reklama
a ja mam nerwa bo od wczoraj moje dziecko odmawia jedzenia nie wiem co mu sie stao, je tylko zupy, ale dobrze że chociaz zupy je. wczoraj po 16 zjadł 3 łyżki 2 dania i już nic więcej.spał w nocy jak zabity! na sniadanie zjadł 5 łyżkek kaszy, nie wiem co mu jest. dziś dałam mu do picia tylko wode może go oczki zamulaja
Bryka super ale te małe kółka cięzko Ci bedzie jak zima snieg spadnie, ale to raczej u nas niemożliwe
Beti to pewnie chwilowy brak apetytu... Nam przecież też nie zawsze chce się jeść...
Co do kółek to niestety nie można mieć wszystkiego. Nasz poprzedni wózeczek miał cudne duże pompowane... i wagę.... 14kg!!! Ten ze względu na kółeczka o połowę lżejszy jest i to jego największy plus!!!
Mi się podoba Cicco Polly tylko nie wiem jak ono się spisuje no i jego główna wada to cena ;-)
Ja mam Chicco Polly:-) Jak na razie żadnych wad nie wykryłam... Zuzka rzuca się w nim czasem w obronie przed zjedzeniem czegokolwiek... No ... Ale stabilne bardzo.
Czyli co planujecie wrócić do Zielonej Góry??
Jak poszła Ci ta rozmowa ?????
My tez na święta jedziemy do lubuskiego tylko że do Otynia i tylko na 5 dni :-(
My tez chyba wyjeżdżamy na "święta" . W lubuskie. Do Sulęcina:-) Na 3dni:-)
Gingeros to pewnie spełnią sie Wasze marzenia. Trzymamy kciuki, choć szkoda nam Cię wypuścić z naszego forum;-)
widze że tu jakaś emogracja sie szykuje:-) no ale bedziesz miała daleko na spotkania z nami gingerosja do dr. Wickiewicz trafiłam do Corfamedu bo miałam problem z zajściem w ciąże a poza tym z pracy widze Corfamedu nas sypie śnieg, wieje i jest beznadziejna pogoda, mój boski mąż zrobił świąteczne porządki, a mi sie upiekłoale wolałabym być zdrowa jutro i w piatek musze iść do pracy a nie chce mi sie przeokrutniekupiłam Zuzolince śliczne buciki żeby z jajami poszła elegancko a tu raczej zimowe trzeba bedzie ubrac
Beti to pewnie chwilowy brak apetytu... Nam przecież też nie zawsze chce się jeść...
Co do kółek to niestety nie można mieć wszystkiego. Nasz poprzedni wózeczek miał cudne duże pompowane... i wagę.... 14kg!!! Ten ze względu na kółeczka o połowę lżejszy jest i to jego największy plus!!!
Ja mam Chicco Polly:-) Jak na razie żadnych wad nie wykryłam... Zuzka rzuca się w nim czasem w obronie przed zjedzeniem czegokolwiek... No ... Ale stabilne bardzo.
My tez chyba wyjeżdżamy na "święta" . W lubuskie. Do Sulęcina:-) Na 3dni:-)
Gingeros to pewnie spełnią sie Wasze marzenia. Trzymamy kciuki, choć szkoda nam Cię wypuścić z naszego forum;-)
Ale super zdjęcie i śliczna dziewuszka na nim .
Chyba się już całkiem przekonałam do tego krzesełka :-)
Chyba się już całkiem przekonałam do tego krzesełka :-)
A tak w ogóle to dziś na basenie było superrrrrr . Bralismy udział juz w zajęciach w grópie Kacperkowi bardzo sie podobało, nie płakał było czadowo . Pływał na materacyku , spiewalismy "jedzie pociąg z daleka " i takie tam.
Po basenie jestem padnięta, ale tak pozytywnie;-)
Po basenie jestem padnięta, ale tak pozytywnie;-)
kadia2
Fanka BB :)
WITAM WAS DZIEWCZYNY!!!!
