reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

glitteryourway2b5d4559ux4.gif

h075.gif
h080.gif
h085.gif
h090.gif
h060.gif
h070.gif
h100.gif

reklama
Czesc Wrocławianki :-)
U nas ok.....mamy sie dobrze, nie chorujemy.....Kuba troszke marudzi momentami...teraz trzymam mnie za reke i wola MAMAMAMAMA :-D
Wieczorkiem znow spadamy tancowac :-p
Ałaaaaaaa....no skubany użarł mnie w udo :sorry2::angry: Wrzucilam go do lozka bo na spiacego wyglada :cool2:

BETI - 100 lat 100 lat. Najlepsze zyczonka dla Ciebie :-):-):-)

Ja kaszki daje i Hippa i Bobovity.....Nestle uzylam jako pierwsza i maly jej nie chcial, wiecej nie probowalam ;-)
Hmmmmm.....a jak to hippa ciezko dostac.....chyba w innym miescie mieszkamy :-D.......sa i w Auchan i Tesco i Carrefourze :confused:
BETI - moj maly chodzi spac okolo 20................sam oczywiscie....Bozzzzzz chyba zwariowalabym gdybym miala go na rekach usypiac :sorry2:
Jak Ty nosisz takiego ciezkiego szkraba - przeciez pewnie juz swoje wazy :shocked2:

Co tam u Was dziewczyny? Pisac mi tu szybko ;-)

Ja już po jazdach... Mała śpi (M udało się ja uśpić), a ja zjadam drugie śniadanko ;-) Nocka spokojna, a mała obudziła się po 7 :szok: Niestety tym razem to ja musiałam wstać po 6, żeby sie naszykować na lekcje:sorry2: No ale może jutro też się zlituje i troche pośpi.

Beti-ode mnie też najlepsze życzenia:-D:happy2::-):-)
Witajcie gorąco Wrocławianki-co tam u Was słychać?:-p

Ja cały czas nos mam zawalony :(( głowa pobolewa a dziś jedziemy na basen ... . Kacper na chwilę usnął więc mam troszkę spokoju ... Nic mi się nie chce

My kolejny dzień chyba w domku posiedzimy... Kurcze, sama nie wiem... Mieliśmy iść do lekarza na rano ale nam przełożyli wizytę na 16godz. Strasznie u nas wieje i nie wiem czy wychodzić z tym chorym gardłem czy lepiej nie...
A trzeci dzień w domu siedzieć... Masakra jak dla mnie.... Na razie Zuzia śpi, jak sie obudzi to może na pół godzinki wyskoczymy...​

Gingeros miłego kinowania...:-)

Pusia trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia...
A basen może sobie odpuścicie, chyba że małżonek będzie się z małym pluskał...

Kasiu kiedy egzamin na prawko?

Aneta nam najbliżej do Reala i Leclerka, a tam Hippa nie uświadczysz...
Moja Zuzka woła tylko TATA. Więc troszkę Ci zazdroszczę...

reklama
Gingeros miłego kinowania...:-)

Pusia trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia...
A basen może sobie odpuścicie, chyba że małżonek będzie się z małym pluskał...

Kasiu kiedy egzamin na prawko?

Aneta nam najbliżej do Reala i Leclerka, a tam Hippa nie uświadczysz...
Moja Zuzka woła tylko TATA. Więc troszkę Ci zazdroszczę...

No tak zrobimy że Piotrek bedzie w wodze a ja poza nią.
Nie chcemy rezygnowac z kolejnych zajęć bo ostatnio już nie bylismy bo jechaliśmy wtedy do pieska "Figusi"
Mam nadzieję że Kacperkowi wytarczy obecnos tatusia w wodzie :tak:

Do góry