reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

aneta23 Ciesze się że miejsce pasuje - to niech jeszcze reszta sie wypowie i jeszcze tylko o której godzinie sie tam spotkamy??

reklama
Miejsce super. Myśle ze nie będzie problemu z odnalezieniem sie. Godzina też ok. 11.30. Będziemy napewno. Wózkiem. Czerwono-bordowym. Brak numeru rejestracyjnego;-)

Gingeros o windy się nie martw. Ja już kilkakrotnie walczyłam o miejsce. Najlepiej rozjechać komuś nogę i jeszcze trochę porozpychać sie łokciami. Ja zawsze wprost i głośno mówiłam, że mi po schodach sie nie uda wjechać a im napewno.

Aha, a co to jest to forum chustowe, bo ja nie wiedzieć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzisiaj dopiero zajrzałam na ten wątek (nie było mnie kilka dni-odpoczynek w górach) i widzę, że spotkanie w kinie jest:-) To ja też bardzo chętnie pójdę (mam nadzieję że nie macie nic przeciwko) i ja też z wózkiem-tylko napiszcie na którą godzinę (rozumiem, że w środę w Pasażu Grunwaldzkim):tak:

kasia2506 zapraszamy i fajnie że będzie nas więcej
Ciesze się że miejsce pasuje (posag przed głównym wejściem widoczne na zdjeciu na stronie Pasażu:) ) no i godzina również 11:30 :)

reklama
ANIELAP forum mam preferujących chusty do noszenia dziecka ;-) łatwo rozpoznawalne będzie :-D znam ja ci jedną chustomankę ;-)

no, to jesteśmy umówione :tak:

Do góry