reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No to my byłyśmy najpóźniej w domku-o 20.45:szok: Ale jak wspominałam zahaczyłyśmy na urodziny mojej siostry i tam trochę nam zeszło... Basia w końcu odżyła przy swojej młodszej kuzynce i pokazała na co ją stać:tak: Dzisiaj zachowywała się w kinie jak mały dzikusek, aż byłam zdziwiona (nie tylko ja-u mnie w domu też nie wierzyli:sorry:) No ale mam nadzieję, że następnym razem będzie bardziej śmiała...
Najgorsze jest to, że dalej nie śpi mimo że jej normalna godzina spania to 20-ta:eek:
Mi również bardzo miło Was poznać i liczę na częstsze spotkania:happy::-D

reklama
no mam nadzieje że wiosna szybko do nas przyjdzie i na następny wypad bedzie się można umówić:tak:my byliśmy w domku ok 18, ale myślałam że bedziemy jeszcze pózniej bo Zuzolina takie spanie miała że sieobudziła dopiero 16:40 zanim doszła do siebie jeszcze musiałyśmy sie przebrac a 17:15 mieliśmy autobus ale zdązżylismy:-) aneta i anielap jak zakupy? udane??

aneta i anielap jak zakupy? udane??

Ja kupiłam w H&M śliniaczek z rękawkami. Ale nie testowany jeszcze, bo Zuzka ominęła wieczorną kaszkę i tylko cycowanie na dobranoc było.
Ale powiem, że chętnie bym się wybrała na zakupy, dawno nie łaziłam po sklepach bez małża:-D A z nim to szkoda gadać:-D

wkurza mnie dzis mój komputer:wściekła/y::angry:a dopiero z naprawy odebrany, i Zuzolina nie grzebała w nim:angry::crazy: nie chce mi sie jutro isc do pracy a musze:sorry:

jak z każdym chłopem, konkretnie i szybko:tak:mój Łukasz zawsze mówi juz zobaczyłaś wszystko?? bierzesz cos??a jak chce zeby mi doradził to mówi zrób jak uważasz, weż to co chcesz i chodż już!większość zakupów kończy sie kłótnią wiec nie chodzimy czesto:tak:no brak kasy tez sie przyczynie ze nie szalejemy:tak:

anielap na zakupy tez bym sobie poszła :))
Po ciazy nie mam spodni na siebie :( trzeba by garderobę uzupełnić:-D

reklama
Do góry