reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

w wielu przypadkach ic bo się jest tylko nosicielem dopiero jak daje o sobie znać to leczy się antybiotykiem ale konkretnie te które zawieraja penciline, niestety często długo się to leczy lub tylko łagodzi

reklama
Hej dziewczynki :-)
KADIA - kurka no przerypane z tym gronkowcem.....jest dokladnie tak jak napisalas, jak sie przyczepi to nie chce sie odczepic....A u Was bedzie to leczone, czy zostawia to?
BARA, PUSIA - u nas nocki to standardowo z dwoma pobudkami na karmienie...okolo 1 i potem o 5.....ale ja sie juz przyzwyczailam :-D
ANIELAP - a coz to za chorobsko Cie dopadlo, kuruj sie kochana :tak:

Widze ze w planach kino....we Wrocku to chyba od niedawno jest, co?
Ale ja tez jestem, chetna...jak najbardziej :tak::tak::tak: jakas taksowka pewnie bede musiala dojechac, no ale mowi sie trudno :-p
BARA - moj Kuba tez w miejscu nie usiedzi...wiec pewnie tez sie nabiegam :-D
Ale mysle ze warto sie spotkac, tak dla samego spotkania..........u mnie kiepsko z rozrywkami (bo kiepsko ze znajomosciami :sorry2:).

Aneta a może bliżej lub lepszy masz dojazd do kina w Arkadach Wrocławskich. Mi pasuje tu i tu, ale myśle ze nie najbliższy seans, bo grają Asterixa i Obelixa, a ja za nimi po prostu nie przepadam. No i muszę sie dobrze wykurowac, bo jakieś przeziębienie się przyplątało.

Bara ja myślę że warto spróbowac i zobaczymy jak nasze dzieciaczki beda sie zachowywać.

Kadia przykre to strasznie że takie cholerstwo dopadło Krystianka. Wiem,że ciezko walczyć z ta chorobą. Jak u Was będzie wygladac leczenie?

Hmmmm.....a mnie to tam wsio ryba czy Arkady czy Grunwald.....z Muchoboru to chyba niewielka roznica :sorry2:....M namawia na taxi...wiec co ja bede z nim polemizowac :-p:-D:-p:-D
A film jest mi obojetny, byleby z domu wyjsc - wiec dostosuje sie do reszty :tak:
Tez jestem ciekawa jak tam nasze dzieciaki beda sie zachowywac, w koncu w roznym wieku sa...w kazdym razie moj Kuba bardzo lubi towarzystwo.......tylko on jest zywy, ruchliwy i energiczny...czesto pokrzykuje z radosci...i niesmiale dzieciaki sie go boja :sorry2:

A moja Zu z kolei to mały dzikus:-D
Nie lubi obcych:tak:
Musi najpierw się oswoić. Z reguły zajmuje jej to ok. 30 min. A potem to już szaleje:laugh2:

Hmmmm.....a mnie to tam wsio ryba czy Arkady czy Grunwald.....z Muchoboru to chyba niewielka roznica :sorry2:....M namawia na taxi...wiec co ja bede z nim polemizowac :-p:-D:-p:-D
A film jest mi obojetny, byleby z domu wyjsc - wiec dostosuje sie do reszty :tak:
Tez jestem ciekawa jak tam nasze dzieciaki beda sie zachowywac, w koncu w roznym wieku sa...w kazdym razie moj Kuba bardzo lubi towarzystwo.......tylko on jest zywy, ruchliwy i energiczny...czesto pokrzykuje z radosci...i niesmiale dzieciaki sie go boja :sorry2:

a jasne że tak masz rację oby się wyrwać ,

a krystian bierze duomox:-(

Aneta23 mojej Zuzolki też siędzieci boją:tak::tak:tylko musimy dograc jakis termin? może wtorek? a tylko asterixa graja? ja bym poszła na zaczarowaną:-)

Żaden wtorek moja droga:no:
Seanse dla mam lub tatusiów z dziećmi są tylko w środy o 12godz i tylko jeden film do wyboru. Akurat w przyszła środe czyli 6lutego grają Asterixa.
Więc musimy poczekać na kolejną środe.:-(

reklama
biedny Krystek też takie cholerwstwo sie musiało przyplatac:baffled::crazy: ale to moze byc ze szpitala pamiatka, synka mojej kolezanki zarazili gronkowcem na Dyrekcyjnej!:tak:bidny dużo zdrówka życzymy:tak:

Do góry