reklama
L4dY-bIrd
doula
Dzień dobry ja dalej sie wloke 2 w 1 : Ale teraz biore sie ostro do roboty bo mineła ta niefajna data 1 listopada to teraz mozna rodzic że ho ho
Teramin mam na jutro ,jak sie do czwartku niewysypie to zdecydowalismy z mezem pojechac do szpitala i zobaczyć czy wszytko ok bo moj gino ma dyzur.
Moze z dobrego serca mnie zostawi i da na wywołanie?? : : tak sie łudze 8) Bo skurcze mam ,łupią mnie plecy i mam bardzo obfite upławy od jakiegos czasu raz białawe a raz takiego niezidentyfikowanego koloru niby leciutko zabarwione krwia , ale niewiem czy to do konca jest krew<a czytałam w mamino - porodowych magazynach że mimo to iz nieodszedł czop jako śluzowo gęsta galaretka to czasami sie zdaża że może wychodzic taka wydzielina i to tez moze cos znaczyć : więc po raz kolejny sie łudze ze a nóz widelec >
Teramin mam na jutro ,jak sie do czwartku niewysypie to zdecydowalismy z mezem pojechac do szpitala i zobaczyć czy wszytko ok bo moj gino ma dyzur.
Moze z dobrego serca mnie zostawi i da na wywołanie?? : : tak sie łudze 8) Bo skurcze mam ,łupią mnie plecy i mam bardzo obfite upławy od jakiegos czasu raz białawe a raz takiego niezidentyfikowanego koloru niby leciutko zabarwione krwia , ale niewiem czy to do konca jest krew<a czytałam w mamino - porodowych magazynach że mimo to iz nieodszedł czop jako śluzowo gęsta galaretka to czasami sie zdaża że może wychodzic taka wydzielina i to tez moze cos znaczyć : więc po raz kolejny sie łudze ze a nóz widelec >
L4dY-bIrd
doula
jejku jejku... : : no to niech mnie juz bieże !!!! ja juz czekam na walizkach w przedpokoju
L4dY-bIrd
doula
nadal sie turlam , wstałam rano, wyprawiłam meza do pracy i zamiast isc spac dalej to juz niemogłam zamknąć oczu ...to chyba z nerwów : Szwędam sie tak po domu od 8 i niewiem co z soba zrobić, no to zrobiłam dwa prania
Troche mnie tak pobolewa brzuch i kłuje delikatnie , ale nic pozatym :-[ cholera jasna !!
...ale ja nadal mam nadzieje moze mnie coś wieczorem złapie...zza rogu
no to ide dalej sie poszwędac po domu , juz przeszłam chyba z 50 km 8)
Troche mnie tak pobolewa brzuch i kłuje delikatnie , ale nic pozatym :-[ cholera jasna !!
...ale ja nadal mam nadzieje moze mnie coś wieczorem złapie...zza rogu
no to ide dalej sie poszwędac po domu , juz przeszłam chyba z 50 km 8)
K
kasiula matula
Gość
cześc wrocławianki j jestem dokładnie ze Strzelina
widze ze to miasteczko sie pojawiło w rozmowie więc chyba wiecie gdzie to mniej wiecej jest
a jak nie wiecie to zapewniam ze w okolicach wrocłaiwa ;D
widze ze to miasteczko sie pojawiło w rozmowie więc chyba wiecie gdzie to mniej wiecej jest
a jak nie wiecie to zapewniam ze w okolicach wrocłaiwa ;D
reklama