reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z hamburga

Witam :)
mysle, ze jest nas tu bardzo duzo :) ja jestem tu od ponad 5 lat, nasze malenstwo przyjdzie na swiat w sierpniu.
jakie szpitale w HH polecacie??
pozdrawiam wszystkich :)

reklama
czesc,
polecam Ci AK Altona, tam rodzilam swoich dwoch synkow. Swietna i kompetentna opieka, super wyposazenie i co najwazniejsze oddzial opieki intensywnej dla noworodkow.

dziekuje za odp.

altona - to troszke daleko od nas.
slyszalam dosc dobre opinie o reinbek, wiesz cos o tym?? mieszkam na mümmelmannsberg :)

Niestety o Reinbek nic nie wiem, moze przejdz sie do tego szpitala i pobierz kilka folderow, lub poszukaj opinii w necie. Napewno cos znajdziesz. Mozesz rowniez zapytac swojego ginekologa, jaka klinike by polecal.

mojaa lekarka polecila mi go wlasnie, tylko mysle ze opinie matek sa lepsze :) dlatego wole popytac na forum.
ale musze pojechac tam, moze maja infoabend czy cos takiego

Ja jestem z Billsted a dokladnie za Bilsted niedaleko Mümmla. Moja kolezanka jest wlasnie w ciazy mieszka na mümmlu i zastanawia sie nad rodzeniem w Marienkrankenhaus gdzie rodzla pierwsze dziecko albo bliziutko nas bo w Bethesda Szpitalu na Bergedorf. Podobno ten szpital jest super.

moja polozna i moja gin odradzaly mi Marienkrankenhaus. powiedzialy ze jakies 2 lata temu to byl najlepszy szpital w hh, ale zminilo sie kierownictwo. i teraz jest dwoch glownych i ida na ilosc a nie na jakosc. bylismy na tym infoabend w reinbek i bardzo sie nam podoba. chyba zdecydujemy sie na ten szpital. ale bardzo dziekuje za informacje.

ja nie mam pojecia jak jest w Marien, bo mimio iz jestem z Billsted rodzilam na Harburgu i sobie chwale bardzo.
A jaka masz polozna, Polke?
Ja mialam Nowakowska super babka wlasnie pracuje w Marien
Ale z tego co wiem dziwczyny sobie bardz chwala ten szpital niedwno rodzila tam moja koleanka mi mowi ze super personel, opieka i w ogole

tak, moja polozna jest rowniez polka - Kaczmarek. swietna babka.
my jednak zostaniemy przy Reinbek. jesli chodzi o polozenie, to tam jest napewno ladniej:)
mam pytanie, czy dostalas moze jakas pomoc od miasta? caritas? diakonische werk?

reklama
Nie bo nic takiego sobie nie zalatwialam. Przez rok maialmy tylko wychowawcze 300 euro ni i kindergeld co miesiac

Do góry