ja wszystkie ciuszki daje kumpeli, ona mi potem oddaje i tak mi zalegaja w kartonach w piwnicy, może komus z rodzinki się kiedys przydadzą, albo jakiejś innej kolezance, bo ja już nie planuje kolejnego dzidziusia. ale szkoda mi wyrzucac, Maksio ma niektóre takie super ubranka, czasem sobie ogladam i wspominam.
reklama
niedaleko:-) moja starsza siora tam mieszka, a ja jestem z kosmonautów od dzieciatez bliziutko rzut beretem. teraz jak juz ciepło się zrobi to bede czestym gosciem na Muchoborze:-)
:-) No to moze na jakis spacerek kiedys sie umowimy? :-)
Cześć babeczki!!!
Ledwo przebrnęłam przez te kilka stronic:-)
U nas w miarę dobrze. ZuZu marudna ale na szczęście gorączka nie przekracza już 38stopni. Dziękujemy za ciepłe słowa:-)
Ledwo przebrnęłam przez te kilka stronic:-)
U nas w miarę dobrze. ZuZu marudna ale na szczęście gorączka nie przekracza już 38stopni. Dziękujemy za ciepłe słowa:-)
Noce i poranki u nas różne-wczoraj Basia spadła z łóżka i strasznie sie potłukła-mam do siebie wyrzuty, że wcześniej nie zabezpieczyłam tego (stało się to w łóżku w sypialni między łóżkiem a ścianą, jak jeszcze spała rano):-(
Jak Basieńka po upadku? Wszystko dobrze?
hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie
Jestem choraaaaa kurde i mnie też złapała choroba nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie ...
Pusiu zdrówka, zdrówka, zdrówka!!! O Kacperka sie nie martw, napewno nic nie podłapie. U nas wszyscy chorowali a Zu zdrowiutka była. Dopiero tearaz się przyplątało.
ktoś może chętny na jutrzejsze kino ?? ja idę z koleżanką, więc zawsze można sie do nas dołączyć :-) grają MAŁĄ WIELKĄ MIŁOŚĆ ;-)
Chętna jestem bardzo na kino, ale niestety Zuza chora. Akutrat będziemy o tej porze na kontroli...
tak się pytam, bo my chodzimy do doktora Michajłowa na Młodych Techników, prywatnie, dlatego pytałam czy wy może tez do niego chodzicie.
My również u doktora Michajłowa robiliśmy badanie bioderek, ale na Gajowickiej. I to całkiem niedawno. Wizyta 80zł. A zadowolona nie jestem, potraktował nas taśmowo, do tego akurat przed naszym wejściem popsuł się aparat do usg. I pan doktor tak biegał i tak gdzieś po drodze nas przebadał... Moim zdaniem porażka...
Ale bioderka mamy zdrowe:-):-):-)
Ale bioderka mamy zdrowe:-):-):-)
prywatnie to chyba 50 zł kosztuje, ale u naszego doktora Michajłowa chyba 100, nie pamietam. Jednak doktor Michajłow to naprawdę najlepsy pediatra w miescie. strasznie cięzko się do niego dostac, ale warto.
Chyba trafiliśmy na jego jeden z najgorszych dni...
Olcia cieszę się że z Milenką już lepiej:-) Całujemy Was mocno. A zdjęcia to chciałabyś z kina?
Wracając jeszcze do badania bioderek... Mój pediatra był pewien że wszystko w porządku i nie kierował nas na badanie. Ale po długich dyskusjach z dziewczynami z czerwcówek pobiegłam i zrobiłam... I cieszę się, bo nigdy nic nie wiadomo, a nie będe mieć później do siebie żalu że czegoś nie dopilnowałam...
Czesc ANIELAP - uffff...dobrze ze goraczka spada....powodzenia jutro na kontroli. Napewno niebawem mala bedzie zdrowa.....
Wiedzialam ze cos mi nie pasuje z tym Michajlowem......ja tez wlasnie na Gajowickiej bylam......na Mlodych Technikow z tego co wiem juz nie przyjmuje telefony podane w ksiazce tel. pod ten adres tez nie dzialaja.
A "przemial" to tam faktycznie niezly jest......jak na tasmociagu
I powiem Wam jeszcze ze lekarz kazal nam pieluchowac........a ze wtedy byly akurat takie okropniste upaly...to tego nie robilam ....i c bioderkami wszystko git
Wiedzialam ze cos mi nie pasuje z tym Michajlowem......ja tez wlasnie na Gajowickiej bylam......na Mlodych Technikow z tego co wiem juz nie przyjmuje telefony podane w ksiazce tel. pod ten adres tez nie dzialaja.
A "przemial" to tam faktycznie niezly jest......jak na tasmociagu
I powiem Wam jeszcze ze lekarz kazal nam pieluchowac........a ze wtedy byly akurat takie okropniste upaly...to tego nie robilam ....i c bioderkami wszystko git
Będą niebawem:-)
o to nie wiedziałam ze na Gajowickiej, dobrze wiedzieć bo w maju idziemy na wizyte, mielismy przyjśc jak mały skończy 2 latka.
Bylismy dzis na długim spacerku, zahaczylismy o Askot i wyszlismy z kolejnym pociągiem, nie mam serca odmawiac małemu. Zawsze za dużo wydaje na zabawki a w domu nie mam gdzie trzymać.
Zrobiłam dziś porzadek w swojej szafie a miałam w Maksika zrobić, no cóż jutro swiętuje, zrobie porządek pojutrze:-)
Bylismy dzis na długim spacerku, zahaczylismy o Askot i wyszlismy z kolejnym pociągiem, nie mam serca odmawiac małemu. Zawsze za dużo wydaje na zabawki a w domu nie mam gdzie trzymać.
Zrobiłam dziś porzadek w swojej szafie a miałam w Maksika zrobić, no cóż jutro swiętuje, zrobie porządek pojutrze:-)
reklama
Agnieszka_27
mama grudniowa 07
jakie kaszki podajecie swoim maluchom ? zaczynam zastanawiac sie nad tym od jakiej najlepiej zaczac, myslalam o Hipku ale ciezko je dostac