reklama
OLCIA - hihi no towarzystwa malo niestety, nie jestem stad i nikogo tu nie znam A na spotkanka jak najbardziej jestem chetna.....jakby co to najlepiej na priva sie zgadac Szkoda tylko ze nie mieszkamy blisko siebie....no ale coz....
MATA - witam serdecznie :-) A Ty z jakich rejonow?
No to co dziewczynki z tym kinem.......podajcie jakos konkretnie ktore terminy i ktore kino Wam pasuje........Ja sie dostosuje jak juz pisalam
A my dzis jak co niedziele zaliczylismy basenik z malym......znowu bylo nurkowanie.......zawsze mam podczas tego stresa maksymalnego
MATA - witam serdecznie :-) A Ty z jakich rejonow?
No to co dziewczynki z tym kinem.......podajcie jakos konkretnie ktore terminy i ktore kino Wam pasuje........Ja sie dostosuje jak juz pisalam
A my dzis jak co niedziele zaliczylismy basenik z malym......znowu bylo nurkowanie.......zawsze mam podczas tego stresa maksymalnego
Witam!
I mnie też Anetka zmobilizowała na odwiedzenie forum regionalnego:-)
Jestem mamą 9 miesięcznej Basi. Mieszkamy blisko Akademii Ekonomicznej. Chętnie również przyłączę się do jakiegoś wyjścia z dzieciaczkami Mi oczywiście bliżej jest do Arkad, no ale większość decyduje
Pozdrawiam wszystkie mamy Wrocławianki
I mnie też Anetka zmobilizowała na odwiedzenie forum regionalnego:-)
Jestem mamą 9 miesięcznej Basi. Mieszkamy blisko Akademii Ekonomicznej. Chętnie również przyłączę się do jakiegoś wyjścia z dzieciaczkami Mi oczywiście bliżej jest do Arkad, no ale większość decyduje
Pozdrawiam wszystkie mamy Wrocławianki
a o czym mowicie ze sa chodziki itp?? ja chodze z Mili do Berka..
Chodziki sa w Olesnicy na sali zabaw, tak pisze Bara. Zastanawiałam się czy moge wybrac sie z moją Zu, która nie potrafi jeszcze chodzić, a nawet raczkować. A o Berku słyszałam same pozytywy, ale jak tam jest naprawdę?
kadia2
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny !
witam wszystkie nowe :-)
witam wszystkie nowe :-)
kadia2
Fanka BB :)
Musze Wam powiedziec ze Krystian dzielnie bierze antybiotyk , ale jakis marudny sie zrobił i jaoks apetyt mu zmalał:-(
A nowe mamusie skąd jesteście i napiszcie cos o swoich pociechach:-)
A nowe mamusie skąd jesteście i napiszcie cos o swoich pociechach:-)
reklama