reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

grooha, gratuluję ślicznego synusia. Kiedy urodziłaś? Ja też miałam cesarkę na Brochowie, 30.09.2005r. Miałam super anestezjologa przy porodzie. Cięcie rzeczywiście małe, kosmetyczne:-))
Moje skropne zdanie co do opieki lekarskiej - super! Dzięki ich wiedzy i zaangażowaniu mój synek urodził się cały i zdrowy:-)) Jeżeli któraś z Was - jeszcze nierozdwojonych - waha się co do wyboru szpitala, to polecam Brochów.

reklama
Nicole ja rodziłam 4.10.2005 a ty pewnie w tym czasie szykowałaś się już z dzidzią do domu.
Rzeczywiście anestezjolog fajny gość, po operacji razem z moim Tomkiem zawieźli mnie na pooperacyjny.
Lekarze fantastyczni z wyjątkiem jednego tego co mi się kazał męczyć tyle godzin w skurczach a przy rozwarciu 10 cm dopiero zdecydował o cesarce.
Ale pozostali fantastyczni polecam.

czesc dziewczyny:)Olafek jest cudowny:))
my z michałkiem jestesmy w 26tyg czy myslicie ,ze nalezy juz zainteresowac sie szpitalem?moze ktoras z was poradzi jak sie do tego zabrac z kim rozmawiac itd.prosze

czesc Arkadiusz i Basia :) moglibyscie pomalutku zacząć sie rozgladać za odpowiednim dla was szpitalem .Poszperajcie troszke w necie polecam :http://www.rodzicpoludzku.pl/ , albo poprostu pochodzcie po szpitalach i dowiedzcie sie najlepiej od Ordynatora ..tego co was interesuje :) fajnie tez by było gdybyscie mogli zobaczyc sale porodu itp.<niezawsze to sie uda, ale jak jest wolna to jest szansa ze ja zobaczycie.macie jeszcze troszke czasu ....ale rozgladnac zawsze sie mozna :p

Pozdrawiam i zycze miłych łowów :p :p :p

Ja na razie rosnę i rosnę :) wszystko po staremu :D A Ty już Lady widzę że niedługo rozwiązanie :) jejku, jak ja bym już chciała moje maleństwo utulić :)

a to ja i mój synek u siostry i jej męża
138eo.jpg

aha musze synka pochwalic jak ładnie dzisiaj spał,
zasnął o 21 i obudził się dopiero o 5 na karmienie a potem o 9.30
jeste w końcu wyspana.

reklama
Do góry