reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Peterborough

Kochane dziekuje za szybka odpowiedz. Wczoraj bylam na zastrzyku anty-d i powiedzialam pielegniarce czy poloznej, ze nie czuje od dwoch dni ruchow dziecka, tzn. wczesniej czulam go kilka razy na godz, a teraz moze 10 razy na dzien. Zbadala serduszko malego i zaprowadzila na ktg. Czekalam chyba 1,5 h ale oplacalo sie. Juz troche umiem czytac wynik ktg i zauwazylam, ze maly sie rusza tylko delikatniej niz zwykle, ale zaniepokoily mnie skurcze, ktore byly na wydruku. Polozna nie chciala mi nic powiedziec tylko ze mam skontaktowac sie z polozna ktora mnie prowadzi. Na szczescie mam dzis wizyte i cos wiecej sie dowiem. Termin mam dopiero na 24.04 a 3.04 czeka mnie przeprowadzka :-(. A wiec maluszek musi jeszcze troche poczekac ;-)

reklama
Cześć dziewczyny!Coś cicho ostatnio, nikt się nie odzywa....
Ostraszka jak wizyta u położnej?Mam nadzieję że z dzidziusiem wszystko w porządku.Trzymaj się i dbaj o siebie!!!

witam was dziewczyny......
nie mam za bardzo statnio czasu wiec weszlam tylko na chwilke bo chcialam was zaprosic na aerobic:) jest w poniedzialki i srody o 18:20 na lincoln road w duzym budynku jkiegos klubu kolo new link mam nadzieje ze wiece mniej wiecej gdzie.....koszt...3.50 za 70 minut cwiczen...polecam....jak mace jakies pytania to pisac... ja jestem tam zawsze wiec mozemy sie spotkac przy okazjii......
oki zmykam na zakupy i ide dzies do fryzjera...hihi zobaczymy co ze mnie zostanie......milej soboty mamusie......!!!!

Czesc dziewczyny ,mnie to juz tu wieki nie bylo hihi,ale mam mala prosbe do Was, byc moze ktoras z Was zna strone internetowa na ktorej moge wypelnic formularz dotyczacy "karty" z ktora bede mogla isc za darmo w Polsce do lekarza ze soba i z dzieckiem. Sama nie wiem dokladnie jak ta "karta" sie nazywa ,dowiedzialam sie o tym od znajomej,ze jest taka mozliwosc(leczenia sie za darmo rowniez w Polsce mimo iz mieszkamy tutaj),niestety nazwa tej strony jej gdzies "zaginela"(oczywiscie wiadomo o co chodzi). Naprawde bylabym wdzieczna za informacje gdyz sama nie wiem gdzie tego szukac. Z gory Wam dziekuje.:-)

Drogie mamusie!!!
My tez wam zyczymy Zdrowych Wesloych i Spokojnych swiat wielkiej nocy......
Smacznego jajka.........

buuuuzki

Witajcie mamuski z Peterborough & okolic :-)
Mam do was pytanie, wiem ze sa specjalne oddzielne tematy od tego, lecz tam nie ma kobitek z tech okolic.
Moje pytanie jest takie – czy ktoras z was badz waszych kolezanek przeszla przez bardzo przykra rzecz jaka jest poronienie? Mam kilka pytan dotyczacych tego, sama kilka tygodni temu sama przez to przeszlam wiec wiem ze to moze byc dla was nic milego.
Bade wdzieczna za jaka kolwiek odpowiedz.

Pozdrawiam ;-)
K

reklama
no wkoncu sie dorwalam na moment do komputera, ale tylko na moment bo pisze z biblioteki...;)wpadlam tylko zobaczyc co sie dzieje i widze ze troche forum przygaslo...ja z utesknieniem czekam juz ponad miesiac na internet bo panowie cos sie nie spiesza zeby dojechac na hampton vale z kabelkiem i podlaczyc mnie do swiata...
czesc kingauk, ja tez przez to przeszlam przy pierwszej ciazy jedyne co moge powiedziec na pocieszenie to ze druga ciaze za to mialam super, mala cala i zdrowa a teraz czekam na kolejne:)) niestety czesto nawet nie wiadomo jakie sa przyczyny poronienia, mi lekarka wprost powiedziala ze to natura tym kieruje i nic sie na to nie poradzi...
pozdrawiam was dziewczyny i mam nadzioeje do szybkiego...:baffled:

Do góry