reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Mój mały terrorysta juz śpi smacznie od pół godziny wiec mam dużo czasu dla siebie:)

dziewczynki pogoda za oknem mnie rozwala, ja chce wiosne naprawdę, kiedy ona przyjdzie?

I mam pytanko gdzie i kiedy chodzicie do kina? do którego? sa u nas seanse że z dzieckiem małym można przyjśc? ja słyszałam o takich kinach, ale nie we Wrocławiu, no i kiedy sie znowu wybieracie? strasznie chetnie bym poszła:-) najlepiej na jakis polski film ale może być w sumie każdy:tak:

aaaaaaaa prosimy o głosy:)

reklama
co do kina to bylam na rozmowy noca i na tym kurcze zapomnialam tytulu- co film polski a gadali po angielsku :| bo koles z LA i babka z polski i ona byla w ciazy itd itd.

Widziałyśmy sie na Rozmowach Nocą:-) Byłaś z Gingeros i z dziewczynami z innego forum:tak:

dziewczynki pogoda za oknem mnie rozwala, ja chce wiosne naprawdę, kiedy ona przyjdzie?

I mam pytanko gdzie i kiedy chodzicie do kina? do którego? sa u nas seanse że z dzieckiem małym można przyjśc? ja słyszałam o takich kinach, ale nie we Wrocławiu, no i kiedy sie znowu wybieracie? strasznie chetnie bym poszła:-) najlepiej na jakis polski film ale może być w sumie każdy:tak:

aaaaaaaa prosimy o głosy:)

Tak Beti. Są u nas nawet dwa kina dla mam z dzieciaczkami. W pasażu grunwaldzkim i w arkadach wrocławskich. Seanse są w środy o 12. I powiem Ci że mi sie bardzo podoba. Fajny sposób spędzania czasu i spotkania z innymi mamami:-)
Właśnie zaraz sparwdze co grają w przyszłym tygodniu...
To piszesz się napewno;-)​

Nie ma jeszcze rozkładu na przyszły tydzień:-( Ale teraz dopiero zauważyłam że w pasażu grają co innego niż w arkadach:baffled:. Więc jednak jest jakiś wybór filmów;-) Ha, ha....
Bilety 10zł.​

to jak bedziesz wiedziec to napisz, ja bym poszła na ten nowy polski film co reklamuja ze od piatku maja grać, jak przypomne sobie tytuł to napisze:) le na kino sie pisze jak najbardziej.

no tak poczytałam i super sprawa, normalnie nie wiedziałam że u nas tak jest:) i jeszcze pieluszek i pamperów nie trzeba brać:szok:, i tak wezme swoje:-), ale nie zrozumiałam 1 bilet dla matkiz dzieckiem czy to tylko atrakcja dla dziecia co roku nie ma? bo jak Maksio ma prawie 2 latka to musze za niego zapłacic, bo jesli musze to oczywiscie zapłace, ale cos mi się wydaje że nie. :baffled:, ja sie pisze ide napewno jesli tylko dziec zdrowy bedzie:)

HEJ DZIEWCZYNY POCZYTAŁAM !!!
KRYSTEK MA CAŁY CZAS TEMPERATURĘ!!!!! I WŁASNIE KOŃCZY SIE TRZECIA DOBA I POJAWIA SIE WYSYPKA CZYLI GORACZKA TRZYDNIOWA JEDNAK A W OGÓLE MA BARDZO POWIEKSZONE WĘZŁY POTYLICZNE:-(, ALE ON I TAK JAKOS SIĘ CAŁKIEM NIEŻLE TRZYMA!!!!

JA TEZ JUZ CHCĘ WIOSNE !!!!!

ANIELAP JA MAM TEN SAM PROBLEM KOCHCHANA Z MAŁYM JAK NIE WSTAJĘ ABY GO POPRAWIĆ W NOCY MIN Z 15 RAZY , OCZYWISCIE WOŁA MNIE A PRZYJMUJE TAKIE POZTCJE TYPU : SPI NA KOLANACH , ALBO SIEDZI A GŁOWA NA MATERACU MIEDZY KOLANANMI , NOGI W GÓRZE NA SZCZEBELKACH A GŁOWA POD PODUSZKĄ !!!!:szok: JAK KLAUDIE POŁOŻYŁAM TO KURCZE RANO BUDZIŁA SIE PRAWIE W TEJ SAMEJ POZYCJI!! NO CÓŻ KAŻDE DZIECKO INNE!!!

reklama
Kadia moge zapytać, jak bardzo ma te węzły powiększone? czy dostawał jakis antybiotyk na penycilinie w ciagu 7 dni i jak wysoka jest goraczka? i czy byłas u lekarza?

Do góry