Wiecie dziewczyny że z tym kinem to fajna sprawa i... zabawna... Komu bym nie opowiadała to każdy wielkie zdziwienie, bo jak to z dzieckiem do kina... Mówię Wam, ubaw mam jak nic I każdemu muszę tłumaczyć jak to wszystko wygląda i że wogóle jest super
reklama
Cześć ja też jestem mamuśka z Wrocka . Mój Kubus ma 1,5 roku
Witam serdecznie
Wiecie dziewczyny że z tym kinem to fajna sprawa i... zabawna... Komu bym nie opowiadała to każdy wielkie zdziwienie, bo jak to z dzieckiem do kina... Mówię Wam, ubaw mam jak nic I każdemu muszę tłumaczyć jak to wszystko wygląda i że wogóle jest super
To tak jak u mnie, też każdemu musiałam tłumaczyć jak to w tym kinie jest bo wszyscy na początku robili wielkie oczy .
Życzę Wam miłego kinowania
Życzę Wam miłego kinowania
Uuuu....
Patrzcie co znalazłam
CUDOWNA SUKIENKA DLA MAŁEJ HRABINY ) (323207497) - Aukcje internetowe Allegro
Szkoda że nie mamy okazji żadnej żeby to cudeńko założyć...
Patrzcie co znalazłam
CUDOWNA SUKIENKA DLA MAŁEJ HRABINY ) (323207497) - Aukcje internetowe Allegro
Szkoda że nie mamy okazji żadnej żeby to cudeńko założyć...
a moja kolezanka mama 1,5 rocznego chlopca zrobila wielkie oczy i malo mnie nie zjadla... no bo jak to TV takie szkodliwe, i jak to z dzieckiem i nie na bajke i dluzej niz 30 min dziennie?? i w ogole... az pomyslalam sobie ze zla matka jestem bo mala duzo TV ogalada :-(
Pusia co u Was? Jakoś zniknełaś...
Jak nocki Kapselka?
Jakoś nie było kiedy pisać...
a nocki już lepiej przynajmniej dwie ostatnie. dziś obudził sie tylko raz o 5 rano.
Zobaczymy jak będzie tej nocy.
AAAA zapomniałam sie pochwalić mój Kapselek wczoraj złapał tatę za rękę i usiadł , tak mocno się podniósł , ale byliśmy z niego dumni. Puki co nie pozwalam mu za bardzo na takie forsowanie się bo on jeszcze maluszek więc kręgosłupik jego niech sie ładnie kształtuje a jeszcze zdąży się nasiedzieć
a nocki już lepiej przynajmniej dwie ostatnie. dziś obudził sie tylko raz o 5 rano.
Zobaczymy jak będzie tej nocy.
AAAA zapomniałam sie pochwalić mój Kapselek wczoraj złapał tatę za rękę i usiadł , tak mocno się podniósł , ale byliśmy z niego dumni. Puki co nie pozwalam mu za bardzo na takie forsowanie się bo on jeszcze maluszek więc kręgosłupik jego niech sie ładnie kształtuje a jeszcze zdąży się nasiedzieć
Kurcze szkoda że nie moge iść z wami do kina ale tyle wrażeń na jeden dzień to by było dla synalka za dużo (basen i kino).
Mam nadzieje że spotkamy się kiedyś od tak gdzieś na kawce albo herbatce. Nasze grono się powiększa wiec było by niezłe spotkanie ... lokal trzeba by wynająć ;-)
Buziaki Kobitki ...trzeba zaraz się kłaść do wyrka
Mam nadzieje że spotkamy się kiedyś od tak gdzieś na kawce albo herbatce. Nasze grono się powiększa wiec było by niezłe spotkanie ... lokal trzeba by wynająć ;-)
Buziaki Kobitki ...trzeba zaraz się kłaść do wyrka
a moja kolezanka mama 1,5 rocznego chlopca zrobila wielkie oczy i malo mnie nie zjadla... no bo jak to TV takie szkodliwe, i jak to z dzieckiem i nie na bajke i dluzej niz 30 min dziennie?? i w ogole... az pomyslalam sobie ze zla matka jestem bo mala duzo TV ogalada :-(
a tam nie przejmuj się takim gadaniem ... zresztą twoja Mała najmniej była zainteresowana filmem bardziej cieszyło ja raczkowanie pod ekranem kinowym )
No niby ta telewizja szkodliwa i dziecię się wolniej rozwija, ale wiesz... w tych czasach wszystko już jest szkodliwe... Mamy komputery, mokrofalówki, elektroniczne nianie, itd. Każda z tych rzeczy w jakimś stopniu może szkodzic. A woda z kranu, jedzenie konserwowane...itd - tego się nie uniknie. W takich czasach żyjemy!!! Ooo, a kurz na podłodze...
Moja koleżanka za nic nie pójdzie do kina, bo nie potrafi sobie wyobrazic córki raczkującej po tej samej podłodze co ludzie chodzą...
No, wiec nie przesadzajmy...;-)
Moja koleżanka za nic nie pójdzie do kina, bo nie potrafi sobie wyobrazic córki raczkującej po tej samej podłodze co ludzie chodzą...
No, wiec nie przesadzajmy...;-)
Ale sie namądrzyłam.... Jakoś mnie wzięło dziś na pisanie...
reklama
kadia2
Fanka BB :)