak: moja mama jest po drugiej operacji, leży teraz na klinikach,ale to co przeżyłyśmy to sie do telewizji nadaje:tak:jak sie spotkamy to wam opowiem bo za dużo pisania, a miejmy nadzieje że pogoda juz bedzie coraz lepsza i bedziemy sie mogły wybrac do Zoo:tak:pozdrawiam was wszystkie, a chorowitkom dużo zdrówka życze

reklama
Czesc kochane :biggrin2:
U nas karmienia przez M w nocy ciag dalszy.......Myslalam juz ze zrezyguje, bo caly dzien sie zalil, ze byl spiacy i rozbity.....No ale dal rade.....Kuba co prawda budzil sie kilka razy w nocy, ale o 6 dalo sie go przekonac ze jeszcze nalezy zostac w lozku.............i pospalismy do 9 :blink::biggrin2: M mowi ze sie wyspal - wiec cool.
A Kuba ewidentnie czuje sie lepiej - przez cala noc nie bylo goraczki, teraz tez nie.....rozrabia jak zwykle ;-)
A ja wczoraj wyprasowalam caly wielki stos prania........nie krzyczcie na mnie....oszczedalam sie....prasowalam na siedzaco w salonie :-D Nie wiedzialam ze tak mozna....a jednak :-D
A pogoda cos sie zepsula :-(.................choc teraz mi troche mnie zal ze musze siedziec w domu ;-)

Zycze Wam milego spotkania dzis - tak mi przykro ze nie moge tam byc z Wami :-:)-:)-(
PUSIU - a Wam milego basenowani zycze.
BARA - fajnie ze zajrzalas :tak: Trzymam kciuki zeby teraz z mama bylo juz tylko lepiej :-)
KASIU - mam nadzieje ze Cie ten katar alergiczny szybko opusci - szczegolnie ze niedlugo rozmowa w nowej pracy ;-)

Do góry