reklama
Agnieszka_27
mama grudniowa 07
dla wszystkich solenizantek :
Czesc Wrocławianki :-)
U nas ok.....mamy sie dobrze, nie chorujemy.....Kuba troszke marudzi momentami...teraz trzymam mnie za reke i wola MAMAMAMAMA
Wieczorkiem znow spadamy tancowac
Ałaaaaaaa....no skubany użarł mnie w udo Wrzucilam go do lozka bo na spiacego wyglada
BETI - 100 lat 100 lat. Najlepsze zyczonka dla Ciebie :-):-):-)
Ja kaszki daje i Hippa i Bobovity.....Nestle uzylam jako pierwsza i maly jej nie chcial, wiecej nie probowalam ;-)
Hmmmmm.....a jak to hippa ciezko dostac.....chyba w innym miescie mieszkamy .......sa i w Auchan i Tesco i Carrefourze
BETI - moj maly chodzi spac okolo 20................sam oczywiscie....Bozzzzzz chyba zwariowalabym gdybym miala go na rekach usypiac
Jak Ty nosisz takiego ciezkiego szkraba - przeciez pewnie juz swoje wazy
Co tam u Was dziewczyny? Pisac mi tu szybko ;-)
U nas ok.....mamy sie dobrze, nie chorujemy.....Kuba troszke marudzi momentami...teraz trzymam mnie za reke i wola MAMAMAMAMA
Wieczorkiem znow spadamy tancowac
Ałaaaaaaa....no skubany użarł mnie w udo Wrzucilam go do lozka bo na spiacego wyglada
BETI - 100 lat 100 lat. Najlepsze zyczonka dla Ciebie :-):-):-)
Ja kaszki daje i Hippa i Bobovity.....Nestle uzylam jako pierwsza i maly jej nie chcial, wiecej nie probowalam ;-)
Hmmmmm.....a jak to hippa ciezko dostac.....chyba w innym miescie mieszkamy .......sa i w Auchan i Tesco i Carrefourze
BETI - moj maly chodzi spac okolo 20................sam oczywiscie....Bozzzzzz chyba zwariowalabym gdybym miala go na rekach usypiac
Jak Ty nosisz takiego ciezkiego szkraba - przeciez pewnie juz swoje wazy
Co tam u Was dziewczyny? Pisac mi tu szybko ;-)
Ja już po jazdach... Mała śpi (M udało się ja uśpić), a ja zjadam drugie śniadanko ;-) Nocka spokojna, a mała obudziła się po 7 Niestety tym razem to ja musiałam wstać po 6, żeby sie naszykować na lekcje No ale może jutro też się zlituje i troche pośpi.
Beti-ode mnie też najlepsze życzenia:-):-)
Witajcie gorąco Wrocławianki-co tam u Was słychać?
Beti-ode mnie też najlepsze życzenia:-):-)
Witajcie gorąco Wrocławianki-co tam u Was słychać?
My kolejny dzień chyba w domku posiedzimy... Kurcze, sama nie wiem... Mieliśmy iść do lekarza na rano ale nam przełożyli wizytę na 16godz. Strasznie u nas wieje i nie wiem czy wychodzić z tym chorym gardłem czy lepiej nie...
A trzeci dzień w domu siedzieć... Masakra jak dla mnie.... Na razie Zuzia śpi, jak sie obudzi to może na pół godzinki wyskoczymy...
A trzeci dzień w domu siedzieć... Masakra jak dla mnie.... Na razie Zuzia śpi, jak sie obudzi to może na pół godzinki wyskoczymy...
Gingeros miłego kinowania...:-)
Pusia trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia...
A basen może sobie odpuścicie, chyba że małżonek będzie się z małym pluskał...
Kasiu kiedy egzamin na prawko?
Aneta nam najbliżej do Reala i Leclerka, a tam Hippa nie uświadczysz...
Moja Zuzka woła tylko TATA. Więc troszkę Ci zazdroszczę...
reklama
Gingeros miłego kinowania...:-)
No tak zrobimy że Piotrek bedzie w wodze a ja poza nią.
Nie chcemy rezygnowac z kolejnych zajęć bo ostatnio już nie bylismy bo jechaliśmy wtedy do pieska "Figusi"
Mam nadzieję że Kacperkowi wytarczy obecnos tatusia w wodzie
Nie chcemy rezygnowac z kolejnych zajęć bo ostatnio już nie bylismy bo jechaliśmy wtedy do pieska "Figusi"
Mam nadzieję że Kacperkowi wytarczy obecnos tatusia w wodzie