reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Myśle że na tą sale spokojnie mogłabyś pójść z mała, bo ona jest raczej mała niwiele dzieci z rana mysle że zrobiłabyś ogromną frajdę małej:tak::-)jak byście się wybierały to dajcie znać to się umówimy:tak: a co do kina, to nawet nie wiedziałam że we Wrocku takie seanse organizują, chętnie bym poszła tylko się zastanawiam czy wogóle wiedziałabym cos z filmu skoro musiałabym ganiać za Zuzolkiem??:-D

Witam wszystkiem mamy :))

Jak wczoraj miałam kiepski dzień tak wyjątkowo noc też była okropna :(. Zawsze mój Kapselek budzi sie raz no góra dwa tak tej nocy obudził sie przed 2 i praktycznie nie spał juz do końca teraz tez nie spi ...:( Nie płakałą tylko poprostu nie spał na chwilke usypiał a za 10 min znowu nie śpi:(. Jestem padnieta wszystko mnie boliii :((((Mam nadziejej ze to tylko taka wyjątkowa noc i ze wszystko wróci do normy znowu.

kadia2 trzymam kciuki żeby wszystko było oki

to chyba cos w powietrzu bo moja Zuzolcia też obudziła sie o 2 i do 4 było bujanie, śpiewanie póżniej usnęła ale tylko na 2 godzinki:baffled:dobrze że chociaż teraz usnela:tak:poza tym podłapała katar jakis i troche jej cieknie z noska wiec kolejne noce tez moga byc ciezkie:baffled:

bara82 dobrze że teraz Ci śpi bo mój to chce się bawic :). Juz mu bajke przeczytałam śmiał się że szok :))) pośpiewałam a on chce jeszcze :)) Ale te maluchy mają siły :rofl2:

A u mnie właśni na odwrót. Zuzanka przespała nockę do 6rano. Zjadła i dalej spała do 8.30. Dała mamusi pospać bo mama jakieś choróbsko podłapała i ledwo żyję. Kochana ta moja córka. Oby takie nocki już zostały...

reklama
Do góry