reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Anielap a co do małej to są chodziki dla mniejszych dzieci, podłoga jest miękka wiec fajnie sie tez bedzie maluchom raczkowało:-)w wekendy wstęp na godzine 8 złotych

reklama
OLCIA - hihi no towarzystwa malo niestety, nie jestem stad i nikogo tu nie znam :sorry2: A na spotkanka jak najbardziej jestem chetna.....jakby co to najlepiej na priva sie zgadac :tak: Szkoda tylko ze nie mieszkamy blisko siebie....no ale coz....:dry:
MATA - witam serdecznie :-) A Ty z jakich rejonow?

No to co dziewczynki z tym kinem.......podajcie jakos konkretnie ktore terminy i ktore kino Wam pasuje........Ja sie dostosuje jak juz pisalam :-p

A my dzis jak co niedziele zaliczylismy basenik z malym......znowu bylo nurkowanie.......zawsze mam podczas tego stresa maksymalnego :dry:

Witam!
I mnie też Anetka zmobilizowała na odwiedzenie forum regionalnego:-)
Jestem mamą 9 miesięcznej Basi. Mieszkamy blisko Akademii Ekonomicznej. Chętnie również przyłączę się do jakiegoś wyjścia z dzieciaczkami:tak: Mi oczywiście bliżej jest do Arkad, no ale większość decyduje:-p
Pozdrawiam wszystkie mamy Wrocławianki:happy:

a o czym mowicie ze sa chodziki itp?? ja chodze z Mili do Berka..

Chodziki sa w Olesnicy na sali zabaw, tak pisze Bara. Zastanawiałam się czy moge wybrac sie z moją Zu, która nie potrafi jeszcze chodzić, a nawet raczkować. A o Berku słyszałam same pozytywy, ale jak tam jest naprawdę?

A jak z kinem?

Pisać proszę kto gdzie ma bliżej i czy środa pasuje. O film nie pytam bo wybór żaden.

Ja mam łatwy dojazd i do Pasażu i Arkad.

Musze Wam powiedziec ze Krystian dzielnie bierze antybiotyk , ale jakis marudny sie zrobił i jaoks apetyt mu zmalał:-(

A nowe mamusie skąd jesteście i napiszcie cos o swoich pociechach:-)

reklama
Witamy serdecznie wszystkie nowe mamy, i moją imienniczke serdecznie pozdrawiam:-):-):-)napiszcie dziewczyny skad jesteście i coś więcej o sobie pozdrawiamy

Do góry