reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Pusiu doszukałam sie wady w naszym krzesełku. Mianowicie brak takiego koszyczka pod siedziskiem. Jest taka siatka ale zaczepiana na tylnych nogach nisko i bardzo nieporęczna. Poza tym uważam że inne tańsze krzesełka nie są gorsze od Polly, więc po co przepłacać;-)​

Beti a jaki macie wózeczek?​

Ivka76 ja również mam do sprzedania wózek trzyfunkcyjny. I również podpytuje znajomych:-)​
jezeli moge pomóc to aja mam takie krzesełko baby design i jestem bardzo zadowolona , umiarkowana cena i jest ok:-)

Załączniki

• Obraz 038.jpg
    Obraz 038.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Pusiu doszukałam sie wady w naszym krzesełku. Mianowicie brak takiego koszyczka pod siedziskiem. Jest taka siatka ale zaczepiana na tylnych nogach nisko i bardzo nieporęczna. Poza tym uważam że inne tańsze krzesełka nie są gorsze od Polly, więc po co przepłacać;-)

Beti a jaki macie wózeczek?

Ivka76 ja również mam do sprzedania wózek trzyfunkcyjny. I również podpytuje znajomych:-)​

jezeli moge pomóc to aja mam takie krzesełko baby design i jestem bardzo zadowolona , umiarkowana cena i jest ok:-)

Kurcze to znowu mam do myślenia :tak: a już myślałam, że się zdecydowałam a tu dalej pojawiają sie niepewności :-D:-D. Im dłużej oglądam tym bardziej nie wiem które. AAAAAAAAAAAAAA :crazy:

ja mam podobne krzesełko co Pusia i jestem mega zadowolona. a wózek mamy Inglesine Zippy. jak znajde to wkleje linka i krzesełka i wózka.

Kurcze to znowu mam do myślenia :tak: a już myślałam, że się zdecydowałam a tu dalej pojawiają sie niepewności :-D:-D. Im dłużej oglądam tym bardziej nie wiem które. AAAAAAAAAAAAAA :crazy:

Wiesz, jak my kupowaliśmy to się okazało, że tak naprawde te krzesełka różnią sie od siebie jakimiś pierdołami tylko. I ceną oczywiście. Kwestia doboru bajerów: to ma półeczkę, tamto zabaweczke, itp. Gdyby nie mój małżonek, który chce mieć wszystko naj to ja kupiłabym jakieś zdecydowanie tańsze, np baby design. Gdzie nawet kolorystyka bardziej mi sie podobała.
Ale to mój m zdecydował;-)​

Beti wózeczek fajniutki i rzeczywiście wieksze kółka:tak: Ale ma rogi, a ja sie uparłam na pełną rączkę.

Kadia teraz juz wszystkie krzesełka to mają. Bynajmniej z tego przedziału cenowego w którym ja wybierałam;-)​

reklama
Beti wózeczek fajniutki i rzeczywiście wieksze kółka:tak: Ale ma rogi, a ja sie uparłam na pełną rączkę.​

Kadia teraz juz wszystkie krzesełka to mają. Bynajmniej z tego przedziału cenowego w którym ja wybierałam;-)​

kochana ja tak się własnie znam i na krzesełakach i innych sparawach jak coś mi wpadnie w oko , to wałaściwie nie szukam nic innego

Beti77 też patrzyłam na to krzesełko wcześniej

A co myślicie o tym krzesełku CONECO GALILEO Z BUJAKIEM ! +PIĘKNE NACZYNIA !!!! (327335266) - Aukcje internetowe Allegro

Podoba mi się jak wygląda ale nie wiem jak w praktyce

to tez mi się podobało i barałam pod uwage !!

Do góry