reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie

Jestem choraaaaa :( kurde i mnie też złapała choroba :( nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie
...

reklama
PUSIU spokojnie, Kapselek jest na cycu, więc dostaje od ciebie przeciwciała ;-) i nie powinien sie zarazić ;-)

KASIU jak zawsze książeczka cudnie czytana na ławeczce ;-) w słoneczku wiosenno - zimowym :tak:

ANIELA zdrówka dla ZUzu ;-)

ktoś może chętny na jutrzejsze kino ?? ja idę z koleżanką, więc zawsze można sie do nas dołączyć :-) grają MAŁĄ WIELKĄ MIŁOŚĆ ;-)

i ja sie witam z rana, nocka taka sobie, Maksik ostatnio wychodzi w nocy z łóżeczka i myk do nas, czasem nawet nie wiem kiedy przyjdzie. ida mu chyba 5 i jest troszke marudny. Po południu wybierzemy się na spacerek i do piasku bo Maksik maniak piaskownicy.

W czwartek idziemy na usg jamy brzusznej, czy któras z was wie jak przebiega takie badanie? Maksik miał coprawda robione w grudniu w szpitalu ale wtedy był prawie nieprzytomny i lezał grzecznie, teraz boje się ze rabanu narobi. ale przeżyjemy:szok:.

tak się pytam, bo my chodzimy do doktora Michajłowa na Młodych Techników, prywatnie, dlatego pytałam czy wy może tez do niego chodzicie.

reklama
Czesc dziewczyny :-)
Piekna pogoda wczoraj byla, co?
Pospacerowalismy dluuuuuuugo z Kubalątkiem ;-) Odwiedzilismy tez nowo otwartą Futura Park (obok Factory).....male to troche, ale mamy blizutko i zawsze na jakies zakupki mozna pieszo podskoczyc :-p

Ja w tym tygodniu kino sobie odpuszczam........Kurujcie sie chorujace kobitki i dzieciatka to do berka wyskoczymy :tak:

AGNIESZKA - odnosnie subskrypcji....jak jestes na danym watku, to musisz kliknac na NARZEDZIA WATKU/SUBSKRYBUJ TEN WATEK (na gornym rozowym pasku po prawej stronie, pod numeracja stron watku).
Kurka my tez musimy sie do ortopedy zapisac.....mielismy przyjsc jak Kuba zacznie chodzic.....a on zaczal ponad miesiac temu....trzeba sprawdzic czy wszystko ok.
BETI - moj maly mial robione usg ale serduszka......lezal sobie normalnie a ja go zabawialam zeby za bardzo nie skakal....da sie przezyc;-)
GINGEROS - jak minely urodzinki?
PUSIA - lecz sie kochana...no i mam nadzieje ze maly sie nie zarazi :tak:
BARA - hehe widze ze Zuzia zafascynowana piaskiem :-D fajnie
ANIELAP, OLCIA, KASI, KADIA - gdzie Wy? Co slychac?

Do góry