POGODA ZA OKNEMPIEKNA I ZAMIAST NA BOŻE NRODZENIE SNIEG TO MAMY NA WIELKANOC:-)
POGODA ZA OKNEMPIEKNA I ZAMIAST NA BOŻE NRODZENIE SNIEG TO MAMY NA WIELKANOC:-)
kadia2
widze Dziewczyny że Nikogo Nie Ma , A Ja Ponieważ Pracuje W Szkole Od Jutra Do Wtorku Mam Wolne, I Dopiero Zaczne Sprzatać I Mam Zamiar Zrobić Zakupy!!!!! A Co U Was I Dzieci Kochane????
witam sie późna porą. byłam dzis w galerii dominikańskiej i spotkałam się z moja przyjaciółką.super było. Maksio sie wyszalał, ale spac nie chce.
ogólnie to moje dziecko odmawia sniadania i kolacji obiad jakos tam zje zupe to nawet super. , ale to i tak mało w porównaniu z tym ile jadł wczesniej. i to mnie wkurza bo chcę by troszke przybrał.
w galerii weszłam do C&A i kupiłam Maksiowi bluzke i mojej chrześnicy tez na prezent od zająca. uwielbiam tam kupować.
ja mam spacerówke na kólkach średnich ale super sie ja prowadzi i waży tylko 7,8 kg. jest rewelacyjna, nigdy nie chciałabym innej:-). u mnie waga to była podstawa bo mieszkam na 2 pietrze bez windy i cały wózek z gondola ważył 10,5 kg chyba. ja musiałam mieć lekki wózek.
a krzesełko mamy firmy BeeBee jest podobne do Chicco polly ale dużo tańszy my chyba 280 zł daliśmy ale nie pamietam, dla mnie to krzesełko nie ma wad, same zalety.
ide usypiać moje dziecię a potem kończe witrazyki uda mi sie skonczyc do swiat;-)
ogólnie to moje dziecko odmawia sniadania i kolacji obiad jakos tam zje zupe to nawet super. , ale to i tak mało w porównaniu z tym ile jadł wczesniej. i to mnie wkurza bo chcę by troszke przybrał.
w galerii weszłam do C&A i kupiłam Maksiowi bluzke i mojej chrześnicy tez na prezent od zająca. uwielbiam tam kupować.
ja mam spacerówke na kólkach średnich ale super sie ja prowadzi i waży tylko 7,8 kg. jest rewelacyjna, nigdy nie chciałabym innej:-). u mnie waga to była podstawa bo mieszkam na 2 pietrze bez windy i cały wózek z gondola ważył 10,5 kg chyba. ja musiałam mieć lekki wózek.
a krzesełko mamy firmy BeeBee jest podobne do Chicco polly ale dużo tańszy my chyba 280 zł daliśmy ale nie pamietam, dla mnie to krzesełko nie ma wad, same zalety.
ide usypiać moje dziecię a potem kończe witrazyki uda mi sie skonczyc do swiat;-)
ivka76
Witajcie Drogie Wrocławianki,
jestem na BB codziennie, a ciągle zapominam zerknąć na ten wątek
U nas na Psiaku tez niezła zawierucha śnieżna, a podobno w samą Wielkanoc ma być 2-3 stopnie na minusia
Mam pytanie z nieco materialnej strony - nie znacie jakiejś przyszłej Mamci poszukującej wózeczka? Pytam, bo mam do sprzedania Roana Maritę w kolorze 916 - stan idealny, ze wszystkimi dodatkami oraz śpiworem, kocykiem i dzwoneczkami Tiny Love.
jestem na BB codziennie, a ciągle zapominam zerknąć na ten wątek
U nas na Psiaku tez niezła zawierucha śnieżna, a podobno w samą Wielkanoc ma być 2-3 stopnie na minusia
Mam pytanie z nieco materialnej strony - nie znacie jakiejś przyszłej Mamci poszukującej wózeczka? Pytam, bo mam do sprzedania Roana Maritę w kolorze 916 - stan idealny, ze wszystkimi dodatkami oraz śpiworem, kocykiem i dzwoneczkami Tiny Love.
reklama
Pusiu doszukałam sie wady w naszym krzesełku. Mianowicie brak takiego koszyczka pod siedziskiem. Jest taka siatka ale zaczepiana na tylnych nogach nisko i bardzo nieporęczna. Poza tym uważam że inne tańsze krzesełka nie są gorsze od Polly, więc po co przepłacać;-)
Beti a jaki macie wózeczek?
Ivka76 ja również mam do sprzedania wózek trzyfunkcyjny. I również podpytuje znajomych:-)
Beti a jaki macie wózeczek?
Ivka76 ja również mam do sprzedania wózek trzyfunkcyjny. I również podpytuje znajomych:-)