reklama
zea
Fanka BB :)
czwartek ok - tylko niech ta cholerna pogoda sie poprawi Aniwar jak zazwyczaj spacerujesz? może kolo 13 - 14?
ELWIRKA 25
Mamuśka
dziewczyny a gdzie sie spotykacie
zea
my właśnie koło 13-14 ale chyba i tak nam się spacer nie uda, bo ja jednak muszę byc w pracy:-(dam znać nastepnym razem jak będę się po Dąbrowie kręcić.
Witajcie,
nazywam się Ada, jestem w drugim miesiącu ciąży i mam 20 lat, mieszkam w Łodzi od niedawna i z miłą chęcią poznam inne przyszłe mamy z tego miasta przyjemnie by było znać tutaj kogoś w podobnej sytuacji do mojej, abyśmy razem mogły podzielić się naszymi obawami i radościami związanymi z rychłym macierzyństwem, spotkać się, porozmawiać, a po prodzie chodzić sobie razem na spacerki z naszymi maluszkami
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie!
nazywam się Ada, jestem w drugim miesiącu ciąży i mam 20 lat, mieszkam w Łodzi od niedawna i z miłą chęcią poznam inne przyszłe mamy z tego miasta przyjemnie by było znać tutaj kogoś w podobnej sytuacji do mojej, abyśmy razem mogły podzielić się naszymi obawami i radościami związanymi z rychłym macierzyństwem, spotkać się, porozmawiać, a po prodzie chodzić sobie razem na spacerki z naszymi maluszkami
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie!
Ewafoto
Hejka,
Zea - super zdjęcia Darii, ależ z niej duża dziewczynka
Amelka ostatnio coś kręci nosem na przedszkole, bo mówi, ze jej obiadki nie smakują
Ale jej mało co smakuje więc nie biore tego na serio.
Już jutro będę wiedziała, czy dostała się do publicznego przedszkola i wreszcie przestanietmy bulić takie kwoty jak teraz - oby...
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Zea - super zdjęcia Darii, ależ z niej duża dziewczynka
Amelka ostatnio coś kręci nosem na przedszkole, bo mówi, ze jej obiadki nie smakują
Ale jej mało co smakuje więc nie biore tego na serio.
Już jutro będę wiedziała, czy dostała się do publicznego przedszkola i wreszcie przestanietmy bulić takie kwoty jak teraz - oby...
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
zea
Ewafoto właśnie kupiliśmy lampę do aparatu więc się wyżywam artystycznie a mała pozuję bosko - czasami udaje mi się takie ujęcie zrobić i uwielbiam czarno - białe zdjęcia ludzi - mają w sobie dla mnie coś magicznego
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
ja retkinia