reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

reklama
Hej Dziewczyny,

dawnooo tu nie zaglądałam, bo wątek nie chciał się rozkręcić...
Dzisiaj patrzę i oczom nie wierzę :) Cieszę się, że piszecie :) Ja jutro postaram się coś poklikać, teraz uciekam do córci, bo ząbkuje i ciężka nocka kolejna, ech... Pozdrawiam :)

noo ale ze tu pustkami swieci :eek: dawno sie nie zagladalo ale widze ze cos slabo watek idzie - pewnie ta pogoda - nic sie nie chce ;-)

Witam :-)widzę że jakieś mamusie sie odezwały:tak:to super.Ja chciałam zapytać czy moze nie wiecie czy są jakieś spotkania polskich rodzin gdzieś blizej Stanground,fletton siedzę w domku z 4,5 miesiecznym synkiem w domku i bardzo chetnie bym sie wybrała na takie spotkanko .Drugie dziecko chodzi do szkoły i ma 6 lat,może jakaś mamusia ma w podobnym wieku dziecko chętne do zabawy :-)Pozdrawiam wszystkie mamy i do usłyszenia;-):tak:

Cześć Dziewczyny,

ja pisałam tutaj na samym początku wątku, ale nie szło coś i potem nie zaglądałam.. Ale teraz widzę, że minimalny ruch, ale jest i mam nadzieję, że się rozkręci i może nawet jakieś spotkania będą :-)

lulu84,

patrzę na twoje suwaczki.. Moja młodsza córcia ma 15 miesięcy :sorry:

milunia273,

ja wiem tylko o spotkaniach w Veranda Centre na Bourghes Boulevard, bo sama tam zaglądam. To w okolicy Gladstone Street , a od drugiej strony patrząc sklepu Toys'R'Us. Spotkania odbywają się w każdy piątek od 16 do 18, za dodatkową opłatą 1f do 19. Przychodzi dużo mam z dziećmi w różnym wieku, są ploteczki przy kawce i cieście, dzieciaki się bawią itp. Polecam !! Ja ostatnio nie za bardzo mam jak dojechać, bo przeprowadziliśmy się na Parnwell i brakuje mi tych spotkań :-(

Witam :-)dzięki Maureen za szybką odpowiedz,bardzo fajnie że takie spotkanka są :tak:tylko ja mieszkam w drugiej części miasta i nie bardzo sie orientuje gdzie to mogło by być:zawstydzona/y:w sumie to wiem gdzie jest ten sklep dziecięcy.Jakby ktoś się wybierał na te spotkanka to ja bardzo chętnie dołącze,z kimś zawsze razniej.Pozdrawiam Was mamusie do usłyszenia Pa Pa

milunia273,

a gdzie dokładnie mieszkasz ? Ja tak jak wspomniałam - przeprowadziłam się na Parnwell i ciężko mi teraz z dojazdami, bo jestem niezmotoryzowana.. Jeszcze w 1 stronę autobusem ok, chociaż z przesiadką w centrum, ale w drugą już gorzej.. po pierwsze mała jest umęczona już o tej godzinie i marudna, a po drugie ostatni autobus do nas mam o 18.20 :crazy:

Ale może zorganizujemy jakieś domowe spotkanie, co Wy dziewczyny na to ?? Tylko, zeby były jakies chętne ha ha :-D

reklama
Cześć dziewczyny:-)Maureen ja mieszkam na Stanground blisko Flettonu,niedaleko polskiego klubu:tak:.A gdzie jest Parnwell?Ja bardzo chętnie się piszę na domowe spotkanka:-)czy ktoś jescze?Pozdrawiam;-)

Do góry