reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie dziewczynki :-)
My wlasnie wroczaj wrocilismy do do domku - bylam od czwartku wieczorem u rodzicow :tak:
Kuba nadal czesto budzi sie w nocy.....niech te zeby w koncu sie cale przebija......jestem zmeczona :-(
Ale pogoda cudna wiec to nastraja optymistycznie :-)

Witam nowe mamy.
Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie kochane.
ANIELAP - dziekuje za foteczki :tak:

reklama
hej dziewczyny musze się tutaj połapac ale pewnie często bedę zagladać.
dziękuje za miłe przyjecie:)

Ja obecnie mieszkam na Grabiszynku na Pereca, ale wychowałam sie na Kosmosie tzn na os. Kosmonautów. Mam prawie 31 lat:szok:, ale czuje się młoda mama:-D, Maksior jest super dzieciaczkiem choc potrafi nieźle dac w kość, bunt dwulatka moge spokojnie uznac za rozpoczęty:tak:, ale damy rade.

w obecnej chwili mój bączunio śpi, jak wstanie to dam mu zjeśc 2 danie i wymaszerujemy na nasze ukochane ogródki:-D

GINGEROS - najserdeczniejsze życzenia z okazji 28 urodzinek :-):-):-):-):-):-)
Samych szczęśliwych dni :-)
vh7xv4.jpg

Robi się nas coraz więcej, tylko widzę że Kacper cały czas najmłodszy ... może niedługo zagości tu jakaś mama z ruwieśnikiem lub ruwieśniczką Kacperka :tak:;-):-)

moja Madzia wczoraj 3 miesiace skonczyla - jest z 9 grudnia

mmadzia096fb5.jpg

a noce przesypia ladnie juz ok miesiaca, zasypia po wieczornej kapieli i jedzonku czyli ok 20:30 a wstaje ok 4:30 - 5 rano, akurat jak moj TZ wstaje do pracy

GINGEROS - najserdeczniejsze życzenia z okazji 28 urodzinek :-):-):-):-):-):-)
Samych szczęśliwych dni :-)
vh7xv4.jpg

Dokładam się do życzeń :tak:

moja Madzia wczoraj 3 miesiace skonczyla - jest z 9 grudnia

mmadzia096fb5.jpg

a noce przesypia ladnie juz ok miesiaca, zasypia po wieczornej kapieli i jedzonku czyli ok 20:30 a wstaje ok 4:30 - 5 rano, akurat jak moj TZ wstaje do pracy

OOO w końcu Kacper nie jest najmłodszy :tak:Twoja Madzia jest śliczna :)). A co do nocek to Kacper bardzo podobnie spał a teraz różnie bywa :tak:

cudna pogoda, prawda? :tak: spacer, ławeczka, książeczka, spacer i jeszcze raz spacer ;-) ale nie teraz - później ;-) teraz dochodzę do siebie przy kawie :-)!

No właśnie pogoda cudna a my cały dzień w domku. Gorączka nadal powyzej 38. I okazało sie że to jednak nie zęby, tylko gardełko chore... Pierwsze nasze chorowanie:-(

Olcia jak u Was? Lepiej?

chcialam sie przywitac :-)
od 4 lat mieszkam w obornikach Slaskich, wczesniej we Wroclawiu ale nadal baaardzo czesto tam bywam

My również witamy!!!:-)

ANIELAP - dziekuje za foteczki :tak:

Cieszę się ze dotarły:-)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i niech już nikt nie choruje!!!

Witam dziewczyny!
Ale dziś piękna pogoda. Aż żyć się chce:-):tak: Basia była dwa razy na spacerku-raz ze mną, a raz z M. Byłam dzisiaj na jazdach-juz troche lepiej niż w czwartek:-p
Noce i poranki u nas różne-wczoraj Basia spadła z łóżka i strasznie sie potłukła-mam do siebie wyrzuty, że wcześniej nie zabezpieczyłam tego (stało się to w łóżku w sypialni między łóżkiem a ścianą, jak jeszcze spała rano):szok::szok::-(

Anielap-zdrówka dużo dla Zuzi:-D Do mnie dotarły 4 zdjęcia zatytułowane zdjęcia c.d. Czy to to czy jeszcze coś było?
Gingeros-jak tam spacerek i książka?:cool2: No i wszystkiego najlepszego;-)
Pusia-mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza:tak:
Bara-jak tam w pracy-wróciłaś już?:-p
Ja również witam nowe mamy i gorąco pozdrawiam:tak::tak::-):-D

Witam dziewczyny!
Ale dziś piękna pogoda. Aż żyć się chce:-):tak: Basia była dwa razy na spacerku-raz ze mną, a raz z M. Byłam dzisiaj na jazdach-juz troche lepiej niż w czwartek:-p
Noce i poranki u nas różne-wczoraj Basia spadła z łóżka i strasznie sie potłukła-mam do siebie wyrzuty, że wcześniej nie zabezpieczyłam tego (stało się to w łóżku w sypialni między łóżkiem a ścianą, jak jeszcze spała rano):szok::szok::-(

Anielap-zdrówka dużo dla Zuzi:-D Do mnie dotarły 4 zdjęcia zatytułowane zdjęcia c.d. Czy to to czy jeszcze coś było?
Gingeros-jak tam spacerek i książka?:cool2: No i wszystkiego najlepszego;-)
Pusia-mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza:tak:
Bara-jak tam w pracy-wróciłaś już?:-p
Ja również witam nowe mamy i gorąco pozdrawiam:tak::tak::-):-D

oj nocka chyba będzie lipna. Na razie Kacper ma problemy z zaśnięciem i coś mu cycki nie pasowały mam nadzieje że zaraz uśnie ... O Piotrek przyszedł Kacper usnął zobaczymy jak długo

reklama
Przed chwilką wróciłam i przypędziłam do was:-)witam wszystkich szczególnie nowe mamy:tak:dzień miałam fajny ale pod wieczór niunia coś płakała mojej mamie i nie wiem dlaczego?:baffled: Anielap dużżżżżżżżżżżżo zdrowia dla Zuzolinki:tak:Moja Zuzia rano odstawiła szopke, wyszła z mężem do skrzynki po listy i nie chciała wrócić do domu tylko od razu do piasku z wielkim płaczem wciągnełam ją do domu żeby ją ubrać i już o 9:30 miałam warte na dworze w piasku:tak:na obiad też z płaczem wciagałam do domu:tak:ale mam nadzieje że taka pogoda juz zostanie

Do góry