reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć dziewczynki!
Ja dopiero teraz, ale wcześniej niestety jak zwykle brak czasu:-( M znowu w pracy, a ja z moim małym kilerem, który nie chciał iść spać Padła dopiero ok 13-no i tylko jedną drzemkę zaliczyła:no:

Anielap-u nas identycznie z tym wychodzeniem z pokoju, ryczy, robi się czerwona i biegnie za mną, chwyta mnie za spodnie i chce żebym ją wzięła na ręce-zwariować można:dry:
Bara-gratuluję podwyżki:tak::-):-D
Pusia-M tylko robi szczęki, koronki i takie tam pierdoły:-p A reszta, żeby to wsadzić pacjentowi do buzi to sprawa lekarza:shocked2:
Olcia-ja muszę się jeszcze zorientować, jak będę jeździć samochodem w tym tygodniu i dam znać co do kina:tak:
Życzę wszystkim miłej nocki;-)

reklama
Czesc dziewczyny
Ja tez mam dosyc tej pogody.Chcałabym już ciepełko z pięknym słoneczkiem .Nic mi sie nie chce no i ta mała terrorystka ciągle coś wymyśla.
Zresztą co sie dziwic dzieciom ,że nie maja nastroju w taką pogode .
BARA gratuluje podwyzki no i ucałuj małą .Odwiedzimy Was jak tylko sie wkońcu zbiore.

Czesc dziewczynki :-)
U mnie po weekendzie ok......mielismy gosci w domciu i bardzo milutko spedzilismy czas.....dostalismy zaproszenie na wesele.
A maly byl grzeczniutki bardzo, mimo wychodzacych zabkow.
Tylko ta pogoda :baffled:

A co tam jakies kino planujemy???????
Ja chetna, a co! Hihihihi tylko nie bede mogla wrocic tak pozno jak ostatnio bo ten kurs tanca mamy :-D

I ja także się witam!!!
U nas dzisiaj fatalna noc-Basia obudziła się przed 12 i zasnęła po 2:no: A poranna pobudka o 5.45... Nie mam na nic siły. Nie mam pojęcia co jej się stało:baffled: Mam nadzieję, że u Was troszeczkę lepiej:tak: Pozdrawiam

Witam!!!
Weekend potworny! Co za pogoda!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie ruszałyśmy się z domu, dopiero dziś się udało. Też nas przewiało, ale Zu bardzo ładnie spała, i tak zleciały dwie godzinki.
A wczoraj moje dziecię zaliczyło w ciągu dnia aż 4 drzemki:szok::szok::szok: Każda po 45min. Mam nadzieję że to pogoda tak zadziałała a nie jakieś choróbsko się rozwija. A do tego prawie nic je, ale to już od dłuższego czasu... Dziś na spacerze spała ponad godzinę. To :szok:, normalnie moje dziecię śpi 2razy dziennie po pół godziny.
Teraz własnie ułożyłam ją na drzemkę, zobaczymy ile pośpi...

Kasiu nocki Wasze to naprawdę dramat... U nas jakoś od czasu kiedy odstawiłam cyca nie mogę narzekać. Raz, czy dwa było kiepsko a tak jest w miarę ok. I nie mam pojęcia co Ci doradzić i jak pocieszyć:baffled:

Aneta my też dostaliśmy zaproszenie na ślub. Do... mojej teściowej:-D:-D:-D Prawdziwe weselisko. Kościół, a potem impreza na 120osób.

A kino, jak już pisałam, bardzo chętnie...

No i jeszcze się Wam pochwlę, że moja Zuzanka zaczęła już fajnie raczkować... Ale mam frajdę...​

reklama
Do góry