reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Już w domku...
A film, nie bardzo... Romansidło jakieś i żyli razem długo i szczęśliwie... Ehhhhh....

Aneta trzymamy kciuki za małego i za Ciebie, bo pewnie też nie będzie Ci łatwo. Miłego tańcowania:-). Jak wrócisz to opowiadaj koniecznie...

Pusia Wam życzymy miłego pływania:-)

Gingeros z kostką wszystko juz chyba dobrze, bo nie zauważyłam grymasów na Twojej twarzy;-)

A nocka u nas wyśmienita... Jedna pobudka na jedzonko.... Cuuuudnie....

Pozdrawiamy...​

Hej
My wróciliśmy z basenu było super :) Kacper wytrzymał 24 minuty czyli o 6 min mniej niz lekcja trwa . Nie spodobało mu sie pływanie pod takim tunelem ale po za tym wszystko było super.

anielap szkoda że film wam Ci się nie spodobał, może następnym razem będzie coś fajniejszego :)

reklama
Ja o filmie jak Aniela - taki sobie, bardzo very big love i takie tam ;-) a jak mnie końcówka zaskoczyła :szok: spojrzałam w dół na Antonka, podnoszę głowę, a na ekranie napisy końcowe :szok: :-D coś im sie nie udało zakończyć filmu ;-)

ANIELA boli kosteczka, boli ;-) smarujemy się i masujemy :-D ledwo co do domku doszłam :-( teraz nóżka w górze i leże przed TV :-D ... jak żeberka ?? ;-)

ANETKO tańcuj - wytańcuj ;-)

PUSIU brawo dla Kapselka Pływaczka :-D

ANIELA boli kosteczka, boli ;-) smarujemy się i masujemy :-D ledwo co do domku doszłam :-( teraz nóżka w górze i leże przed TV :-D ... jak żeberka ?? ;-)

Mniammmmm, tylko jakies takie małe porcyjki:-(
Ja pasibrzuch jestem i bardzo dużo jem...:tak:

Pusiu 24min to naprawdę długo... Takiemu maluszkowi napewno wystarczy... Ależ ja Wam zazdroszczę tego basenu... Chyba namówie D na weekend...​

Ja przed chwilą położyłam spać moją małą mądralińską i usiadłam do komputera... M jeszcze w pracy, oby tylko znowu nie do 1 w nocy tak jak wczoraj:szok: Byliśmy na szczepieniu-Basia w końcu przybrała dosyć znacznie na wadze-waży teraz 8400:tak::-D Ale się cieszę-to chyba to nocne karmienie:cool2:

Anielap i Gingeros-szkoda, że film do bani, ale dzień zapełniony i nie byłyście same w domu:blink::happy2:
Pusia-dzielny Kacperek-super, że mu się podoba:-D;-)

Hallooooo....
O matko i córko.....kazdy miesien nog czuje
shocked.gif

Kiedy ja ostatnio przez 1,5 godz. tyle sie ruszalam?
dry.gif

Bylo bardzo fajnie......mam tylko nadzieje ze z czasem jakos lepiej bedziemy wykonywac te wszystkie kroki i figury......
laugh.gif
wiecie ja to jestem popędliwa i chcialabym zeby wszystko od razu bylo pieknie, ladnie a do tego to jeszcze daleko
sorry2.gif
Ale ogolnie swietnie sie bawilismy, strasznie sie z siebie smialismy itd. Cwiczylismy dzis cha che i tango.....to drugie trudniejsze
confused.gif

A poza nami na zajeciach byla tylko 1 para i 1 kobitka solo.......wiec super extra
yes2.gif

Kuba spisal sie na medal....w ogole nie plakal, tyle ze nie spal jak przyszlismy - ale nakarmilam i po chwili zasnal. Niania zachwycona, mowi ze Kuba jest super grzeczny i uroczy
yes2.gif
Wlasnie slucham nagrania z dyktafonu :-p:sorry2:.......poki co ok....masa smiechu, pani ladnie malego zabawia, spiewa mu itp
wink2.gif
yes2.gif
Jestem zadowolona.

