reklama
kadia2
Fanka BB :)
biedny Krystek też takie cholerwstwo sie musiało przyplatac ale to moze byc ze szpitala pamiatka, synka mojej kolezanki zarazili gronkowcem na Dyrekcyjnej!bidny dużo zdrówka życzymy
mój akurat w tylu szpitalach się wyleżał że głupio mi spekulować z którego , a może z żadnego:-(, dziękuję bardzo ale on naszczęście poza wysypką i niby powiększonymi węzłami wyglada na super zdrowego faceta
Aneta wezwała wiec jestem jestem i jestem chętna!!! a jak z wózkiem bedzie?? ja blisko mam i tu i tu a z filmem sie dostosuje Mili jak Kuba Anety wiec tez sie nabiegam i bede placic odszkodowania za pobicia innnch dzieci
Aneta jak masz mało towarzystwa to na spacerek zapraszam!!
Aneta jak masz mało towarzystwa to na spacerek zapraszam!!
Olcia no to dojazd masz faktycznie dobry. Musimy tylko zdecydowac które kino i kiedy.
Mata witaj sredecznie. Rozgość się i często do nas zaglądaj. Umawiamy się do kina z naszymi dzieciaczkami, jesteś chętna?
Dziewczyny a moze oprócz kina macie jakieś inne pomysły na aktywne spędzanie czasu z naszymi dzeciaczkami?
Mata witaj sredecznie. Rozgość się i często do nas zaglądaj. Umawiamy się do kina z naszymi dzieciaczkami, jesteś chętna?
Dziewczyny a moze oprócz kina macie jakieś inne pomysły na aktywne spędzanie czasu z naszymi dzeciaczkami?
reklama