reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie!
Piękny dzień dzisiaj mieliśmy-gdyby tylko wiatr nie wiał... Bo na tym Kozanowie to wieje zawsze podwójnie:-( My dzisiaj byłyśmy u mojej siostry. Nie chce mi się samej siedzieć w domu, M cały dzień w pracy, a my biedne;-)opuszczone... Dziękuję za życzenia-byliśmy wczoraj w knajpce meksykańskiej, później w domku świece, wino, muzyka-ach jak romantycznie:tak::blink::-D Ja również chętnie wybrałabym się do kina, ale jutro nie mogę-idziemy na szczepienie. Ale następnym razem się zapisuję:cool2:

Jak ja Ci zazdroszczę że masz blisko siostrę ...

Właśnie, kino... My idziemy napewno...

A tutaj Zuza wącha kwiatuszki na działce...

Zdjęcie śliczne :) :tak:

Życzę udanego wypadu do kina

My jutro na basen :cool2:

reklama
ledwo co chodzę, wczoraj na siatce kostkę chyba nadwyrężyłam i mnie boli. Antonek w nocy dał mi popalić - o 1 stwierdził, że cholera jest wyspana i spać nie będzie :wściekła/y: do 3 stękał i wymuszał! nic nie wskórał i tak mały nicpoń ;-) ja nawet nie miałam siły by wstać :-D tak mnie chłopaki na siatce wymęczyli :-D

tradycyjnie po takiej nocy boli mnie łepetyna i muszę zaaplikować sobie coś przeciwbólowego :sorry2: i oczywiście dochodzę do siebie przy mocnej kawusi :-D

ANIELA ja będę tak jak ostatnio, ok. 11:30 przed wejściem ;-) spotkamy się albo na dole, albo na sali ;-) umówiłam się jeszcze z dziewczynami z innego forum, co by miejsca zapełnić :-D

Czesc dziewczynki :-)
U nas wszystko ok.......troche sie tylko stresuje tym ze maly zostaje dzis wieczorem z niania...:sorry2:

ANIELAP - sliczne zdjecie.....
No to milego wyjscia do kina Wam zycze :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Witajcie!
U nas też wszystko ok. Słonko świeci, aż żyć się chce:-D Nocka w miarę ok-tylko o 4 Basia się obudziła i trochę poszalała, ale w końcu usnęła i obudziła się o 7 (sukces;-)).
Anielap i Gingeros-życzę miłego seansu-mam nadzieję, że następnym razem dołączymy do Was:-p
Aneta-zobaczysz będzie wszystko dobrze:cool2:

Hej
U nas nocka nie za brardzo Kacper obudził sie chwile przed 1 potem o 3:30 a potem o 5 a potem o koło 7 . Teraz jakos nie bardzo chce mu sie spac a liczyam na to że pośpi żeby był wyspany na basen ...:( achhhh

Udanego kinowania
Ide do syna bo cos marudzi :-(

Cześć dziewczynki u nas noc tez nie najlepsza popłakiwałam od 2:30 po godzinie zaniosłam ja troche mamie ale nie chciała tam zostac wiec musiałam jeszcze godzine z nia siedziec i dopiero mnie wypusciła z pokoju i mogłam troche pospac:tak:ale jak mam taki urywany sen to nie sie wyspac:tak:
Gingeros i Anielap miłego seansu życze:-)
Anetko napewno bedzie wszystko dobrze, uwierz w swojego małego mężczyzne:-)
Zuzia juz lepiej ale antybiotyk do konca musimy wziąść, i znowu luzne kupki mysle że to przez te lekarstwa:tak:

reklama
Już w domku...
A film, nie bardzo... Romansidło jakieś i żyli razem długo i szczęśliwie... Ehhhhh....

Aneta trzymamy kciuki za małego i za Ciebie, bo pewnie też nie będzie Ci łatwo. Miłego tańcowania:-). Jak wrócisz to opowiadaj koniecznie...

Pusia Wam życzymy miłego pływania:-)

Gingeros z kostką wszystko juz chyba dobrze, bo nie zauważyłam grymasów na Twojej twarzy;-)

A nocka u nas wyśmienita... Jedna pobudka na jedzonko.... Cuuuudnie....

Pozdrawiamy...​

Do góry