reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Syneczki wszystkiego najlepszego! lekkiego porodu i zdrowej córeczki!

Trina i jak musicie płacić tej babie?

Qcz jak rozmowa o prace?

Wika no i w co ubieracie Wojtusia? Imprezę po chrzcie robicie w domu czy w restauracji ?

Agnieszka no tak przeczytałam ze za naroznikiem musicie czekać ale nie zrozumiałam hehe cos nie kumata jestem.

Kwiatuszku zdrowia

Calogera grzeczna jestes i odpoczywasz?

Sowinka Bartus pięknie mowi i do tego jest strasznie kochany.

Trzeba ruszyć tyłek i na podwórko wyjść z dziećmi. Patryk ledwo oczy rano otworzył a juz wołał munio i juja wiec trzeba wyjść z domu

Mama Stacha jestes?

Bunny, ale mnie wyczułaś :-D właściwie chyba telepatycznie wywołałaś :-D
Niestety nie popisze dużo, bo zarobiona jestem, a po pracy budowa, więc padam na twarz.
Jeśli chodzi o staranka to przymierzam się by zacząć brać kwas foliowy . . .
A co u was?

Syneczki, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!

Syneczki - sto lat! Obys dzis urodzila :-)
Bunny - nie wiem, nie rozmawialam z M o tym
kwiatuszek - zdrowka
calogera - oszczedzaj sie

My dalej niemobili. Wczoraj to ten moj leniuch nawet zapomnial jak sie z brzucha na plecy przekreca. Przekrecala sie na brzuch i w ryk, ze w druga strone nie moze, bo jej reka pzeszkadza. Dzis sie poklocilysmy, bo cycek taki jest, ze tylko raczki ja interesuja, glowa jej wtedy lata dookola, ciekawi wszystko co robie. A jak ma sie tych nieszczesnych raczkow nauczyc, jak nie chce na podlodze lezec? Wiec dzis wymienialysmy argumenty, a oburzona byla, ze nie chce jej wziac.... No po prostu pierwsza pyskowka. I nie byl to placz, ale najprawdziwsza zlosc i wyrzuty.
Z jedzeniem masakra. Moje dziecie laskawie je na raz 1/3 malusiego sloiczka. I to i tak zostawia.
Ech...
Ja za to dostalam jakiegos uczulenia. Mam caly dekold, szyje i twarz wysypane. Nie swedzi mnie to, nie jest za bardzo czerwone, tylko wyglada jak taka nie zbyt dobrze rozrobiona kasza manna, z grudkami. Taka jakas pomieta jestem. I teraz nie wiem czy isc do lekarza czy nie. No bo i tak pewnie nic nie moge stosowac, bo karmie. Zobacze czy mi sie bedzie nasilac. Pierwszy raz cos takiego mam.

Czesc Dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze? Nie dam rady Was nadrobic niestety takze z gory przepraszam... Ale wszystkim nowym mamusiom gratuluje a tym ktore na dniach maja sie rozwiazac zycze latwego szybkiego bezbolesnego porodu.
Syneczki! Sto lat!

U mnie sie porobilo... Tak juz chyba mam ze z jednego problemy w nastepny. Podleczylam troche te moje jajniki i przy pierwszym cyklu zaszlam w ciaze ktora stracilam w 6 tygodniu... Zaraz po tym wymacalam u siebie guzka na piersi wiec latanie po lekarzach usg piersi biopsja strach placz... Masakra. Tak mnie to zajelo ze na chwile zapomnialam o tym poronieniu... Mam gruczolakowlokniaka na szczescie bez zmian zlosliwych jak mi sie piers troche po biopsji zregeneruje to go wytna.... Powracam do staranek bo lekarze mowia ze im szybciej tym lepiej..... Zobaczymy co bedzie.... Nie nakrecam sie......

Czesc kobietki :-) Pisze malo, bo neta mam slabego. Juz oplacilam inny internet i czekam kiedy mi odblokuja :confused2:
Syneczki wszystkiego najlepszego kochana! Szybkiego i lekkiego porodu :tak:
trina jak nie bedzie znikac to koniecznie musisz sie wybrac do lekarza. Ja tez nie mialam czegos takiego :sorry:
wika jak tam przygotowania do chrztu? :-)
agnieszka czekamy z niecierpliwoscia na fotki Twojego salonu :tak:
kwiatuszku mam nadzieje, ze sie nie mylisz :tak: tez zycze zdrowka :tak:
Sowinka ale masz madrego syna :tak::-)
calogera widzisz jakiego masz juz doroslego syna :-)
wika tak to juz jest z dziecmi, ale super dajesz sobie rade :tak::-)
Bunny pracuje przy pakowaniu wegetarianskich past do kanapek :-) Lekka praca, ale po 10 godzin od pon. do czwartku na 2 zmiany, wiec nie jest zle, mam dlugie weekendy ;-)
rozczochrana brakowalo mi tu Ciebie. Mam nadzieje, ze szybko uda Ci sie zafasolkowac i ze pozbedziesz sie klopotow :tak: Zycze Ci tego z calego serduszka :tak:

Moje kochane, ja nadal nie mam okresu. Mialam w dniach od pon. do czwartku zawsze. Dzis sroda, nic nie ma, a boli mnie co jakis czas baaaardzo nawet, tak jak na okres :eek: Zawsze bolalo w momencie jak juz @ nadeszla. Wtedy wiedzialam, a teraz ciagle do lazienki biegam i nic :no: Jak jutro tez nic nie bedzie to w piatek z samego rana tescik :tak: Dziekuje Wam za kciuki, bardzo sie przydadza :tak:Milego popoludnia :***

Ostatnia edycja:
Bunny, to nie była o pracę rozmowa. To była taka hmmm w sumie nie wiadomo po co pogadanka. Znajomy mi powiedział, żebym się umówiła na spotkanie z tą kobietą, ale wiadomo, zawsze się ma jakąś nadzieję, że akurat może coś się znajdzie. Właściwie to ja mówiłam więcej podczas tej rozmowy niż ona. I tak naprawdę nic z tego wynikło, poza moim głębszym kryzysem. Give up and die :/

reklama
siadłam w końcu po całym dniu biegania:crazy:

Bunny, kupiłam Wojtusiowi koszulobody, sweterek i spodenki. Koszula biaała a reszta ercu. Do Koscioła dokupiłam kurteczkę białą. Igorek miał garniturekk ale to było mega niewygodne... Chrzciny robimy w lokalu:tak: Jak Twoje chłopaki??

Calogera c
zyli będziesz miała córeczkę/?? Gratuluje :) Jak sie czujesz??

Rozczochrana, długoooo Cie nie było....współczuję straty fasolki :-(

Mama Stacha czyli decyzja o starankach podjęta??

Lazurek &&&&&& a przygotowania w sumie żadne:rofl2: posprzątałam troszkę, ubiory gotowe. M. był dzisiaj u księdza i co łaska ksiadz zawołał 200 zł za chrzest:szok:

Kwiatuszek zdrowia :) Jak u Was ze starankami??

Do góry