kadia2
Fanka BB :)
w wielu przypadkach ic bo się jest tylko nosicielem dopiero jak daje o sobie znać to leczy się antybiotykiem ale konkretnie te które zawieraja penciline, niestety często długo się to leczy lub tylko łagodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmmm.....a mnie to tam wsio ryba czy Arkady czy Grunwald.....z Muchoboru to chyba niewielka roznica....M namawia na taxi...wiec co ja bede z nim polemizowac
A film jest mi obojetny, byleby z domu wyjsc - wiec dostosuje sie do reszty
Tez jestem ciekawa jak tam nasze dzieciaki beda sie zachowywac, w koncu w roznym wieku sa...w kazdym razie moj Kuba bardzo lubi towarzystwo.......tylko on jest zywy, ruchliwy i energiczny...czesto pokrzykuje z radosci...i niesmiale dzieciaki sie go boja![]()