dzień dobry, dzień dobry!
ujdzie w tłoku - tak moge napisać o naszej nocy ;-) gorzej jest z drzemką od godziny walczymy oboje ale młody coś nie chce/nie może zasnąć na dobre 5 minut i pobudka bardzo coś niespokojny :-( o, teraz znowu zasnął, ciekawe na jak długo
PUSIU Antonek ślinił się od trzeciego miesiąca, a kły mu wyszły dopiero w ósmym ;-) w dodatku od października do stycznia pediatra zwracał nam uwagę na spuchniete dziąsła i zawsze powtarzał - lada dzień zęby będą z zębami to różnie bywa ;-) jeśli chcesz, posmaruj mu dziąsełka na noc jakimś żelem (my używalismy Calgel) i zobacz czy bedzie poprawa ;-) jak na moje oko - basen i wielkie zmęczenie było powodem płaczu Kapselka - Pływaka sama pisałaś, że zasnął później niż zwykle ;-) na naszym Antku tak właśnie odbija się zmęczenie i moc wrażeń ;-)
:--( kolejna pobudka Antkowa :--( ech :--(
Czesc dziewczynki.....
eeeee wszystko mnie boli I niewyspana jestem - no ale do tego jestem przyzwyczajona wiec luz....
A przed chwila wlasnie zauwazylam wychodzace gorne dwojeczki u Kuby :-)
PUSIA - u nas podobnie jak u Gingeros z zabkami Maly sie slinil i lapki wpychal do buzi non-stop o d 3 m-ca.....problemy ze spaniem byly zawsze, mial tez jakies okresy intensywnego marudzenia i nocy totalnie tragicznych....Jakis madry pediatra w lipcu juz widzial wychodzace na gorze zeby......a wyszly w listopadzie
Mam nadzieje ze Kacperkowi szybko minie marudzenie......moze to faktycznie od wrazen i zmeczenia.......
Hehe a wiesz jak moj Kuba sie czasem zachowuje po basenie - glownie wtedy kiedy to ja z nim plywam Jest tak zmeczony ze zasypia zanim wyjdziemy z budynku, juz podczas przebierania I nic go nie rusza...
GINGEROS - hmmmmm no coz to sie porobilo Antonkowi....hihi moze kolejne zabki to u niego ;-)
A Kuba wlasnie zalicza pierwsza dzis drzemke - latwo poszlo....:-)
ANIELAP - pytalas o nianie....nie jest mloda.....taka pani po 50-tce......swoich wnukow jeszcze nie ma.......ale dorabia opiekujac sie wlasnie roznymi maluszkami. Dyktafon lezal na szafie...wszystko idealnie sie nagralo A zajela sie Kuba naprawde super........az byl chyba troche zmeczony .....wiecie jak to jest....jak jest ze na to ja mu nie poswiecam kazdej sekundy swojej uwagi ........bo nic w domu bym nie zrobila.....a on tez lubie sie przez jakis czas zajmowac tylko soba ;-)
Ale najwazniejsze ze jest ok.
BARA - no niestety.......rozne takie reakcje sa chyba czeste przy antybiotykach :-(
MONIA1212 - witaj :-)
Pewnie racja z tym że tyle wrażeń po basenie ...
A co do usypiania to Kacper teś zasypia juz podczas ubierania w przebieralni hihi
Drzemkę miał ale tylko jedna póki co i to nie cała godzinka
A co do usypiania to Kacper teś zasypia juz podczas ubierania w przebieralni hihi
Drzemkę miał ale tylko jedna póki co i to nie cała godzinka