reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

ja wszystkie ciuszki daje kumpeli, ona mi potem oddaje i tak mi zalegaja w kartonach w piwnicy, może komus z rodzinki się kiedys przydadzą, albo jakiejś innej kolezance, bo ja już nie planuje kolejnego dzidziusia. ale szkoda mi wyrzucac, Maksio ma niektóre takie super ubranka, czasem sobie ogladam i wspominam.

reklama
niedaleko:-) moja starsza siora tam mieszka, a ja jestem z kosmonautów od dziecia:blink:tez bliziutko rzut beretem. teraz jak juz ciepło się zrobi to bede czestym gosciem na Muchoborze:-)

Cześć babeczki!!!
Ledwo przebrnęłam przez te kilka stronic:-)
U nas w miarę dobrze. ZuZu marudna ale na szczęście gorączka nie przekracza już 38stopni. Dziękujemy za ciepłe słowa:-)​

Noce i poranki u nas różne-wczoraj Basia spadła z łóżka i strasznie sie potłukła-mam do siebie wyrzuty, że wcześniej nie zabezpieczyłam tego (stało się to w łóżku w sypialni między łóżkiem a ścianą, jak jeszcze spała rano):szok::szok::-(

Jak Basieńka po upadku? Wszystko dobrze?​

hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie

Jestem choraaaaa :( kurde i mnie też złapała choroba :( nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie ...​

Pusiu zdrówka, zdrówka, zdrówka!!! O Kacperka sie nie martw, napewno nic nie podłapie. U nas wszyscy chorowali a Zu zdrowiutka była. Dopiero tearaz się przyplątało.​

ktoś może chętny na jutrzejsze kino ?? ja idę z koleżanką, więc zawsze można sie do nas dołączyć :-) grają MAŁĄ WIELKĄ MIŁOŚĆ ;-)

Chętna jestem bardzo na kino, ale niestety Zuza chora. Akutrat będziemy o tej porze na kontroli...​

tak się pytam, bo my chodzimy do doktora Michajłowa na Młodych Techników, prywatnie, dlatego pytałam czy wy może tez do niego chodzicie.

My również u doktora Michajłowa robiliśmy badanie bioderek, ale na Gajowickiej. I to całkiem niedawno. Wizyta 80zł. A zadowolona nie jestem, potraktował nas taśmowo, do tego akurat przed naszym wejściem popsuł się aparat do usg. I pan doktor tak biegał i tak gdzieś po drodze nas przebadał... Moim zdaniem porażka...
Ale bioderka mamy zdrowe:tak::-):-):-)​

prywatnie to chyba 50 zł kosztuje, ale u naszego doktora Michajłowa chyba 100, nie pamietam. Jednak doktor Michajłow to naprawdę najlepsy pediatra w miescie. strasznie cięzko się do niego dostac, ale warto.

Chyba trafiliśmy na jego jeden z najgorszych dni...:confused:

Olcia cieszę się że z Milenką już lepiej:tak::-) Całujemy Was mocno. A zdjęcia to chciałabyś z kina?​

Wracając jeszcze do badania bioderek... Mój pediatra był pewien że wszystko w porządku i nie kierował nas na badanie. Ale po długich dyskusjach z dziewczynami z czerwcówek pobiegłam i zrobiłam... I cieszę się, bo nigdy nic nie wiadomo, a nie będe mieć później do siebie żalu że czegoś nie dopilnowałam...​

Czesc ANIELAP - uffff...dobrze ze goraczka spada....powodzenia jutro na kontroli. Napewno niebawem mala bedzie zdrowa.....

Wiedzialam ze cos mi nie pasuje z tym Michajlowem......ja tez wlasnie na Gajowickiej bylam......na Mlodych Technikow z tego co wiem juz nie przyjmuje :dry: telefony podane w ksiazce tel. pod ten adres tez nie dzialaja.
A "przemial" to tam faktycznie niezly jest......jak na tasmociagu :baffled: :-D
I powiem Wam jeszcze ze lekarz kazal nam pieluchowac........a ze wtedy byly akurat takie okropniste upaly...to tego nie robilam :zawstydzona/y::sorry2:....i c bioderkami wszystko git :tak:

o to nie wiedziałam ze na Gajowickiej, dobrze wiedzieć bo w maju idziemy na wizyte, mielismy przyjśc jak mały skończy 2 latka.

Bylismy dzis na długim spacerku, zahaczylismy o Askot i wyszlismy z kolejnym pociągiem, nie mam serca odmawiac małemu. Zawsze za dużo wydaje na zabawki a w domu nie mam gdzie trzymać.

Zrobiłam dziś porzadek w swojej szafie a miałam w Maksika zrobić:no:, no cóż jutro swiętuje, zrobie porządek pojutrze:-)

reklama
Do góry