reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

byłamm u dentysty wczoraj, dopatrzyła sie 3 dziur:szok:, mam przyjsc w pazdzierniku, a chociaz jakby co to mam za darmo kanalowe uff

i znowu mi nie dobrze bleeee
spotkanie z tesciami w pt bedzie..chyba dobrze bo jak tesciowa zawalu dostanie to tesc ja uratuje:)

mój macius zjadl sniadanie tak ze ma chleb nawet w pampersie i rozowego pampersa od arbuza..a ja nie mam sily tego sprzatac, ale musze buuu

reklama
Szkoda,że się jeszcze nie poznamy Marysiu i nasze dzieciaczki majóweczki przeca,boś Ty majówka jest
A co do godziny to wstępna była ta 12.00 na Kaliskim,to niech zostanie może,tylko mam nadzieję,że nie będzie tego co teraz,takiej burzy,to se w poczekalni pogadamy:-D
Nancy lookne wehikuł o której mamy,zebyśmy se jednym przyjechały

Brrrr,na słowo dentysta to mi ciary przechodzą,brrr

Cześć dziewczyny,
Ja piszę dziś z Władysławowa - całe 4 dni zasłużonych wakacji, he he szkoda że tylko 4/ Ale dobre i to. Wczoraj był upał, dzisiaj już deszczyk a jutro też ma być gorąco, co mnie cieszy, bo wreszcie to moje blade ciało trochę słonca zobaczy :)
Aż nie chce mi się wracać do Łodzi :) Tylko Amelka morz się boi. Że zimne i mówi, że boi się, że jej "rybki beda nóżki lizać":-D

Pozdrawiam, Ewa
PROMOCJA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ NOWORODKA

reklama
Do góry