ANIELAP, GINGEROS - no film owszem typowe, lekkie, nieskomplikowane romansidlo :-D Caly scenariusz mozna przewidziec zanim sie film skonczy....ale ja od czasu do czasu lubie takie filmy obejrzec. Mnie sie podobal....troche smiesznych momentow tez bylo :tak:

Dobrej nocy Wam zycze kochane wrocławianki
biggrin.gif

Anielap i Gingeros-szkoda, że film do bani, ale dzień zapełniony i nie byłyście same w domu:blink::happy2:
może nie aż tak do bani ;-) dało się obejrzeć, nie przysypiałam nawet :-D podejrzewam, że więcej razy filmu tego nie obejrzę ;-)​

ANIELO :szok: musisz zajebiście spalać kalorie pasibrzuchu jeden :-p

mus - przumus oglądam mecz :zawstydzona/y: walnę sobie herbatusię i poczytam u boku mojego cudnego kibica dużego ;-) maly już śpi, tradycyjnie w nogach łóżeczka, na kołdrze, z tyłkiem w górze :confused: niech ma dzień dziecka, dzisiaj go nie przedkładam w normalną stronę ;-) może tak mu lepiej :szok:

:-( pierwsza pobudka Antonka :-( jeśli to zapowiedź cudnej nocy, to może nie kładę się spać :-(

Mniammmmm, tylko jakies takie małe porcyjki:-(
Ja pasibrzuch jestem i bardzo dużo jem...:tak:

Pusiu 24min to naprawdę długo... Takiemu maluszkowi napewno wystarczy... Ależ ja Wam zazdroszczę tego basenu... Chyba namówie D na weekend...​

Tez tak sądzę że tyle czasu to i tak dużo :))

Ja przed chwilą położyłam spać moją małą mądralińską i usiadłam do komputera... M jeszcze w pracy, oby tylko znowu nie do 1 w nocy tak jak wczoraj:szok: Byliśmy na szczepieniu-Basia w końcu przybrała dosyć znacznie na wadze-waży teraz 8400:tak::-D Ale się cieszę-to chyba to nocne karmienie:cool2:

Pusia-dzielny Kacperek-super, że mu się podoba:-D;-)

Basia to już duża pannica :))). A gdzie pracuje Twój M że tak późno wraca do domku??

Też się cieszę że Kacperkowi się puki co podoba :)

Hallooooo....
O matko i córko.....kazdy miesien nog czuje
shocked.gif

Kiedy ja ostatnio przez 1,5 godz. tyle sie ruszalam?
dry.gif

Bylo bardzo fajnie......mam tylko nadzieje ze z czasem jakos lepiej bedziemy wykonywac te wszystkie kroki i figury......
laugh.gif
wiecie ja to jestem popędliwa i chcialabym zeby wszystko od razu bylo pieknie, ladnie a do tego to jeszcze daleko
sorry2.gif
Ale ogolnie swietnie sie bawilismy, strasznie sie z siebie smialismy itd. Cwiczylismy dzis cha che i tango.....to drugie trudniejsze
confused.gif

A poza nami na zajeciach byla tylko 1 para i 1 kobitka solo.......wiec super extra
yes2.gif

Kuba spisal sie na medal....w ogole nie plakal, tyle ze nie spal jak przyszlismy - ale nakarmilam i po chwili zasnal. Niania zachwycona, mowi ze Kuba jest super grzeczny i uroczy
yes2.gif
Wlasnie slucham nagrania z dyktafonu :-p:sorry2:.......poki co ok....masa smiechu, pani ladnie malego zabawia, spiewa mu itp
wink2.gif
yes2.gif
Jestem zadowolona.

ANIELAP, GINGEROS - no film owszem typowe, lekkie, nieskomplikowane romansidlo :-D Caly scenariusz mozna przewidziec zanim sie film skonczy....ale ja od czasu do czasu lubie takie filmy obejrzec. Mnie sie podobal....troche smiesznych momentow tez bylo :tak:

Dobrej nocy Wam zycze kochane wrocławianki
biggrin.gif

Tańce super sprawa kiedyś się uczyłam tańczyć uwielbiam to (moja pasja:cool2:) achhhh może kiedys też się zapiszemy.

Super że niania się spisała :tak:

i ja czasem lubię na takie kino spojrzeć ;-):zawstydzona/y:

No, właściwie znowu ważniejsza była sama wyprawa do kina, a nie sam film. Ale zgadzam sie że czasem tez warto cos tak lekkiego obejrzec i pomyśleć jak to w życiu pięknie bywa...

Aneta gratuluje dzielnemu chłopakowi:-) No i Wam tancerzom. Ależ sie rozerwaliście...:-D A napisz cos więcej o niani . Jakaś młoda kobitka? I czy z ukrycia ją nagrywaliście tym dyktafonem?

Kasiu dosc późno wraca Twój ukochany. Bidna ty tak sama pół nocy...

Na dobranoc Wam napiszę że moje dziecię od dziś ślicznie woła TATA. A tata oczywiście cały w skowronkach:-D

Dobranoc...:-)​

reklama
Do góry