reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Anielap a co do małej to są chodziki dla mniejszych dzieci, podłoga jest miękka wiec fajnie sie tez bedzie maluchom raczkowało:-)w wekendy wstęp na godzine 8 złotych

reklama
OLCIA - hihi no towarzystwa malo niestety, nie jestem stad i nikogo tu nie znam :sorry2: A na spotkanka jak najbardziej jestem chetna.....jakby co to najlepiej na priva sie zgadac :tak: Szkoda tylko ze nie mieszkamy blisko siebie....no ale coz....:dry:
MATA - witam serdecznie :-) A Ty z jakich rejonow?

No to co dziewczynki z tym kinem.......podajcie jakos konkretnie ktore terminy i ktore kino Wam pasuje........Ja sie dostosuje jak juz pisalam :-p

A my dzis jak co niedziele zaliczylismy basenik z malym......znowu bylo nurkowanie.......zawsze mam podczas tego stresa maksymalnego :dry:

Witam!
I mnie też Anetka zmobilizowała na odwiedzenie forum regionalnego:-)
Jestem mamą 9 miesięcznej Basi. Mieszkamy blisko Akademii Ekonomicznej. Chętnie również przyłączę się do jakiegoś wyjścia z dzieciaczkami:tak: Mi oczywiście bliżej jest do Arkad, no ale większość decyduje:-p
Pozdrawiam wszystkie mamy Wrocławianki:happy:

a o czym mowicie ze sa chodziki itp?? ja chodze z Mili do Berka..

Chodziki sa w Olesnicy na sali zabaw, tak pisze Bara. Zastanawiałam się czy moge wybrac sie z moją Zu, która nie potrafi jeszcze chodzić, a nawet raczkować. A o Berku słyszałam same pozytywy, ale jak tam jest naprawdę?

A jak z kinem?

Pisać proszę kto gdzie ma bliżej i czy środa pasuje. O film nie pytam bo wybór żaden.

Ja mam łatwy dojazd i do Pasażu i Arkad.

Musze Wam powiedziec ze Krystian dzielnie bierze antybiotyk , ale jakis marudny sie zrobił i jaoks apetyt mu zmalał:-(

A nowe mamusie skąd jesteście i napiszcie cos o swoich pociechach:-)

reklama
Witamy serdecznie wszystkie nowe mamy, i moją imienniczke serdecznie pozdrawiam:-):-):-)napiszcie dziewczyny skad jesteście i coś więcej o sobie pozdrawiamy

Do góry