reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

Hejka,ja mieszkam na stanground-troche daleko od ortonu a wolnego czasu mam sporo.Z młodszym synkiem siedzę w domku i bardzo chętnie bym gdzieś wyszła na pogaduszki.Zyczę Ci Weri szczęśliwego rozwiązania i zdrowej córeczki. Pozdrawiam wszystkie mamuśki:)

reklama
Hejka,ja mieszkam na stanground-troche daleko od ortonu a wolnego czasu mam sporo.Z młodszym synkiem siedzę w domku i bardzo chętnie bym gdzieś wyszła na pogaduszki.Zyczę Ci Weri szczęśliwego rozwiązania i zdrowej córeczki. Pozdrawiam wszystkie mamuśki:)
ja nawet nie wiem gdzie to jest:sorry: jakbym miala wiekszego dzidziusia to moglabym nawet gdzies pojechac ale zaraz po porodzie to lokalne spacerki wydaja sie wygodniejsze;-) dziekuje za zyczenia:tak: mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie:laugh2:

milunia ja mieszkam na fletonie wiec blisko ciebie :-) nawet wczoraj bylam na spacerku z synkiem w parku kolo cmentarza i widzialam dwie dziewczyny z dziecmi wiec moze to bylas ty?;-) Jak jest ladnie to sie wybieram z synkiem na spacer wiec moze sie kiedys umowimy?

Cześć Ostraszka,cieszę sie że w końcu odezwała się jakaś mamusia:-),ja często chodze do tego parku ale ostatnio to nie byłam ja.Bardzo chętnie się umówie na jakiś spacerek:tak:tylko mój Marcelek troszke kaszle i muszę poczekać aż mu przejdzie:-(mój synuś ma 4 miesiące a drugi 6 lat i chodzi do szkoły.Ostraszka odezwę sie do Ciebie to sie umówimy.Pozdrawiam serdecznie :-)

Witam wszystkie mamy:-)tu naprawde juz chyba nikt nie zagląda:no:Ostraszka to kiedy wybieramy się na spacerek:blink:mojemu małemu juz przechodzi to może jakoś w tygodniu w parku,będzie troszke chłodniej ale słoneczko też ma być-co Ty na to?Mi obojętnie jest o której dostosuje się do Ciebie:tak:Pozdrawiam pa pa

Ja zaczynam prace od czwartku, ale od pon do srody jesli bedzie ladnie to mozemy sie wybrac na spacerek. wczoraj bylo slicznie i wybralam sie na 2h spacer, dzis wzielam auto od D bo musily pozalatwiac sprawy na miescie a pogoda jaka jest kazdy widzi:-(

Mam rozumieć że, jutro możesz tak?bo od tego czwartku idziesz do pracy?ja proponuje w parku o11 jak nie będzie padało ,czy Tobie tak pasuje:-)Pozdrawiam

reklama
Do góry