reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

a to aktualne zdjęci moich pociech:-)

Załączniki

• Obraz 224.jpg
    Obraz 224.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 25
  • Obraz 225.jpg
    Obraz 225.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 227.jpg
    Obraz 227.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Witam :)
kadia2 śliczne dzieciaczki :))

Z moim Kacperkiem wszystko OKI :) teraz właśnie śpi ciekawe jak długo :)
Dzis jak trzymałam go za rączki to próbował sie podnieść i sam utrzymywał głowę. Ludzie jak on szybko rosnie ten czas tak śmiga że szok :). Pamietam jeszcze jak niedawno chodziłam z wielkim brzuchem :rofl2:

Witajcie Wrocławianki :-)
U nas wszystko ok.........bardzo sie ciesze ze juz weekend.....M w domu :tak:
Zdaje sie ze Kubusiowi kolejne zabki ida bo strasznie trze uszy i placze bez powodu.......ale podczas wychodzenia poprzednich zebow zachowywal sie o wiele gorzej.....wiec sama nie wiem czy o to chodzi...tym bardziej ze nic nie widac :sorry:
A ja mam nadzieje niebawem sie dowiem czy zafasolkowanie powiodlo sie.............trzymajcie kciuki zeby @ nie przyszla :tak:

KADIA - ciesze sie ze z malym lepiej.....Sliczne dzieciaki....a Krystian jaki slodki ma usmiech, dumnie prezentuje swoje pereleczki :-D
PUSIA - no czas zasuwa niesamowicie.....jak ja bym chciala zeby moj Kuba byl dluzej taki malusi........a on juz chodzic zaczyna :laugh2:

Dziewczyny sprawdzalam seans w Multibabykinie.....................tak wiec w srode 13.02 bedzie Lejdis - co Wy na to????

Lejdis?
To super!!!!
Lecę teraz kąpać małą. Małża nie ma i trochę się na allegro zasiedziałam. Zajrzę do Was póżniej jak już uśpię Zu.

aneta23 fajnie, że "Lejdis" jestem na tak, jeszcze nie wiem jak z transportem bo męzulek będzie musiał mnie zawieść, najwyżej weźmie wolne na ten czas :). Więc na dzień dzisiejszy ja sie pisze tylko do którego kina Arkady czy PG??

Eeeeee no laseczki robilam wczesniej podsumowanie odnosnie miejsca................i wyszlo na to, ze w zasadzie wiekszosci miejsce jest obojetne......BARA swoim glosem przewazyla na Pasaz Grunwaldzki.....wiec chyba tam...hmmmm?

PUSIA - transport....no co.....ja przybede taksowka...innego wyjscia nie ma :-D

reklama
Do góry