reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

milunia273,

Parnwell jest od Ciebie w drugą stronę- odbijając od Dogsthorpe w stronę Eye, tak więc kawałek, ale to w końcu wciąż to samo miasto ;-)

Spotkałyście się wtedy w tym parku dziewczyny ??

reklama
Hejka:-)Spotkałyśmy sie w parku na Flettonie,tj.taki park mały przy cmentarzu:tak:Ja juz chyba wiem gdzie jest Parnwell gdzieś w okolicach Regional college?Możemy sie spotkać gdzieś w mieście?w jakimś parku?tylko z ta pogodą tak różnie bo jak nie pada to wieje:-(Pozdrawiam;-)

milunia273,

to super, że spotkanie doszło do skutku, pewnie będą następne ?;-)

Tak, parnwell jest niedaleko Regional College, idąc/jadąc od strony Eastfieldu. Ja mieszkam blisko Sainsbury's i w pobliżu też jest malutki park z placem zabaw dla dzieci. A Ty jesteś zmotoryzowana ? Ja niestety nie :no:

Hej, reszta kobitek, gdzie jesteście ??? Piszcie tu z nami !!:-)

Maureen ja poniekąd jestem zmotoryzowana ,wstyd sie przyznać ale jeżdże tylko odwieśc syna do szkoły i w sumie to się jeszcze nigdzie nie wybieralam dalej.Wieszco w poniedziałki to mógłby mnie mąż przywieżć(przynajmniej pierwszy raz ,jakbys podala adres na prywatną wiadomość)bo inne dni pracuje na nocki ,muszę zobaczyć jak jechać to pożniej sama się wybiorę nawet w inny dzień:)

milunia273,

nie ma sprawy, tylko jak narazie to u nas w domu przeziębienie panuje ( ja i moja starsza córa się rozłożyłyśmy ), więc spotkamy się jak się wykurujemy, ok ?

Nie ma sprawy Maureen:)teraz to chyba wszyscy podziębieni,my mamy to juz za sobą ale jeszcze tydzien temu bylo nieciekawie.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i czekam na wiadomość.Pozdrawiam:)

Hej,

wpadłam zobaczyć co u Was, ale cisza i nikt nie pisze :no:
ja dalej kuruję siebie i starszą córcię, ale kiepsko idzie...

Buziaki.

Hej dziewczyny, bardzo dawno tu nie zagladalam. Widze ze nareszcie sie cos rozkrecilo jakies spotkania palnujecie :) . Ja tez mieszkam w P. mieszkam dokladniej przy centrum. A co do kuracji to moje dzieciaczki tez niedawno chorowaly , ale naszczescie juz jest wszystko wporzadku.
Pozdrawiam :)

reklama
Do góry