reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

aneta23 Ciesze się że miejsce pasuje - to niech jeszcze reszta sie wypowie i jeszcze tylko o której godzinie sie tam spotkamy??

reklama
Miejsce super. Myśle ze nie będzie problemu z odnalezieniem sie. Godzina też ok. 11.30. Będziemy napewno. Wózkiem. Czerwono-bordowym. Brak numeru rejestracyjnego;-)

Gingeros o windy się nie martw. Ja już kilkakrotnie walczyłam o miejsce. Najlepiej rozjechać komuś nogę i jeszcze trochę porozpychać sie łokciami. Ja zawsze wprost i głośno mówiłam, że mi po schodach sie nie uda wjechać a im napewno.

Aha, a co to jest to forum chustowe, bo ja nie wiedzieć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzisiaj dopiero zajrzałam na ten wątek (nie było mnie kilka dni-odpoczynek w górach) i widzę, że spotkanie w kinie jest:-) To ja też bardzo chętnie pójdę (mam nadzieję że nie macie nic przeciwko) i ja też z wózkiem-tylko napiszcie na którą godzinę (rozumiem, że w środę w Pasażu Grunwaldzkim):tak:

kasia2506 zapraszamy i fajnie że będzie nas więcej
Ciesze się że miejsce pasuje (posag przed głównym wejściem widoczne na zdjeciu na stronie Pasażu:) ) no i godzina również 11:30 :)

reklama
ANIELAP forum mam preferujących chusty do noszenia dziecka ;-) łatwo rozpoznawalne będzie :-D znam ja ci jedną chustomankę ;-)

no, to jesteśmy umówione :tak:

Do góry