reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Sto lat dla Beti!!

co do kaszek Hipp one duzo drozsze nie sa, one poprostu maja wieksze opakowania!!! zwroccie na to uwage!!

Gingeros a gdzie mieszkasz ze do leclerka masz blisko?? ja tez mam blisko :-)

Mila spi ja koncze i lece na uczelnie... buziaki

reklama
dziewczyny dziękuję za życzenia, to bardzo miłe, jestem tu tak krótko a tu taka niespodzianka, dziękuje bardzo!:-)

Dzis od rana latam po okolicznych przedszkolach i próbowałam małego zapisać bo w elektronicznej mi nie wchodzi bo za mały, wpobliskim żłobku brak miejsc:szok:, no i bryndza, bo w przedszkolach tez mnóstwo chetnych! do jednego tego na Grochowej mam przyjśc na poczatku sierpnia i może go przyjma z listy rezerwowej. Bardzo mi się to przedszkole podoba, jest integracyjne, ma bardzo dużo zajęć i specjalistów na miejscu no i najbliżej mego domku. zobaczymy jak nam się nie uda to posiedze w domu jeszcze rok:tak:
w sumie do pracy mi się nie spieszy, ale do ludzi mnie ciągnie strasznie. tutaj prawie nie mam znajomych, często do mamy jeżdżę, ale jak pogoda brzydka to i to odpada.

no pogoda faktycznie do bani:baffled:, a obiecałam małemu dzis slizgawke, pewnie posiedzimy w domu może tylko do Carefura wyskoczymy, ale nie wiem jeszcze?:no:

hej dziewczyny musze się tutaj połapac ale pewnie często bedę zagladać.
dziękuje za miłe przyjecie:)

Ja obecnie mieszkam na Grabiszynku na Pereca, ale wychowałam sie na Kosmosie tzn na os. Kosmonautów. Mam prawie 31 lat:szok:, ale czuje się młoda mama:-D, Maksior jest super dzieciaczkiem choc potrafi nieźle dac w kość, bunt dwulatka moge spokojnie uznac za rozpoczęty:tak:, ale damy rade.

w obecnej chwili mój bączunio śpi, jak wstanie to dam mu zjeśc 2 danie i wymaszerujemy na nasze ukochane ogródki:-D

KOCHANA TO CO JA MAM POWIEDZIEC JAK MAM WIĘCEJ NIZ 31 LAT , , ALE W SUMIE TEZ SIĘ MŁODO CZUJĘ !!!

Hej Kadia!!!
Jak dzieciaczki? I jak ząbki Krystianka?
DOPIERO TERAZ MĄŻ MI ODDAŁ KOMPUTER:-(. KRYSTIANEK MA SIE W SUMIE DOBRZE , MA LEKKI KATAR , CZTERY ZĘBOLE SĄ A CZTERY SIE PRZEBIJAJĄ , ALE OGÓLNIE JEST OK , DAJE MU CZOPKI 2X DZIENNIE I DZIEKI TEMU PRZESYPIAMY JAKOŚ NOC!! A KLAUDIA URZADZA AWANTURE ŻE ZA SZYBKO PO NIA PRZYJEŻDŹAM DO PRZEDSZKOLA , A JESTEM NA 20 MIN PRZED ZAMKNIĘCIEM:-D, TEŻ MA KATAR I MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ NA TYM SKOŃCZY!!

A JAK TAM ZUZA????

reklama
Do góry