reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Witam i na kino pisze sie do pasażu:tak::-)Życze zafasolkowania z całych sił:-):-):-)samopoczucie już lepsze bo sie koniec @ zbliża:-DAquapark strasznie drogi, u nas w Oleśnicy jest mniejszy ale za 1,5 godziny z sauną do godz.14 płaci się 9 złotych to różnica jest duża:tak::tak:pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki:-)

Z nowym basenem nie jest az tak tragicznie... Ja biore pod uwage plywalnie bilet kosztuje 12 zl a w Redecco 11,50 wiec zadna roznica a mam pod nosem.
Zjezdzalnia na razie odpada bo Lena i tak jeszcze sama pewnie nie zjedzie a ja wole plywac dla sportu :tak:

witam kochane!

Widze ze nikogo nie ma . Mam nadzieję że uda się wam wyjście do kina:-)

WKLEJAM WAM PARE FOTEK KTÓRE DZIŚ ZROBIŁAM.

Załączniki

• Obraz 0122.jpg
    Obraz 0122.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 25
  • Obraz 0155.jpg
    Obraz 0155.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 25
  • Obraz 0177.jpg
    Obraz 0177.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 21
  • Obraz 0188.jpg
    Obraz 0188.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 27
tak juz wszystko z kinem dogadałam mąż idzie z nami wiec nie bede sie musiała tłuc pks-em:-D:tak::-) piekna pogoda dzis oby w srode tak było, buziaki

musimy się umówić na konktretnym miejscu w PG albo powklejać swoje zdjęcia i naszych maluchów, żebyśmy się jakoś rozpoznały:tak:. Na chwile obecną do kina idą:
1/ ANIELAP
2/ PUSIA 7
3/ ANETKA 23
4/ NO I JA
jak kogoś pominełam to z góry przepraszam lista dalej jest otwarta i można się dopisać:-)

bara82 to obie będziemy z mężami :). NO masz rację przydało by się ustalić miejsce jakieś no i zdjęcia tez można by wkleić jak wyglądamy :).
Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny!

Przez pare dni nie bedzie mnie gdyz mąż wyjeżdza i zabiera laptopa, a tak w ogóle to kicha :-(, Krystian troszkę lepiej, ale niestety ja jestemchora , przeziębiona i załatwiłam sobie pęcherz do tego stopnia że mocz mam z krwią , a Klaudia ma 39 sopni i też jest chora:-(, jutro wybieramy się do lekarza. pozdrawiam Was i Wasze dzieci i zyczę udanego wyjścia do kina ,chetnie też bym sie wyrwała:-(

Do góry