reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Już jestem:-)
Zuzka wykąpana, szybciutko i sprawnie. I już śpi mój aniołecek:-)

Kadia dwie śliczne perełki świecą u Twojego Krystianka. Mogę pozazdrościć. U nas zębów na horyzoncie nie widać. I powiem Ci że podobne do siebie te Twoje pociechy. Widać że rodzeństwo:-)

Aneta23 trzymam kciuki żeby @nie przyszła. A tak wogóle to podziwiam, że tak szybko zdecydowaliście się na drugiego maluszka. Mój małż kategorycznie odmówił rodzeństwa małej Zu, a ja narazie jakoś sił nie mam. Myślę, ze u nas to zdecydowanie za wcześnie nawet myśleć o tym:tak:

Pusia7 oglądałam zdjęcia Kacperka. Słodziaszek jeden:-D Aaaa, Zuza też ma taką żabkę:-) Ma jeszcze żółtego kraba z którym zawsze zasypia na popołudniową drzemkę (również Ikea).

Bara jak samopoczucie?

dziekuję to fakt że podobni są do siebie , a jak był maly krystian to znajomi mówili że nigdy nie widzieli tak identycznych dzieci, bo fakt ze jak patrze na zdjęcia jednego i drugiego po urodzeniu to prawie jak bixniaki:-),

A jak tam twoja Zuzia??

Kacper wykąpany najedzony spi :))
kadia2 ty mnie nie strasz z tym weselem :baffled: :rofl2:

No co do Aquaparku to drogo jak cholerka :((

anielap zaraz zajrzę na nowy wątek (ciekawe jaki :) )

ja nie strasze ale czas jest nieubłagalny i zasuwa pamiętam jak brałam slub i sobie myslałam, kurcze ale przed nami, no i juz prawie 16 lat jestesmy po a ja niedawno zamąz wychodziłam:confused2:

dziekuję to fakt że podobni są do siebie , a jak był maly krystian to znajomi mówili że nigdy nie widzieli tak identycznych dzieci, bo fakt ze jak patrze na zdjęcia jednego i drugiego po urodzeniu to prawie jak bixniaki:-),

A jak tam twoja Zuzia??

My byliśmy dziś na bilansie. Moja Zu waży 7420. Przez dwa miesiące przybrała na wadze jedynie 340gram. Niejadek mały... Straszne chucherko, ale mam nadzieję że na wygłodzoną nie wygląda:-) Zapraszam do galerii...

No i jeszcze wykrył nam lekko koślawą prawą stópkę i musimy się wybrać do ortopedy. Słyszałam,że to częsta przypadłość dzieciaczków ale i tak martwię się jak cholera:-:)-:)-(

anielap nie martwikuj sie to jest częste u dzieci mojej siostry Mikołajek nosi wkładki korekcyjne do bucików bo tez cos tam miał ze stópkami ale dzięki wkładką wszystko sie ładnie koryguje

My byliśmy dziś na bilansie. Moja Zu waży 7420. Przez dwa miesiące przybrała na wadze jedynie 340gram. Niejadek mały... Straszne chucherko, ale mam nadzieję że na wygłodzoną nie wygląda:-) Zapraszam do galerii...

No i jeszcze wykrył nam lekko koślawą prawą stópkę i musimy się wybrać do ortopedy. Słyszałam,że to częsta przypadłość dzieciaczków ale i tak martwię się jak cholera:-:)-:)-(

kochana to fkt czesta prypadłość , co nie zmienia faktu że nie bedziesz sie martwić , przecież jesteś mamusia kochanej dziewczyny i jak ma ktar to się martwisz, ale serio , nie martw sie bedzie ok , klaudia miała o 0,5 cm krótsza nózke i jest ok:-), tak to juz jest z tymi dziećmi:tak:

Bylam w galeri zdjęć i widzialam sliczne zdjecia , a raczej mała dama na nich :tak:

no na chucherko to ona ne wyglada;-), jeste normalną sliczna dziewczynką , a mój waży juz prawie 10 kg czy wyglada na grubaska:-), wazne że jest zdrowa i przybiera na wadze , aile pewnie raz są lepsze miesiące a potem będa gorsze , ja tez ten problem mialam z klaudia, moja a sprawdzałam specjalnie wazya w wieku twojej 7800, więc ciut !! więcej a teraz baba, więc sie nie martw dziecko samo sobie reguluje :tak:

reklama
... i oby u Was to ząbkowanie było bezbolesne:-)
Kuba ma 4 ząbki.........kazdy z nich przebijal sie dluuugo, a maly byl tak marudny ze szok :szok: Wiec nastawiam sie ze przy kolejnych bedzie tak samo..............Ale o dziwo dzis poki co nie targa tak tego ucha :eek:
No to kochana mam do Ciebie blisko niecałe 10 min :-)
:-D No to fantastycznie...nareszcie ktos w miare blisko :-D

ANIELAP - nic sie nie przejmuj....moj Kuba na poczatku stycznia wazyl 7900 - a chlopcy niby wieksi :baffled: Nie jest tak zle z Twoja corcia.
A ze stopcia napewno bedzie wszystko dobrze...moze ortopeda bedzie kazal juz buciki zakladac zeby prostowac, wiem ze tak czasem radza :tak:

A ten aquapark to faktycznie zdzierstwo :confused2:

Do góry