reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam dziewczynki :-Dja mam dzisiaj świetny dzien bo dostałam podwyżke:-D:-Dniewielka ale zawsze to cos:tak::tak:jutro bede skrobac wiecej bo dzis opijałam i nie mam siły;-)Zuzolineczka juz lepiej:-)pozdrawiam życze miłej nocki

reklama
witam dziewczynki :-Dja mam dzisiaj świetny dzien bo dostałam podwyżke:-D:-Dniewielka ale zawsze to cos:tak::tak:jutro bede skrobac wiecej bo dzis opijałam i nie mam siły;-)Zuzolineczka juz lepiej:-)pozdrawiam życze miłej nocki

GRATULUJE PODWYŻKI :tak::-):-)

czy się udało?

U mnie natchnienia brak... Jakies lenistwo się przyplątało, czy to przesilenie wiosenne... Sama nie wiem, ale jakaś do d***y jestem...​

Czasem tak bywa, też mam takie dni do duuuu....

PS., Kocham Cię w MultiBabyKino :-) w najbliższą środę... :-)

Kto ze mną idzie?? :-)

Właśnie przed chwilą zobaczyłam co puszczają w Multikinie :-D:-D.
U mnie chyba odpada kino no bo ten basen mamy i bym nie zdążyła:-(.

Coś BB chyba nie działa dobrze bo w ogóle nie dostaje powiadomień na maila, że ktoś coś napisał na forum ....

A wczoraj z Piotrkiem obejrzeliśmy dwa horrory :tak: jeden juz stary z 2005 roku "Wolf Creek" a drugi nowy film "pokój 1408" fajne filmy ale potem nie mogłam zasnąć hihih:szok:. Dzisiaj chyba obejrzymy thriller "Wind Chill" z 2007 - mam kino w domu ;-);-).

Dobra zmykam na późny obiad bo robiliśmy przemeblowanie i tak nam jakoś zeszło długo.

Buziaki Dziewuszki
:-);-)

cześć kobitki:-)ale wieje:szok::szok: i nas już oczywiście brak prądu był i wieczór też na 100% przy świeczkach romantycznie spędzimy:tak:M w tyrce do 1 w nocy, dobrze jest moja mam bo ja sie strasznie boje takich wichur:tak:a poza tym to mam dzisiaj doła masakrycznego i chce mi sie płakać:-(

cześć kobitki:-)ale wieje:szok::szok: i nas już oczywiście brak prądu był i wieczór też na 100% przy świeczkach romantycznie spędzimy:tak:M w tyrce do 1 w nocy, dobrze jest moja mam bo ja sie strasznie boje takich wichur:tak:a poza tym to mam dzisiaj doła masakrycznego i chce mi sie płakać:-(

U nas też wieje że szok...

A czemu masz doła bidulko ...nie martwikuj sie ściskam mocno na pocieszenie :tak:

Witajcie...
Do kina jestem bardzo chętna. Spodobało mi się i już... Tak że piszemy sie napewno:tak:

Bara gratuluje podwyżki. Super sprawa i zawsze poprawia nastój. Ale cóż sie dzieje niedobrego że płakać chcesz? Ja mam równie kiepskie nastawienie do wszystkiego ostatnio, i cholerka nie wiem co by tu wesołego napisać:-(

Pusia ja też uwielbiam wszelkie horrory i thrillery, ale czasu brak na oglądanie... W dzień nie ma najmniejszych szans, a wieczorkiem mój D już śpi, a ja siedze na BB. I tak dzień za dniem...​

dzisiaj spróbuję opóźnić poranną drzemkę tak, by jedno spanko wystarczyło na cały dzień Antonkowi ;-) oby sie udało ;-)
czy się udało?​
wytrzymałam z marudą do 11, pospał 2 godzinki i 15 minut ;-) ale ale wieczorem był już maruda i ok 17 zaliczył poważny kryzys :rolleyes: jakoś do 19 wytrzymał, padł przy butli i spał ładnie przez całą noc ;-) dzisiaj już nam się tego nie udało powtórzyć :baffled: ale pewnie przez pogodę ;-) mi cały dzień chce sie spać :cool2:

:szok::szok: ło matko, co za pogoda :szok::szok:
s015.gif
spacerów u nas dzisiaj niet i wszystko wskazuje na to, że jutro również niet :-(

do kina raczej nie pójdę :-( wiem, że Antonek nie pozwoli mi się skupić na filmie i nie będę czytać napisów, i oczywiście szybko się pogubię :-( jak dla mnie to tylko polskie filmy ;-) nie muszę nic czytać jak moja bestyjka szaleje :-D

BARA
a060.gif
a055.gif

i gratuluję podwyżki
h040.gif
h050.gif

Hej !!!

Oj dziewczyny ja tu dzisiaj wieje mnie znów poprzewracało wszystko na tarasie i połamało!!
A poza pogodą u nas jest ok Klaudia i krystian maja sie dobrze.

A co tamu Waszych pociech???

reklama
Hej !!!

Oj dziewczyny ja tu dzisiaj wieje mnie znów poprzewracało wszystko na tarasie i połamało!!
A poza pogodą u nas jest ok Klaudia i krystian maja sie dobrze.

A co tamu Waszych pociech???

To super ze dzieciaczki zdrowe...​

U mnie znowu brak natchnienia i pisać się nie bardzo chce. Poza tym mąz kupił mi drukarkę do zdjęć i już cały dzień testuje. Fajna sprawa, pstrykasz fotke i zaraz masz ją w ręku...​

Gingeros, ja myślę że takim dzieciaczkom to jednak jeszcze dwie drzemki w ciągu dnia potrzebne. Bo i nam lżej...;-)​

Moja Zu wymaga ode mnie ciągłej obecności... No zwariuję chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet na sekundę nie mogę się oddalic z pokoju, zaraz jest buuuuu...​

Do tego jeszcze nie byłyśmy dziś na dworze, a my bardzo lubimy spacerkować...​

Do góry