reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie dziewczyny!!
A ja na początek się pochwalę-Basia zaczęła chodzić:tak::-) Jeszcze w piątek to było kilkanaście kroczków pod rząd, a w sobotę to już całe przechadzki:happy2: Potrafi się nawet obrócić i zmienić kierunek chodzenia. To już nic, tylko muszę za nią biegać...

Wczoraj byliśmy z M na spotkaniu ze znajomymi i wróciliśmy do domu o 3 nad ranem. Ale było fajnie:-) Dawno nigdzie nie wychodziliśmy, a we wrocławskich knajpkach nie byliśmy od urodzenia Basi:sorry2: A w przyszłą sobotę jedziemy na narty (a przerwa była długa-dwa lata)

Mam nadzieję, że weekend minął spokojnie. Pozdrawiam gorąco:happy2::-p

WIELKIE GRATULACJE DLA BASI :-D:tak::-):-)

nie wiem jak uwas ale u mnie coś szwankuje od 2-3 dni bb:confused:i strasznie mnie to wkurxza:wściekła/y:goście pojechali a ja psychicznie przygotowuje sie do całego tygodnia pracy, nie wiem jak ja to wytrzymam:baffled:no i jak Zuzia:tak:mam nadzieje że wszytsko jakos sie ułozy bo i tak od wiosny wracam do pracy:tak:trzymajcie z nas kciuki bede próbowała sie odezwać:tak::-)pozdrawiam

Na pewno jakoś sobie poradzisz przez ten tydzień trzymam kciuki :tak:
Chyba zaraz idę spać bo Piotrek widzę już kima :-D

reklama
Witajcie...
Gratulacje dla Basi. Ale fajniutko:-) Teraz to się Kasiu nabiegasz faktycznie. A pierwsze guzy i siniaki już były? Oby ich było jak najmniej:tak: Moja mała Zu jeszcze nie raczkuje a guzy już dwa były. A co będzie potem:szok:

Bara u mnie też coś szwankuje, nie dostaje info na maila o nowych postach, też od 2-3dni.
A tydzień szybko zleci zobaczysz, nie zamartwiaj się. Poradzicie sobie z Zuzią napewno.
Ja muszę jutro zostawić Zu z babcią, której nie widziała 3tygodnie. A takie dzieciaczki szybko zapominają. Będzie płacz napewno. Chyba że zabiorę ją ze sobą do lekarza:sorry2: Oj... sama już nie wiem...​

Witajcie dziewczyny!!

A ja na początek się pochwalę-Basia zaczęła chodzić:tak::-) Jeszcze w piątek to było kilkanaście kroczków pod rząd, a w sobotę to już całe przechadzki:happy2: Potrafi się nawet obrócić i zmienić kierunek chodzenia. To już nic, tylko muszę za nią biegać...

Wczoraj byliśmy z M na spotkaniu ze znajomymi i wróciliśmy do domu o 3 nad ranem. Ale było fajnie:-) Dawno nigdzie nie wychodziliśmy, a we wrocławskich knajpkach nie byliśmy od urodzenia Basi:sorry2: A w przyszłą sobotę jedziemy na narty (a przerwa była długa-dwa lata)

Mam nadzieję, że weekend minął spokojnie. Pozdrawiam gorąco:happy2::-p

kOCHANA GRATULACJE DLA BASI , SUPER PIERWSZE KROCZKI ZOSTANA W PAMIECI. JA TEZ JEZDZE NA NARTACH I PRZY KLAUDI MIALAM 3 LATA PRZERWY KOCHANA TEGO SIE NIE ZAPOMINA !!!! BEDZIE SUPER ZOBACZYSZ:tak:

elo, elo!

my mieliśmy gości przez weekend ;-) i z gościm pojechaliśmy też w gości, tak więc mieliśmy trochę napięty rozkład dnia przez ten weekend :tak: ale przynajmniej Antonek spotkał się ze swoim kuzynem Filipkiem (kwiecień'07) i strasznie zalazł Filipkowi za skórę :-D normalnie nie poznawałam Antonka! zawsze to on płakał na widok Fifiego, a teraz role sie odwróciły :-D Filip uciekal, a Antonek gonił go ze śmiechem :laugh2: komiczny widok ;-)

KASIU gratulacje dla Basi! sprytna ta twoja dziewczynka :yes:

BARA tydzień szybko zleci, nie pękaj wafelka już poniedziałek, a zaraz będzie piątek ;-)

wyjście do knajpy :szok: a coś takiego jeszcze istnieje :-) jak jedziemy do ZG to czasami zostawimy Antonka rodzicom i wyjdziemy na chwilkę, ale wracamy zawsze przed północą, bo ja strasznie tęsknię za małym :zawstydzona/y: tutaj nie mamy z kim zostawić małego :sorry2: kuzyni mieszkają na krzykach, ale oni mają Filipka i nie wiem czy by odwazyli sie zostać z naszym rozbójem małym ;-)

Witam i ja!!!
Właśnie wróciłam od fryzjera-musiałam coś ze sobą zrobić, bo już nie mogłam na siebie patrzeć:-( A włosy cały czas upinałam, bo nie nadawały się już do niczego. Basia śpi, a ja mam jeszcze tyle roboty:szok: Wieczorem idziemy z M na basen (w końcu zaczynam robić coś dla siebie), ale nie wiem jak pokażę się ludziom w stroju kąpielowym ( nie wyglądam za dobrze po porodzie)...:sorry2:

