reklama
witam dziewczynki ja mam dzisiaj świetny dzien bo dostałam podwyżkeniewielka ale zawsze to cosjutro bede skrobac wiecej bo dzis opijałam i nie mam siły;-)Zuzolineczka juz lepiej:-)pozdrawiam życze miłej nocki
GRATULUJE PODWYŻKI :-):-)
czy się udało?
U mnie natchnienia brak... Jakies lenistwo się przyplątało, czy to przesilenie wiosenne... Sama nie wiem, ale jakaś do d***y jestem...
Czasem tak bywa, też mam takie dni do duuuu....
PS., Kocham Cię w MultiBabyKino :-) w najbliższą środę... :-)
Kto ze mną idzie?? :-)
Właśnie przed chwilą zobaczyłam co puszczają w Multikinie .
U mnie chyba odpada kino no bo ten basen mamy i bym nie zdążyła:-(.
Coś BB chyba nie działa dobrze bo w ogóle nie dostaje powiadomień na maila, że ktoś coś napisał na forum ....
A wczoraj z Piotrkiem obejrzeliśmy dwa horrory jeden juz stary z 2005 roku "Wolf Creek" a drugi nowy film "pokój 1408" fajne filmy ale potem nie mogłam zasnąć hihih. Dzisiaj chyba obejrzymy thriller "Wind Chill" z 2007 - mam kino w domu ;-);-).
Dobra zmykam na późny obiad bo robiliśmy przemeblowanie i tak nam jakoś zeszło długo.
Buziaki Dziewuszki:-);-)
U mnie chyba odpada kino no bo ten basen mamy i bym nie zdążyła:-(.
Coś BB chyba nie działa dobrze bo w ogóle nie dostaje powiadomień na maila, że ktoś coś napisał na forum ....
A wczoraj z Piotrkiem obejrzeliśmy dwa horrory jeden juz stary z 2005 roku "Wolf Creek" a drugi nowy film "pokój 1408" fajne filmy ale potem nie mogłam zasnąć hihih. Dzisiaj chyba obejrzymy thriller "Wind Chill" z 2007 - mam kino w domu ;-);-).
Dobra zmykam na późny obiad bo robiliśmy przemeblowanie i tak nam jakoś zeszło długo.
Buziaki Dziewuszki:-);-)
cześć kobitki:-)ale wieje i nas już oczywiście brak prądu był i wieczór też na 100% przy świeczkach romantycznie spędzimyM w tyrce do 1 w nocy, dobrze jest moja mam bo ja sie strasznie boje takich wichura poza tym to mam dzisiaj doła masakrycznego i chce mi sie płakać:-(
cześć kobitki:-)ale wieje i nas już oczywiście brak prądu był i wieczór też na 100% przy świeczkach romantycznie spędzimyM w tyrce do 1 w nocy, dobrze jest moja mam bo ja sie strasznie boje takich wichura poza tym to mam dzisiaj doła masakrycznego i chce mi sie płakać:-(
U nas też wieje że szok...
A czemu masz doła bidulko ...nie martwikuj sie ściskam mocno na pocieszenie
Witajcie...
Do kina jestem bardzo chętna. Spodobało mi się i już... Tak że piszemy sie napewno
Bara gratuluje podwyżki. Super sprawa i zawsze poprawia nastój. Ale cóż sie dzieje niedobrego że płakać chcesz? Ja mam równie kiepskie nastawienie do wszystkiego ostatnio, i cholerka nie wiem co by tu wesołego napisać:-(
Pusia ja też uwielbiam wszelkie horrory i thrillery, ale czasu brak na oglądanie... W dzień nie ma najmniejszych szans, a wieczorkiem mój D już śpi, a ja siedze na BB. I tak dzień za dniem...
Do kina jestem bardzo chętna. Spodobało mi się i już... Tak że piszemy sie napewno
Bara gratuluje podwyżki. Super sprawa i zawsze poprawia nastój. Ale cóż sie dzieje niedobrego że płakać chcesz? Ja mam równie kiepskie nastawienie do wszystkiego ostatnio, i cholerka nie wiem co by tu wesołego napisać:-(
Pusia ja też uwielbiam wszelkie horrory i thrillery, ale czasu brak na oglądanie... W dzień nie ma najmniejszych szans, a wieczorkiem mój D już śpi, a ja siedze na BB. I tak dzień za dniem...
dzisiaj spróbuję opóźnić poranną drzemkę tak, by jedno spanko wystarczyło na cały dzień Antonkowi ;-) oby sie udało ;-)czy się udało?
wytrzymałam z marudą do 11, pospał 2 godzinki i 15 minut ;-) ale ale wieczorem był już maruda i ok 17 zaliczył poważny kryzys jakoś do 19 wytrzymał, padł przy butli i spał ładnie przez całą noc ;-) dzisiaj już nam się tego nie udało powtórzyć ale pewnie przez pogodę ;-) mi cały dzień chce sie spać
ło matko, co za pogoda
do kina raczej nie pójdę :-( wiem, że Antonek nie pozwoli mi się skupić na filmie i nie będę czytać napisów, i oczywiście szybko się pogubię :-( jak dla mnie to tylko polskie filmy ;-) nie muszę nic czytać jak moja bestyjka szaleje
BARA
i gratuluję podwyżki
kadia2
Fanka BB :)
Hej !!!
Oj dziewczyny ja tu dzisiaj wieje mnie znów poprzewracało wszystko na tarasie i połamało!!
A poza pogodą u nas jest ok Klaudia i krystian maja sie dobrze.
A co tamu Waszych pociech???
Oj dziewczyny ja tu dzisiaj wieje mnie znów poprzewracało wszystko na tarasie i połamało!!
reklama
Hej !!!
To super ze dzieciaczki zdrowe...
U mnie znowu brak natchnienia i pisać się nie bardzo chce. Poza tym mąz kupił mi drukarkę do zdjęć i już cały dzień testuje. Fajna sprawa, pstrykasz fotke i zaraz masz ją w ręku...
Gingeros, ja myślę że takim dzieciaczkom to jednak jeszcze dwie drzemki w ciągu dnia potrzebne. Bo i nam lżej...;-)
Moja Zu wymaga ode mnie ciągłej obecności... No zwariuję chyba Nawet na sekundę nie mogę się oddalic z pokoju, zaraz jest buuuuu...
Do tego jeszcze nie byłyśmy dziś na dworze, a my bardzo lubimy spacerkować...