reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

ja mialam Chcicco mama ale za duze w naszym mieszkaniu i kupilismy Antilope w Ikei i jest super!!! ale dopiero jak dziecko siedzi !!! wczesniej karmilismy w lezaczku

reklama
PUSIU ja ogarniam chatkę :tak: wczoraj nie było mnie cały dzień w domku, chłopaków zostawiłam samych i mam teraz mieszkanie jakby jakieś tornado przez nie przeszło :eek: w dodatku muszę zacząć pranie, prasowanie i pakowanie (w piątek jedziemy na 10 dni do Zielonej Góry i Sulechowa) i cholercia nic mi się nie chce :wściekła/y:
krzesełko mam w spadku po mojej bratanicy :zawstydzona/y: stare bebe confort ;-) pewnie już takich nie ma w sprzedaży, więc nawet swojego nie polecę :-D

a ten mój mały lata i tylko krzyczy tata tata tata :sorry: mógłby się czegoś nowego nauczyć ;-) albo szkolić mama :-D bo wiem, że mama mówi ;-)

Hallo.....
biggrin.gif

Wrrrrr....no i sie wkurzylam z rana.......dzwonie zapisac sie na jazdy....pytam wczesniej M kiedy, a on mi na to rano nie, wieczorem dopiero o 18.....duzego wyboru nie ma. Pytam wiec napewno kazdy dzien Ci wieczorem pasuje...tak byle o 18.............No i umowilam sie na 24.03 na 18....................mowie M a on mi na to ale ja ide do dentysty na 18 w ten dzien.........Nozesz K*********************** *&^%$#$%^&*&^%$#$%^&^%$#%^
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

Tym sposobem to ja do grudnia tego nie wyjezdze. No ulzylo mi....
A tak poza tym dzis wstalismy o 7....zdazylam juz zmyc podlogi......potem reszta........O ile znowu snieg nie zacznie padac :sorry:

Dzieki GINGEROS. A gdzie to sie wczoraj caly dzien brykalo, co? :-p
PUSIA - my mamy drewniane: Drewex Kolorino......ale tak jak u Olci: to od momentu kiedy maly dobrze sam siedzial, wczesniej lezaczek :tak:
BETi - miejmy nadzieje ze to chwilowy spadek apetytu
ANIELAP - no super bryczka.......ja za jakis czas tez zaczne rozmowy z M w kwestii wymiany wozka :tak:
KASIENKA - a ja juz mam termin egzaminu teoretycznego :-) 14.04 :tak: Hehehe moze pojdziemy razem zdawac? :-p
BARA - nieladnie z tym chorobskiem...Prosze sie szybko kurowac. Zdrowka zycze :tak:

Hallo.....
biggrin.gif

Wrrrrr....no i sie wkurzylam z rana.......dzwonie zapisac sie na jazdy....pytam wczesniej M kiedy, a on mi na to rano nie, wieczorem dopiero o 18.....duzego wyboru nie ma. Pytam wiec napewno kazdy dzien Ci wieczorem pasuje...tak byle o 18.............No i umowilam sie na 24.03 na 18....................mowie M a on mi na to ale ja ide do dentysty na 18 w ten dzien.........Nozesz K*********************** *&^%$#$%^&*&^%$#$%^&^%$#%^
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

Tym sposobem to ja do grudnia tego nie wyjezdze. No ulzylo mi....
A tak poza tym dzis wstalismy o 7....zdazylam juz zmyc podlogi......potem reszta........O ile znowu snieg nie zacznie padac :sorry:

Dzieki GINGEROS. A gdzie to sie wczoraj caly dzien brykalo, co? :-p
PUSIA - my mamy drewniane: Drewex Kolorino......ale tak jak u Olci: to od momentu kiedy maly dobrze sam siedzial, wczesniej lezaczek :tak:
BETi - miejmy nadzieje ze to chwilowy spadek apetytu
ANIELAP - no super bryczka.......ja za jakis czas tez zaczne rozmowy z M w kwestii wymiany wozka :tak:
KASIENKA - a ja juz mam termin egzaminu teoretycznego :-) 14.04 :tak: Hehehe moze pojdziemy razem zdawac? :-p
BARA - nieladnie z tym chorobskiem...Prosze sie szybko kurowac. Zdrowka zycze :tak:

no my tez wcześniej nie będziemy sadzać zanim sam nie będzie siedzieć poza tym póki co i tak na samym cycku wiec nie ma co w krzesełku sadzać hihi

Dzwonilam do szpitala - mamy zglosic sie 28 kwietnia - w sam raz po urodzinkach :baffled:

GINGEROS - nooooo......a jak tam po tem rozmowie, nic sie nie chwalisz, wszystko trzeba z Ciebie wyciagac :-p;-):-D
Ty chcesz na uciec z Wrocławia.............:-(

A snieg sypnela i to drugi raz dzis............a ja miala okna myc.....czy cos.....:sorry:

jak na moje (niedoświadczone) oko, rozmowa poszła mi dobrze :tak: przed szefami zaprezentowałam się super, nie byłam zdenerwowana, pewnie odpowiadałam na pytania ;-) gorzej wypadła rozmowa po angielsku z gościem z HR, ale ja im mówiłam, że z angielskiem nie miałam kontaktu od kilku lat i jestem trochę cofnięta przez to ;-) ten koleś z hr mówił, że nie było tak źle ;-) i że sam wie z doświadczenia, że jak się nie używa języka to mozna cofnąć się daleko, daleko ;-) do końca przyszłego tygodnia ma być podjęta decyzja ;-) i mam czekać na telefon, bo oczywiście nie jestem jedyną kandydatką na to stanowisko ;-)

a praca była by w ich zielonogórskim oddziale :-) co prawda nie jest to dokładnie mój zawód wyuczony, ale coś bardzo pokrewnego i podstawy miałam już na studiach ;-)

Anetko ja wam nie uciekam ;-) po prostu wróciłabym do siebie :zawstydzona/y: i oby szpital szybciutko się zakończył ;-)

byłam w Krakowie na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy :zawstydzona/y: pracy w Zielonej Górze ;-)

łoooooo, ale śniegiem przed chwilą sypnęło :szok: aż Antonek z niedowierzaniem wyglądał przez okno :-D

Czyli co planujecie wrócić do Zielonej Góry??
Jak poszła Ci ta rozmowa ?????
My tez na święta jedziemy do lubuskiego tylko że do Otynia i tylko na 5 dni :-(

reklama
Wiem wiem kochana, ze to powrot na swoje...tak tylko zartuje.
No to co...trzymamy mocno kciuki za pozytywna decyzje i czekamy na newsy :tak:

Do góry