reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

jak z każdym chłopem, konkretnie i szybko:tak:mój Łukasz zawsze mówi juz zobaczyłaś wszystko?? bierzesz cos??a jak chce zeby mi doradził to mówi zrób jak uważasz, weż to co chcesz i chodż już!większość zakupów kończy sie kłótnią wiec nie chodzimy czesto:tak:no brak kasy tez sie przyczynie ze nie szalejemy:tak:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak:Takie same słowa...:tak::tak::tak:

Muszę się w końcu faktycznie zebrać do tego dentysty, a tu takie miłe zaproszenie:-D

Pusia7 ja na razie nie mam z kim zostawić małej, więc gdybyśmy się zmówiły na te zakupy to niestety z moim bąblem. Ale myślę, że jak kino przetrwała to wypad do galerii również przetrwa.​

reklama
dobra kobitki chyba trzeba iść spać:)
Piotrek juz w fotelu przez TV usnął (bidulek padnięty;-))

Dobranoc Mamki

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak:Takie same słowa...:tak::tak::tak:

Muszę się w końcu faktycznie zebrać do tego dentysty, a tu takie miłe zaproszenie:-D

Pusia7 ja na razie nie mam z kim zostawić małej, więc gdybyśmy się zmówiły na te zakupy to niestety z moim bąblem. Ale myślę, że jak kino przetrwała to wypad do galerii również przetrwa.​
Ja tez nie mam z kim zostawic :) i w dodatku karmie cycuchem (same utrudnienia);-)

Dobranoc - juz na 100% zmykam

my byliśmy w domku o 16 :-) i po drodze jeszcze spotkałam kumpelę, której nie widziałam ze trzy lata :tak: odebrałam mężusia z przystanku i całą drogę opowiaddałam mu jak było super ;-)

Antonek padł o normalnej godzinie, ale odreagować musiał wrażenia po kinie, wielkiej podłodze do raczkowania, schodach i dzieciach - zaliczyliśmy częste nocne pobudki :confused: mam nadzieję, ze po nastepnym spotkaniu będzie spokojniej ;-)

ANIELAP prześlij mi zdjęcia na maila :happy: gingeros@wp.pl ;-)

ktoś jeszcze robił zdjęcia? ja oczywiście wzięłam aparat, ale ... ale baterie miałam rozładowane :angry::angry::angry:

OLCIA twoja Milenka tak super bezszelestnie raczkuje :yes::yes::-D

super wyjście! dziękuję!

9.gif

Witajcie kochane Wrocławianki :tak:
Jak sie zaczal dzien zakochanych? :-D
U nas milutko - M zaskoczyl mnie niesamowicie :szok:
Dostalam zestaw plyt The Best Love....Ever! - o tym prezencie wiedzialam..................a poza tym karnet do SPA "Prezent dla Ciebie" do wykorzystania na dowolne zabiegi :rofl2:....wystarczy np na jakas kapiel relaksujaca, masaz i zabieg na cialo :-)
A dzis po poludniu smigamu do Chorzowa do moich rodzicow - zostane tam na weekend a M jutro do W-wy.......na wieczor w planach kino.....moze "Rozmowy noca" uda sie bardziej poogladac :-D

GINGEROS - i wzajemnie :-D
BARA - prezent dla mamy udalo mi sie kupic......filizanka ze spodeczkiem z jakims ladnym kwiatkiem i herbatka na wage "Serce matki" - to w sklepie Czas na Herbate :tak:

Ja na zakupy z M nie narzekam.....bo i oceni jak wygladam.....a jak zaczyna marudzic to dostaje bure i tyle :-D Nie jest zle ;-) Ale jakby co to na rajd po sklepach oczywiscie sie pisze :-p Jak i na kazde inne spotkanko :laugh2:

Pozdrawiam cieplutko

reklama
Hej aneta23 :)
No to Walentynek tylko pozazdrościć:)

U mnie dzień jak co dzień...
Ze strony męża póki co brak niespodzianek zobaczymy jak będzie później. U nas niestety odpada wyjście jakiekolwiek bo we wrocku jesteśmy sami i nie ma z kim zostawić Kacperka.
Życzę miłego dnia wszystkim :tak:

Do góry