reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

jak z każdym chłopem, konkretnie i szybko:tak:mój Łukasz zawsze mówi juz zobaczyłaś wszystko?? bierzesz cos??a jak chce zeby mi doradził to mówi zrób jak uważasz, weż to co chcesz i chodż już!większość zakupów kończy sie kłótnią wiec nie chodzimy czesto:tak:no brak kasy tez sie przyczynie ze nie szalejemy:tak:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak:Takie same słowa...:tak::tak::tak:

Muszę się w końcu faktycznie zebrać do tego dentysty, a tu takie miłe zaproszenie:-D

Pusia7 ja na razie nie mam z kim zostawić małej, więc gdybyśmy się zmówiły na te zakupy to niestety z moim bąblem. Ale myślę, że jak kino przetrwała to wypad do galerii również przetrwa.​

reklama
dobra kobitki chyba trzeba iść spać:)
Piotrek juz w fotelu przez TV usnął (bidulek padnięty;-))

Dobranoc Mamki

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak:Takie same słowa...:tak::tak::tak:

Muszę się w końcu faktycznie zebrać do tego dentysty, a tu takie miłe zaproszenie:-D

Pusia7 ja na razie nie mam z kim zostawić małej, więc gdybyśmy się zmówiły na te zakupy to niestety z moim bąblem. Ale myślę, że jak kino przetrwała to wypad do galerii również przetrwa.​
Ja tez nie mam z kim zostawic :) i w dodatku karmie cycuchem (same utrudnienia);-)

Dobranoc - juz na 100% zmykam

my byliśmy w domku o 16 :-) i po drodze jeszcze spotkałam kumpelę, której nie widziałam ze trzy lata :tak: odebrałam mężusia z przystanku i całą drogę opowiaddałam mu jak było super ;-)

Antonek padł o normalnej godzinie, ale odreagować musiał wrażenia po kinie, wielkiej podłodze do raczkowania, schodach i dzieciach - zaliczyliśmy częste nocne pobudki :confused: mam nadzieję, ze po nastepnym spotkaniu będzie spokojniej ;-)

ANIELAP prześlij mi zdjęcia na maila :happy: gingeros@wp.pl ;-)

ktoś jeszcze robił zdjęcia? ja oczywiście wzięłam aparat, ale ... ale baterie miałam rozładowane :angry::angry::angry:

OLCIA twoja Milenka tak super bezszelestnie raczkuje :yes::yes::-D

super wyjście! dziękuję!

9.gif

Witajcie kochane Wrocławianki :tak:
Jak sie zaczal dzien zakochanych? :-D
U nas milutko - M zaskoczyl mnie niesamowicie :szok:
Dostalam zestaw plyt The Best Love....Ever! - o tym prezencie wiedzialam..................a poza tym karnet do SPA "Prezent dla Ciebie" do wykorzystania na dowolne zabiegi :rofl2:....wystarczy np na jakas kapiel relaksujaca, masaz i zabieg na cialo :-)
A dzis po poludniu smigamu do Chorzowa do moich rodzicow - zostane tam na weekend a M jutro do W-wy.......na wieczor w planach kino.....moze "Rozmowy noca" uda sie bardziej poogladac :-D

GINGEROS - i wzajemnie :-D
BARA - prezent dla mamy udalo mi sie kupic......filizanka ze spodeczkiem z jakims ladnym kwiatkiem i herbatka na wage "Serce matki" - to w sklepie Czas na Herbate :tak:

Ja na zakupy z M nie narzekam.....bo i oceni jak wygladam.....a jak zaczyna marudzic to dostaje bure i tyle :-D Nie jest zle ;-) Ale jakby co to na rajd po sklepach oczywiscie sie pisze :-p Jak i na kazde inne spotkanko :laugh2:

Pozdrawiam cieplutko

reklama
Hej aneta23 :)
No to Walentynek tylko pozazdrościć:)

U mnie dzień jak co dzień...
Ze strony męża póki co brak niespodzianek zobaczymy jak będzie później. U nas niestety odpada wyjście jakiekolwiek bo we wrocku jesteśmy sami i nie ma z kim zostawić Kacperka.
Życzę miłego dnia wszystkim :tak:

Do góry