reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Zmykam spać Kacper śpi mężulek Piotrek też już poszedł więc i na mnie czas:)

Dobranoc Kobitki - słodkich snów dla Was i Waszych pociech :) :tak::rofl2:

reklama
Dobranoc Pusia7

Ja też pomalutku zmykam. Kiepską nockę mieliśmy ostatnio i już oczka mi sie kleją.
Dobranoc

witajcie wrocławianki :-)

widzę, że szykuje sie małe spotkanko :-D nie ukrywam, że z wielką przyjemnością dołączyłabym do was - jeśli oczywiście można :zawstydzona/y: kiedyś zaglądałam na regionalne, ale wydawało mi się, że ten temat umiera śmiercią naturalną, a tutaj proszę :szok: może pomyliłam fora :eek:

coś o mnie, a raczej o nas ;-) mam synka Antosia (zwanego też Antem, Antonkiem, Smarkiem ;-)) urodzonego w czerwcu'07 :-D właśnie wczoraj skończył 8 miesięcy :szok: wrocławianin z niego pełną gębą, urodzony wszak na Kamieńskiego :-D oboje z mężem pochodzimy z Ziemi Lubuskiej (mąż Zielona Góra, ja 20 km od Zielonej Góry). Przybyliśmy tutaj na studia i tak już zostaliśmy, gdyż ślubny dorwał tutaj fajną pracę :baffled: ja nie pracuję, wychowuję Antonka (a przynajmniej staram się) :-D

no, tyle o nas :-p

to jak z tym spotkaniem ?? gdzieś wcześniej umówimy się, co by razem do wind sie wpychać?? :-D

Gingeros Witam :) jestesmy prawie rodzina hihihi ;-)ja tez pochodze z lubuskiego tylko że z Otynia a mój mąż z Nowej Soli.
Co do kina to zapraszam :))) pewnie że można. Proponowała bym wybrac jakies takiemiejsce gdzie nie bedzie duzo ludzi bo sie nie rozpoznamy :)) a przy kasach może byc ich sporo hihi
Gingeros wklej jakieś wasze zdjęcie żebyśmy wiedziały jak wyglądasz

Kurcze widze ze mój Kacperek w gronie kinowych dzieci będzie najmłodszy :((

PUSIA ja akurat jestem z drugiej strony Zielonej Góry, z Sulechowa ;-)

kurczę, zdjęć z Antonkiem nie mam :baffled: tylko moje dziecko fotografuję :-p ale mogę napisać, że moim znakiem rozpoznawczym może być wózek - bolder 3, beżowy w niebieskie kwiatki ;-)

tak myślę nad tym miejscem spotkania i jedynie do głowy przychodzi mi DWUDZIESTOLATKA ;-) a dokładnie gdzieś przed wejściem do akademika, bo zapewne wejście do pasażu będzie zawalone ;-) a dokładnie pasażu ja nie znam, bo tylko raz tam byłam :zawstydzona/y:

zapomniałam dodać, że mnie tutaj ściągnęła ANIELAP :tak:

Gingeros co do miejsca spotkania to też się zastanawiam gdzie (mi osobiście najlepiej pasuje już gdzieś w Pasażu bo przyjadę samochodem i Kacperek będzie w foteliku. Ja proponuje spotkać sie juz na tym piętrze gdzie jest Kino (czyli na samej górze przy tym taki oszklonym "tarasie widokowym" tam są krzesełka i wydaje mi sie że jak stanie tam kilka osób z małymi dziećmi (np w wózkach to chyba zorientujemy się że My to My ;)

Co Wy na to ??

A ja mam przecieki, że na seans wybierają się także mamy z forum chustowego :p tak więc będzie nas trochę :eek:

ciekawe jak ja dojadę z wózkiem na góre :baffled: jak byłam w pasażu dopchanie sie do windy graniczyło z cudem :baffled: kto będzie z wózkiem jechał ?? we dwie lub trzy może będzie raźniej i lepiej nam sie wepcha ;-):-D

witajcie wrocławianki :-)

widzę, że szykuje sie małe spotkanko :-D nie ukrywam, że z wielką przyjemnością dołączyłabym do was - jeśli oczywiście można :zawstydzona/y: kiedyś zaglądałam na regionalne, ale wydawało mi się, że ten temat umiera śmiercią naturalną, a tutaj proszę :szok: może pomyliłam fora :eek:

hehe, dokładnie to samo sobie myślę :laugh2:

jeju dawno mnie tu nie było ale ruch się zrobił ;-)

hehe, ja bym nawet poszła, ale jestem sama, a z dwójką bachorów nie dam rady się stawić do pasażu... eh... :baffled:

reklama
Czesc Wroclawianki :-)
GINGEROS, MISIA - witam i cala reszte oczywiscie rowniez ;-)

Odnosnie kina......ja donosze ze.....nie bylam nigdy w Pasazu, nie znam okolicy, przyjade taxi, bede z wozkiem...........wiec bardzo prosze o miejsce spotkania takie zebym znalazla :-D:-D:-D
A wygladam tak jak na avatarze - chyba widac wystarczajaco :-p

KADIA - duzo zdrowka dla Was wszystkich...przykro mi ze sie tak pochorowaliscie :-(

Do góry