M
monia1212
Gość
hej
ja też jestem tu pierwszy raz i coś mi ciężko się połapać ,może to efekt przemęczenia
ja też jestem tu pierwszy raz i coś mi ciężko się połapać ,może to efekt przemęczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na dobranoc Wam napiszę że moje dziecię od dziś ślicznie woła TATA. A tata oczywiście cały w skowronkach
zmykam spać DOBRANOC :-)
Dobranoc...:-)
Z naszej grupy tym razem tylko ja i Gingeros. Reszta ma jakieś plany i nie bardzo może. A Może Ty jesteś chętna?
No, właściwie znowu ważniejsza była sama wyprawa do kina, a nie sam film. Ale zgadzam sie że czasem tez warto cos tak lekkiego obejrzec i pomyśleć jak to w życiu pięknie bywa...
Aneta gratuluje dzielnemu chłopakowi:-) No i Wam tancerzom. Ależ sie rozerwaliście... A napisz cos więcej o niani . Jakaś młoda kobitka? I czy z ukrycia ją nagrywaliście tym dyktafonem?
Kasiu dosc późno wraca Twój ukochany. Bidna ty tak sama pół nocy...
Na dobranoc Wam napiszę że moje dziecię od dziś ślicznie woła TATA. A tata oczywiście cały w skowronkach
Dobranoc...:-)
hej