Gingeros-z Antonka mały zbój rośnie:-);-)
Kadia-ja też mam nadzieję, że nie zapomniałam, jak się jeździ na nartach, ale boję się o moją kondycję:shocked2:
Anielap-guzy i siniaki już były-jeszcze jak Basia nie raczkowała:-p
Bara-oby do końca tygodnia-trzymam kciuki, żeby Zuzia za bardzo nie tęskniła:happy2:
Pusia-Basia dziękuje za gratulacje;-)

Witam i ja!!!
Właśnie wróciłam od fryzjera-musiałam coś ze sobą zrobić, bo już nie mogłam na siebie patrzeć:-( A włosy cały czas upinałam, bo nie nadawały się już do niczego. Basia śpi, a ja mam jeszcze tyle roboty:szok: Wieczorem idziemy z M na basen (w końcu zaczynam robić coś dla siebie), ale nie wiem jak pokażę się ludziom w stroju kąpielowym ( nie wyglądam za dobrze po porodzie)...:sorry2:

Gingeros-z Antonka mały zbój rośnie:-);-)
Kadia-ja też mam nadzieję, że nie zapomniałam, jak się jeździ na nartach, ale boję się o moją kondycję:shocked2:
Anielap-guzy i siniaki już były-jeszcze jak Basia nie raczkowała:-p
Bara-oby do końca tygodnia-trzymam kciuki, żeby Zuzia za bardzo nie tęskniła:happy2:
Pusia-Basia dziękuje za gratulacje;-)

No to szybciutko proszę mi tu wstawić zdjęcie jak wyglądasz po fryzjerku :)):tak:
Życzę miłego pływania ;-)

Czesc dziewczynki :-)
My wczoraj wieczorem wrocilismy do domku...bylam u rodzicow na weekend.....
Bylo spoko poza nocami i drzemkami..........bez swojego lozeczka ze spaniem malego jest kiepsko. Dobrze ze juz wrocilismy.
W czwartek wieczorkiem bylismy z M na rozmowach noca......fajnutko bylo......i ciagle sie smialismy z tego ze nie pamietam,y kiedy bylismy gdzies sami bez malego :-D
Jest mi smutno bo w sobote dostalam @ :-:)-:)-(

KASIA - dla basi jeszcze raz gratulacje.....wklejaj nowa fryzure :tak:
GINGEROS - maly lozbuz z Antonka :-D
ANIELAP - mam nadzieje ze babcia poradzi sobie z mala ;-)
BARA - dacie rade napewno....byle do piatku :tak:

Czesc dziewczynki :-)
My wczoraj wieczorem wrocilismy do domku...bylam u rodzicow na weekend.....
Bylo spoko poza nocami i drzemkami..........bez swojego lozeczka ze spaniem malego jest kiepsko. Dobrze ze juz wrocilismy.
W czwartek wieczorkiem bylismy z M na rozmowach noca......fajnutko bylo......i ciagle sie smialismy z tego ze nie pamietam,y kiedy bylismy gdzies sami bez malego :-D
Jest mi smutno bo w sobote dostalam @ :-:)-:)-(

KASIA - dla basi jeszcze raz gratulacje.....wklejaj nowa fryzure :tak:
GINGEROS - maly lozbuz z Antonka :-D
ANIELAP - mam nadzieje ze babcia poradzi sobie z mala ;-)
BARA - dacie rade napewno....byle do piatku :tak:

Przykro mi że dostałaś @ ...:-(
Trzymam kciuki żeby następnym razem sie udało :tak:

reklama
Cześć dziewczyny...
Moja wizyta u lekarza odwołana, więc obyło się bez ekstremalnych płaczów i lamentów. Zuzia na widok babci zrobiła podkówkę i kurczowo łapkami trzymala mnie za buzię:-( Pozwoliła się dotknąć tylko na chwilę po ładnych paru godzinach. Ale myślę że jak się babcia postara i będzie do nas częściej zaglądać to będę mogła Zu z nią zostawić.​

Kasiu poprosimy o fotkę z nową fryzurką:tak: Bo wiesz, my ciekawskie bardzo...:tak: A z tą figurą, moja droga, to nie przesadzaj... Widziałam Cię na żywo i na moje obiektywne oko wyglądasz bardzo dobrze!!! Wiem, że napewno każda z nas ma sobie coś do zarzucenia, ale wiem też że często przesadzamy. Kasiu, głowa do góry, wyglądasz naprawdę dobrze:tak::tak::tak:

Aneta, dla Ciebie też dobre słowo mam. Napewno uda się następnym razem:tak: Za to jaka frajda z samego próbowania:-D

Bara, już mija poniedziałek... Jeszcze tylko cztery dni... Zleci szybciutko. Ta tęsknota za dzieciaczkiem jest najgorsza, wiem... Ale dacie radę, trzymam kciuki.​

Marzy mi się wyjście z moim m gdzieś wieczorkiem, ale to raczej nierealne. On po całym dniu kładzie się do łóżka już o 20godz. Ale bidak musi wstawać o 6. A Zuza raczej pospać w nocy nam nie daje. Czy tak już zostanie:confused:...​

Do góry