reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Już jestem:-)
Zuzka wykąpana, szybciutko i sprawnie. I już śpi mój aniołecek:-)

Kadia dwie śliczne perełki świecą u Twojego Krystianka. Mogę pozazdrościć. U nas zębów na horyzoncie nie widać. I powiem Ci że podobne do siebie te Twoje pociechy. Widać że rodzeństwo:-)

Aneta23 trzymam kciuki żeby @nie przyszła. A tak wogóle to podziwiam, że tak szybko zdecydowaliście się na drugiego maluszka. Mój małż kategorycznie odmówił rodzeństwa małej Zu, a ja narazie jakoś sił nie mam. Myślę, ze u nas to zdecydowanie za wcześnie nawet myśleć o tym:tak:

Pusia7 oglądałam zdjęcia Kacperka. Słodziaszek jeden:-D Aaaa, Zuza też ma taką żabkę:-) Ma jeszcze żółtego kraba z którym zawsze zasypia na popołudniową drzemkę (również Ikea).

Bara jak samopoczucie?

reklama
A o kinie to zapomniałam Wam napisać.

SUUUUPEEERRRR, że grają Lejdis. Dobrze że polski film, bo myślę że ciężko by było z napisami.

Ja się piszę napewno.

Kacper ma jeszcze takiego olbrzymiego hipopotama :) wielkością prawie jak Kacper :rofl2:.

Ja juz gadałam z mężem i powiedział że nie ma problemu i weźmie wolne na czas filmu więc spoko. Kurcze mam nadzieje że mój 3 miesięczny bobasek wytrzyma w kinie hmmmm...

Hej Wroclawianki!

Wlasnie wyczytalam ze 16 lutego br otwieraja AQUAPARK :tak:
Superowo
Niech no synek sie urodzi to bede latac tam :-D ciekawe jakie ceny beda....

Ja również czytałam o tym Aqaparku. A ceny są takie:
dni powszednie za 1h 15zł, ulgowy 13zł
weekend i święta1h 18zł, ulgowy 14zł.
Dzieci do lat 3 bezpłatnie.
Drożyzna straszna. Ale mam nadzieję że warto.

Witam :)
kadia2 śliczne dzieciaczki :))

Z moim Kacperkiem wszystko OKI :) teraz właśnie śpi ciekawe jak długo :)
Dzis jak trzymałam go za rączki to próbował sie podnieść i sam utrzymywał głowę. Ludzie jak on szybko rosnie ten czas tak śmiga że szok :). Pamietam jeszcze jak niedawno chodziłam z wielkim brzuchem :rofl2:

Kochana tak juz jest , niestety, ale naszczęście to dzieci rosna a my cały czas młode:-D, ja pamietam że " wczoraj " byłam w szpitalu z Klaudią:-p, a teraz do pierwszej klasy pójdzie , teraz to zleci , juz szykuję kasę na wesele, ale Ty tez juz lepiej odkładaj kochana:-D

Witajcie Wrocławianki :-)
U nas wszystko ok.........bardzo sie ciesze ze juz weekend.....M w domu :tak:
Zdaje sie ze Kubusiowi kolejne zabki ida bo strasznie trze uszy i placze bez powodu.......ale podczas wychodzenia poprzednich zebow zachowywal sie o wiele gorzej.....wiec sama nie wiem czy o to chodzi...tym bardziej ze nic nie widac :sorry:
A ja mam nadzieje niebawem sie dowiem czy zafasolkowanie powiodlo sie.............trzymajcie kciuki zeby @ nie przyszla :tak:

KADIA - ciesze sie ze z malym lepiej.....Sliczne dzieciaki....a Krystian jaki slodki ma usmiech, dumnie prezentuje swoje pereleczki :-D
PUSIA - no czas zasuwa niesamowicie.....jak ja bym chciala zeby moj Kuba byl dluzej taki malusi........a on juz chodzic zaczyna :laugh2:

Dziewczyny sprawdzalam seans w Multibabykinie.....................tak wiec w srode 13.02 bedzie Lejdis - co Wy na to????

No tak juz z tymi zebami jest jak Klaudi wychodziły to nawet nie wiedziałam kiedy , a krystianowi:-(, ale powiem Ci że malemu od ponad miesiaca wychodzą górne jedynki i ma starsznie opuchniete i niestety nie widać ich również, i oby u Was to ząbkowanie było bezbolesne:-)

reklama
Kacper wykąpany najedzony spi :))
kadia2 ty mnie nie strasz z tym weselem :baffled: :rofl2:

No co do Aquaparku to drogo jak cholerka :((

anielap zaraz zajrzę na nowy wątek (ciekawe jaki :) )

Do góry