reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oj do finiszu to mi jeszcze sporo zostało - zaczynam dopiero 10 tydzień, więc to dopiero początki. Termin porodu mam na 05.05.06
A tak przy okazji mam jeszcze córcię - juz troszkę sporą - prawie 11 lat i strasznie się cieszy z maleństwa, gdyż nigdy nie chciała byc jedynakiem. Jest strasznie pocieszna - gdyż codziennie zagląda na mój brzuszek i rozmawia z maleństwem, czasmi nawet bajki czyta na dobranoc.

reklama
:-[ a ja zobaczyłam 30 tydzień... nie przeczytałam i stąd taki wniosek wysnułam

Oj! to ja Ci życzę odpoczynku i pogody ducha

Witam wszystkie wrocławskie mamusie. Ja wprawdzie nie jestem z Wrocławia , ale jutro sie do niego wybieram ( mieszkam 100 od Wrocławia) potrzebuję pomocy i postanowiłam zwrócić sie do was bo mieszkacie we Wrocławiu to moze sie orientujecie i mi pomożecie.Poszukuje hurtowni z artykułami dziecięcymi która gdzies podobno znajduje sie w okolicach rynku. Jedna kobitka z mojego miasta tam była i zachwalałą sobie ten sklep bo jesttam taniej niz w sklepach w dziurze w której ja mieszkam i duży wybór. Ale ją zawiozł chłopak, a ona nie pamieta ulicy, a że z nim juz nie żyje razem, wiec go nie zapyta. Moze któraś z Was sie orientuje gdzie jest ta hurtownia, a może jakaś inna hurtownia gdzie ceny nie byłyby takie drastyczne.Akurat chce kupić wózek polak sprint, u nas w sklepach kosztuje 980 zł a w tej hurtowni ta kobitka kupiła za 800 zł. dośc ze tanio to jeszcze duży wybór.Pomóżcie, jak znacie jakies hurtownie napiszcie mi namiary, obawiam sie tego chodzenia w ciemno po Wrocławiu, jestem juz prawie w 32 tyg. ciąży i juz nie jestem taka sprawna.pozdrawiamPA

Witam wszystkie wrocławskie mamusie. Ja wprawdzie nie jestem z Wrocławia , ale jutro sie do niego wybieram ( mieszkam 100 od Wrocławia) potrzebuję pomocy i postanowiłam zwrócić sie do was bo mieszkacie we Wrocławiu to moze sie orientujecie i mi pomożecie.Poszukuje hurtowni z artykułami dziecięcymi która gdzies podobno znajduje sie w okolicach rynku. Jedna kobitka z mojego miasta tam była i zachwalałą sobie ten sklep bo jesttam taniej niz w sklepach w dziurze w której ja mieszkam i duży wybór. Ale ją zawiozł chłopak, a ona nie pamieta ulicy, a że z nim juz nie żyje razem, wiec go nie zapyta. Moze któraś z Was sie orientuje gdzie jest ta hurtownia, a może jakaś inna hurtownia gdzie ceny nie byłyby takie drastyczne.Akurat chce kupić wózek polak sprint, u nas w sklepach kosztuje 980 zł a w tej hurtowni ta kobitka kupiła za 800 zł. dośc ze tanio to jeszcze duży wybór.Pomóżcie, jak znacie jakies hurtownie napiszcie mi namiary, obawiam sie tego chodzenia w ciemno po Wrocławiu, jestem juz prawie w 32 tyg. ciąży i juz nie jestem taka sprawna.pozdrawiamPA

JEJKU JEJKU :):) JA JUZ WSZYTKO WIEM , PODCZYTAŁAM U WRZESNIÓWEK !!!!Grooszkowa Mamusiu
Jak bedziesz miała chwike to napisz nam tu ile wazył twoj skarb i wogole jak było i .....napisz wszytko :p ;)
ściskam cie mocniutko i całuje twoje maleństwo w czółko :)

No to się udało.
Olaf jest z nami po cesarskim cięciu.
Ma 3950 g i 59 cm.
Więcej napiszę jak będzie chwila.
Pozdrawiam Cię L4dy serdecznie.

jejku jejku az mi sie łezka zakreciła w oku:))))))))))))))))))))) Grooha wielkie gratulacje dla ciebie i tatusia:))))))))))) macie PIEKNEGO SYNKA!! normalnie słoneczko!!taki skarb do przytulania!!!!! ah ... ::)
Musisz wiecej napisać!!! koniecznie!! Jak to wszystko poszło itp. i jak bedziesz miała dłuzszą chwilke to skrobnij co z tym szpitalem , bo ja juz sama niewiem gdzie mam rodzić :( u mnie jeszcze troszke a ja nic niemam załatwione:(

reklama
Do góry