reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

aniela to wozek - samochodowy :-) a pozniej docelowy Coneco Solar, sprawuje sie niezle wytrwal na spacerze na biskupinskich lakach :-) a 4,5 to nie tak duzo jak ma sie zrzucic 23!!! :) ale jeszcze tylko 18,5 :-D

Wózeczek fajniutki. Bardzo mi się spodobał. Tyle że ma rogi a ja bardzo chciałam pełną rączkę.

A 4,5kilo to wcale nie mało. Przez miesiąc. Kurczę, ja chętnie też bym zgubiła ze 4kg, ale za leniwa jestem i nie umiem być na diecie. Poza tym żyć nie mogę bez żeberek i golonek;-)​

ja właśnie zadzwoniłam przed chwilą na ta Gajowicką i zarejestrowałam Kacperka do tego ortopedy na 27 marca na 16:30. Chciałam do doktora Michajłowa ale on sie rozchorował i zastępuje go Szybiński. Kurcze trochę mam stres czy wszystko będzie dobrze ... Kacper na jednej nodze ma fałdkę a na drugiej nie (na udach) i mam wrażenie że jedna noga jest silniejsza od drugiej, bo jedna podnosi do góry chwyta rączka i ciągnie a drugiej jakoś tak nie chce .... Mam nadzieje, że to nic takiego

Pusia pieluchować zapewne zaleci, bo to tak jakby profilaktyka. A na fałdki nie ma co patrzeć, to bzura jakaś. U nas od początku bardzo niesymetryczne były i co... Mamy śliczne zdrowiutkie bioderka:tak: Poza tym dziewczyny na czerwcówkach mówiły, że dysplazja stawów częściej dotyczy dziewczynek niz chłopców. To tak na pocieszenie:-);-)

A tego sprzątania to Wam nie zazdroszczę:no: My nie obchodzimy świąt i nie mamy pretekstu do wielkich porządków;-)​

reklama
Dzieki wielkie za tak szybka odpowiedz :)! Polece chyba na Slowianska bo to zaraz kolo mnie. Z nieba mi spadlas :)

Wszystkie macie takie kochane slodkie malenstwa! Ja juz sie swojego nie moge doczekac, ale termin dopiero we wrzesniu :(
Pozdrawiam goraco!

A ja miałam wrzucić fotkę naszej bryki i proszę, oto ona:

Załączniki

• S1030370małe.jpg
    S1030370małe.jpg
    296,6 KB · Wyświetleń: 42
bryki super , ale za to właściciele jacy super!!!:-):tak:

a my z krystekim mielismy przeboje z klejnotami rodzinnymi:-) i musielismy w sobote jechac do lekarza, ale już jest lepiej dostał zestaw maści i furagin

BARA je też od Wickiewicz :tak: super babka! od samego początku chodziłam do niej i nigdy tego nie żałowałam :-) ona pracuje w Corfamedzie i w tej przychodni leczącej niepłodność (zapomniałam jak to sie zwie ;-)), w szpitalu już nie pracuje niestety :-(

ANETKO super, super! Ogromne gratki dwóch kreseczek :tak:

Dziewczyny, ale się napisałyście od czasu jak tu ostatni raz zaglądałam!!!!:szok: Myślałam, że nie nadrobie zaległości...
A my wczoraj byłyśmy u mojej siostry i dlatego brakło czasu na BB. Wcześniej byłam na jazdach o 7 rano. Zostały mi już tylko 4 godziny i egzamin!!!
Basia troszeczkę pokasłuje, ale tylko wtedy jak leży-także nie wiem od czego:eek:
Dzisiaj umówiłam się z koleżanką z liceum i jej 4 miesięczną córeczką-idziemy na spacer:laugh2:
Anielap-fajny wózeczek:tak: Też musimy się zastanowić nad mniejszym, ale na razie ten który mamy jest ok:-p
Olcia-jak zwykle śliczne fotki Milenki:-) Jeszcze raz gratuluję postępów w odchudzaniu;-) A mi do 56 kg brakuje już tylko jeden kg!!!
Pusia-nie martw się na zapas tymi fałdkami-niech najpierw lekarz zobaczy i poradzi:sorry:
Aneta-a Ty się tak nie forsuj;-) Szkoda, że musicie iść z Kubusiem do szpitala:szok: A z jedzeniem to u nas jak wiesz tez słabo-cztery posiłki plus jeden w nocy i nie cierpi owoców:no: Waga też nienajlepsza-prawie 11 miesięcy i 8320:baffled:
Pozdrawiam pozostałe mamusie:tak:

A ja miałam wrzucić fotkę naszej bryki i proszę, oto ona:

Super ten wózeczek:-). Życzę żeby spisywał sie na naszych pięknych wrocławskich drogach ;-).
Ja już nie mogę doczekać się kiedy my przesiądziemy się na spacerówkę ...

Dziewczyny, ale się napisałyście od czasu jak tu ostatni raz zaglądałam!!!!:szok: Myślałam, że nie nadrobie zaległości...
A my wczoraj byłyśmy u mojej siostry i dlatego brakło czasu na BB. Wcześniej byłam na jazdach o 7 rano. Zostały mi już tylko 4 godziny i egzamin!!!
Basia troszeczkę pokasłuje, ale tylko wtedy jak leży-także nie wiem od czego:eek:
Dzisiaj umówiłam się z koleżanką z liceum i jej 4 miesięczną córeczką-idziemy na spacer:laugh2:
Anielap-fajny wózeczek:tak: Też musimy się zastanowić nad mniejszym, ale na razie ten który mamy jest ok:-p
Olcia-jak zwykle śliczne fotki Milenki:-) Jeszcze raz gratuluję postępów w odchudzaniu;-) A mi do 56 kg brakuje już tylko jeden kg!!!
Pusia-nie martw się na zapas tymi fałdkami-niech najpierw lekarz zobaczy i poradzi:sorry:
Aneta-a Ty się tak nie forsuj;-) Szkoda, że musicie iść z Kubusiem do szpitala:szok: A z jedzeniem to u nas jak wiesz tez słabo-cztery posiłki plus jeden w nocy i nie cierpi owoców:no: Waga też nienajlepsza-prawie 11 miesięcy i 8320:baffled:
Pozdrawiam pozostałe mamusie:tak:

Życzę miłego spacerowania z koleżanką :tak:. My jak zawsze w środę jedziemy na basen :tak::-)

Pozdrawiam

a ja mam nerwa bo od wczoraj moje dziecko odmawia jedzenia:szok: nie wiem co mu sie stao, je tylko zupy:no:, ale dobrze że chociaz zupy je. wczoraj po 16 zjadł 3 łyżki 2 dania i już nic więcej.spał w nocy jak zabity! na sniadanie zjadł 5 łyżkek kaszy, nie wiem co mu jest. dziś dałam mu do picia tylko wode może go oczki zamulaja:crazy:

Bryka super ale te małe kółka cięzko Ci bedzie jak zima snieg spadnie, ale to raczej u nas niemożliwe:tak:

czekam na mame a później kumpela ma wpaść z 5 miesięczna córeczką:-) i pewnie na spacerek pójdziemy:-)

reklama
Dziewczyny jakie macie krzesełka do karmienia dla maluszków (może niektóre z was już nie używają ale proszę o zdanie doświadczonych mamek :). Chodzi mi o krzesełka plastikowe nie drewniane.

A w ogóle to gdzie wy się podziewacie wszystkie cooo ???;-):eek:

Do góry