reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Anetas!

To super ,że już się prawie urządziliście. Zresztą z własnego doświadczenia wiem ,że jak się mieszka w domku to cały czas jest coś do zrobienia , wymiany , naprawy ....
Trzymam kciuki za Borysa ,żeby mu się spodobało w nowym pzedszkolu. Odzywaj się częściej i jakieś nowe fotki podeślij.

Irlandio!

Ale Olo wyrósł, duży kawaler już z niego, ma uroczy uśmiech.
Jak potrzeba to ci nasi mężowie świetnie się sprawdzają w roli tatusiów. :-)

reklama
Ja też Wam się pochwalę aktualnym wizerunkiem mojej córci

poniedziałkowy spacerek
dsc01798rp1.jpg

wczorajsza wycieczka do lasu
dsc01866tt9.jpg

wczorajsze poranne porządki
dsc01837yt9.jpg

Zuzanna w kąpieli
dsc01718lj6.jpg

mała elegantka

dsc01657fu4.jpg

Czesc Dziewczynki!! Długo mnie nie było, ale szukałam mieszkanka, żeby znów sie przenieśc do Łodzi, bo mieszkanie z tesciami zbytnio mi nie pasuje. ale sie udało i za 2 tygodnie wracam na stare smiecie czyli bałuty. Mała mi strasznie dokazuje w brzuchu i mam tylko nadzieje ze jak sie urodzi to bedzie spokojniejsza, bo inaczej to nocki beda ciężkie. Za tydzień mamy ostatnie USG i zobaczymy ile urosła? Pozdrowionka :)

waszslub.php

nzbip1

Fajne te Wasze bąbelki.
Kasiu gratuluję mieszkanka.
My tez mamy w planach zakup, ale przy takim skoku cen, musimu poczekać, dopóki ja nie pójde do pracy.Bo tak to nie damy rady.Spłacac kredyt i jeszcze opłacać świadczenia.
Mam nadzieję ze juz niedługo bedziemy milei własne M, bo na dłuższą metę mieszkanie z teściami, jest uciążliwe.Chyba plusem jest to ze opłaty idę na pół(choć ja sama uważam ze jest to dosc niesprawiedliwe, bo NAs jest czworo a ich dwoje)no i wiadomo, zawsze mozna gdzieś wyskoczyć i zostawić dzieciaki z dziadkami.
Ale tak czy tak, nie moge sie doczekać kiedy bede miała swoje mieszkanko.

Pedigg córcia urocza i jaka radosna:-) .

A z tym mieszkaniem to zgadzam się z wami nie ma to jak na wlasnych "śmieciach"

reklama
Do góry