reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Dzień dobry:):) ja dalej sie wloke 2 w 1 ::) Ale teraz biore sie ostro do roboty :p bo mineła ta niefajna data 1 listopada to teraz mozna rodzic że ho ho :p
Teramin mam na jutro ,jak sie do czwartku niewysypie to zdecydowalismy z mezem pojechac do szpitala i zobaczyć czy wszytko ok bo moj gino ma dyzur.
Moze z dobrego serca mnie zostawi i da na wywołanie?? ::) ::) tak sie łudze 8) Bo skurcze mam ,łupią mnie plecy i mam bardzo obfite upławy od jakiegos czasu raz białawe a raz takiego niezidentyfikowanego koloru niby leciutko zabarwione krwia , ale niewiem czy to do konca jest krew<a czytałam w mamino - porodowych magazynach że mimo to iz nieodszedł czop jako śluzowo gęsta galaretka to czasami sie zdaża że może wychodzic taka wydzielina i to tez moze cos znaczyć ::) więc po raz kolejny sie łudze ze a nóz widelec :p >

:mad: :mad: :mad:nadal sie turlam , wstałam rano, wyprawiłam meza do pracy i zamiast isc spac dalej to juz niemogłam zamknąć oczu ...to chyba z nerwów ::) Szwędam sie tak po domu od 8 i niewiem co z soba zrobić, no to zrobiłam dwa prania :p
Troche mnie tak pobolewa brzuch i kłuje delikatnie , ale nic pozatym :-[ cholera jasna !!
...ale ja nadal mam nadzieje moze mnie coś wieczorem złapie...zza rogu ;)

no to ide dalej sie poszwędac po domu , juz przeszłam chyba z 50 km 8)

cześc wrocławianki j jestem dokładnie ze Strzelina
widze ze to miasteczko sie pojawiło w rozmowie więc chyba wiecie gdzie to mniej wiecej jest
a jak nie wiecie to zapewniam ze w okolicach wrocłaiwa ;D

reklama
Do góry