kadia2
Fanka BB :)
PUSIA - w Muchoborze![]()
No to kochana mam do Ciebie blisko niecałe 10 min :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PUSIA - w Muchoborze![]()
Już jestem:-)
Zuzka wykąpana, szybciutko i sprawnie. I już śpi mój aniołecek:-)
Kadia dwie śliczne perełki świecą u Twojego Krystianka. Mogę pozazdrościć. U nas zębów na horyzoncie nie widać. I powiem Ci że podobne do siebie te Twoje pociechy. Widać że rodzeństwo:-)
Aneta23 trzymam kciuki żeby @nie przyszła. A tak wogóle to podziwiam, że tak szybko zdecydowaliście się na drugiego maluszka. Mój małż kategorycznie odmówił rodzeństwa małej Zu, a ja narazie jakoś sił nie mam. Myślę, ze u nas to zdecydowanie za wcześnie nawet myśleć o tym
Pusia7 oglądałam zdjęcia Kacperka. Słodziaszek jedenAaaa, Zuza też ma taką żabkę:-) Ma jeszcze żółtego kraba z którym zawsze zasypia na popołudniową drzemkę (również Ikea).
Bara jak samopoczucie?
Kacper wykąpany najedzony spi)
kadia2 ty mnie nie strasz z tym weselem![]()
No co do Aquaparku to drogo jak cholerka(
anielap zaraz zajrzę na nowy wątek (ciekawe jaki)
dziekuję to fakt że podobni są do siebie , a jak był maly krystian to znajomi mówili że nigdy nie widzieli tak identycznych dzieci, bo fakt ze jak patrze na zdjęcia jednego i drugiego po urodzeniu to prawie jak bixniaki:-),
A jak tam twoja Zuzia??
My byliśmy dziś na bilansie. Moja Zu waży 7420. Przez dwa miesiące przybrała na wadze jedynie 340gram. Niejadek mały... Straszne chucherko, ale mam nadzieję że na wygłodzoną nie wygląda:-) Zapraszam do galerii...
No i jeszcze wykrył nam lekko koślawą prawą stópkę i musimy się wybrać do ortopedy. Słyszałam,że to częsta przypadłość dzieciaczków ale i tak martwię się jak cholera:--
-(
My byliśmy dziś na bilansie. Moja Zu waży 7420. Przez dwa miesiące przybrała na wadze jedynie 340gram. Niejadek mały... Straszne chucherko, ale mam nadzieję że na wygłodzoną nie wygląda:-) Zapraszam do galerii...
No i jeszcze wykrył nam lekko koślawą prawą stópkę i musimy się wybrać do ortopedy. Słyszałam,że to częsta przypadłość dzieciaczków ale i tak martwię się jak cholera:--
-(
Kuba ma 4 ząbki.........kazdy z nich przebijal sie dluuugo, a maly byl tak marudny ze szok... i oby u Was to ząbkowanie było bezbolesne:-)
No to kochana mam do Ciebie blisko niecałe 10 min :-)
ANIELAP - nic sie nie przejmuj....moj Kuba na poczatku stycznia wazyl 7900 - a chlopcy niby wieksiMy byliśmy dziś na bilansie. Moja Zu waży 7420. Przez dwa miesiące przybrała na wadze jedynie 340gram. Niejadek mały... Straszne chucherko, ale mam nadzieję że na wygłodzoną nie wygląda:-) Zapraszam do galerii...
-(