reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Czesc sloneczka.......................:-)
Ale sie wczoraj zrelaksowalam w tym spa - przemilutko bylo :tak:
Jeszcze w sobote ide na cynamonowe stopki.
A jutro tannnnnnnnnceeeeee :cool2:

Wiecie co ja tez bym sie przeszla do kina...tzn chetnie bym sie z Wami spotkala....tylko bez sensu isc kolejny raz na ten film....wiec mam nadzieje ze niebawem da sie jeszcze jakies spotkanko zorganizowac ;-)

GINGEROS - hehe to sprytny ten Twoj podgrzewacz :-D Hehe no ale u mnie i tak by sie nie sprawdzil...bo Kuba budzi sie w nocy na jedzenie...miedzy 23 a 2:30 :sorry2:
ANIELAP - moj Kuba tez sie drze jak lew zanim przygotuje butle.....mimo ze to trwa tylko chwile.......i nic nie jest w stanie go uspokoic tylko butla....a ja wypije odpowiednia porcje to jeszcze na rekach przekreca sie na bok :cool2: i dalej spi :-D
BARA - ciesze sie ze juz lepiej :tak:
PUSIA - witaj
A gdzie reszta???

reklama
i ja również witam :tak:

ANETA widzisz, ten mój w nocy nie je od sierpnia ;-) więc my tylko na rano grzejemy ;-) a w kinie pewnie się jeszcze spotkamy ;-) jak nie w kinie to może w jakiejś sali zabaw :-D

Czesc sloneczka.......................:-)
Ale sie wczoraj zrelaksowalam w tym spa - przemilutko bylo :tak:
Jeszcze w sobote ide na cynamonowe stopki.
A jutro tannnnnnnnnceeeeee :cool2:

Wiecie co ja tez bym sie przeszla do kina...tzn chetnie bym sie z Wami spotkala....tylko bez sensu isc kolejny raz na ten film....wiec mam nadzieje ze niebawem da sie jeszcze jakies spotkanko zorganizowac ;-)

GINGEROS - hehe to sprytny ten Twoj podgrzewacz :-D Hehe no ale u mnie i tak by sie nie sprawdzil...bo Kuba budzi sie w nocy na jedzenie...miedzy 23 a 2:30 :sorry2:
ANIELAP - moj Kuba tez sie drze jak lew zanim przygotuje butle.....mimo ze to trwa tylko chwile.......i nic nie jest w stanie go uspokoic tylko butla....a ja wypije odpowiednia porcje to jeszcze na rekach przekreca sie na bok :cool2: i dalej spi :-D
BARA - ciesze sie ze juz lepiej :tak:
PUSIA - witaj
A gdzie reszta???

Co do darcia się przed karmieniem to w nocy Kacper daje popis taki że szok:)). Zawsze przed karmieniem przebieramy go wiec za nim dostanie cycka to wydaje z siebie takie dźwięki że tylko czekam aż jakiś sąsiad przyjdzie wybudzony ze snu i nas ochrzani hahaha. Jak juz widzi cycek na wierzchu to tylko otwiera buzie i czeka a potem już ciszaaaaa :)).

A no tak.......zakrecona jestem jak baranie rogi :-D przeciez pisalas ze Antonek w nocy nie je.....................niezly komediant z niego :-D
Kuba jak juz nie spi..........to o jedzenie sie nie upomina....moglby nie jesc wcale - czasem mam takie wrazenie :sorry2:

Nocka z tylko jedną pobudką... Hmmm... Czuję się cudnie wyspana...
Spędziłyśmy prawie cały dzień na działce... Zu wąchała kwiatuszki....
Ja już chcę wiosnę na stałe...​

Witajcie!
Piękny dzień dzisiaj mieliśmy-gdyby tylko wiatr nie wiał... Bo na tym Kozanowie to wieje zawsze podwójnie:-( My dzisiaj byłyśmy u mojej siostry. Nie chce mi się samej siedzieć w domu, M cały dzień w pracy, a my biedne;-)opuszczone... Dziękuję za życzenia-byliśmy wczoraj w knajpce meksykańskiej, później w domku świece, wino, muzyka-ach jak romantycznie:tak::blink::-D Ja również chętnie wybrałabym się do kina, ale jutro nie mogę-idziemy na szczepienie. Ale następnym razem się zapisuję:cool2:

reklama
Do góry