reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:-D
Oto moj rower :-)

Lazurku rower jest super:-D trzymam kciuki za teścik:tak:

Jak sie nie bede odzywac, to sorki, ale probuje chalupe do stanu uzywalnosci na raty doprowadzic

Trina współczuję tej sytuacji z poprzednim mieszkaniem, ale teraz niestety coraz częściej zdarza się, że ludzie próbują naciągać na czym tylko się da:wściekła/y: mam nadzieję, że szybko uda Ci się ogarnąć w nowym lokum:tak:

W nagrode wybieram sie do decathlonu po buty i strój do biegania. Wciągneło mnie na maksa
wink2.gif

Martolinka super z tym bieganiem:tak: ja mam zamiar kilka miesięcy po porodzie zapisać na jakiś aerobik:tak: i super, że już masz drugie auto, bo to duża ulga pewnie jak u nas:tak:

zapisałam sie dzisiaj na masaże, bo ta noga mnie cały czas boli, czuję drętwienie, kuśtykam.... idę w poniedziałek, najpierw obejrzy mnie lekarz i zdecyduje jakie masaze czy zabiegi mi zlecic:tak:

Wika i jak noga??? Masaże czy zabiegi???

eh, nie bardzo :( jeszcze doszły mi kolejne problemy. Szukam pracy, bo M straci pracę pod koneic października.Yh... dzisiaj mam ochotę walić głową w ścianę:(

Qcz współczuję, że macie taką sytuację:eek: trzymam kciuki, żebyś szybciutko coś znalazła:tak:

Witajcie,Byłam przez tydzień w szpitalu. Krwawiłam w niedzielę. Zaraz ustało, ale zatrzymali mnie. Leżałam najpierw plackiem, nie mogłam wtedy nawet iść do łazienki. Już jest dobrze. Najbardziej boję się sama opiekować się synkiem, bo z resztą to sobie poradzę (zakupy produktów spożywczych przez internet, sprzątanie komuś zlecę itp.itd.)

Calogera ojojoj przykro mi, że musiałaś leżeć w szpitalu, ale czego się nie robi dla maleństwa...a jak synuś jak Cię nie było??? Dobrze, że już jest lepiej i możesz być w domku, ale pamiętaj uważaj na siebie:tak:

Sprzedaliśmy meble,kupiliśmy narożnik (za około 3 tyg.będzie) przemeblowywałam pokój dzienny,kupiłam nowy obraz i kupić muszę jeszcze 3 małe,tym razem obrazy przedstawiają miasta i są czarno białe.
Niedługo halloween
biggrin.gif
idziemy na imprezę domową i musimy się wszyscy przebrać także szukam stroju
laugh.gif

Agnieszka no to czekamy na fotki po wykończeniu:tak: stroje wyszukane???

Bunny jak u Ciebie???

Syneczki jak ząb??? Spokojnie zrelaksuj się, a na pewno na dniach urodzisz:-)

Dzisiaj byłam na wizycie -> wszystko ok, lekarz żadnych zastrzeżeń nie ma, a Malutka waży już 1,3kg:tak:

Pozałatwiałam dziś parę zaległych spraw, więc już mam z głowy:tak:

Tydzień mam dość intensywnie zaplanowany, więc się cieszę, bo wtedy czas bez Wacka jakoś szybciej leci:tak:

W sobotę pojechałam do mamy i tam spałam...dawno tam nie spaliśmy, bo odkąd mam wolne to wolę się wyspać w swoim łóżku i Bart chyba się odzwyczaił, bo wstał UWAGA o 5:45:szok: potem oczywiście miejsca sobie w domu nie umiał znaleźć, bo przyzwyczajony na dworze, więc poszliśmy na spacer i nazbieraliśmy kasztanów i liści -> z kasztanów zrobiliśmy zwierzaki, a z liści bukiety:tak: jak wracaliśmy do domu to oczywiście Bart zasnął, więc te dzieła dałam na jego biurko...rano ledwo oczy otworzył, przyszedł do mnie i mówi tak: "mamo, tam na biurku leżą bukiety dla babci Ali i cioci Oli. Dlaczego??? Przecież miałem im dać, dlaczego tego nie zrobiłem???":-D mówię mu, że wczoraj zasnął u aucie i dlatego położyłam mu na biurku, a on na to: "mamo to szybko się ubieramy i biegniemy dać im bukieciki i pokazać zwierzątka":tak: cudowny jest:-) aaaaaa, a jeszcze wczoraj jak wychodziliśmy od mamy to podbiegł do astry i ją pocałował:szok: ja tak patrzę na niego co on robi, a Bart do mnie: " musiałem ją pocałować, bo ona tu na nas czekała":tak: fotelik też całował:-p:-p heheh dzieci to mają pomysły:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wika, Martolinko, Bunny, Sowinko, jutro, na dniach albo i za 2 tygodnie :baffled:
Wiecie co jest najgorsze? od 32 tygodnia miałam lęki przed porodem przedwczesnym, od 34 tygodnia leżałam plackiem na wspomagaczach jutro termin a ja tylko jem, jem jem jem jem i czuję się jak nastolatka która obowiązkowo musi się wyszaleć na zajęciach z wych-fiz czy jak to się pisało.

Sowinko Wikuś drugiego dnia boleści ząb został potraktowany zabiegiem dentystycznym, mianowicie znieczulenie, leczenie kanałowe co prawda po omacku bo jak tu zdjęcie w ciąży zrobić ale dało radę, dwa kanały oczyszczone nerwy pousuwane (jeden martwy na zewnątrz z zęba wyszedł drugi siedział i śmierdział w środku) O 14 wyszłam z gabinetu o 17 czułam się jak nowo narodzona i padłam plackiem na stole kuchennym pogrążona w głębokim śnie.

Agniś tak termin na jutro wyznaczony a o porodzie ani widu ani słychu. Oliwierek na tym etapie ciąży miał już tydzień a Amadeuszek prawie 2 tygodnie. Ponoć każda kolejna ciąża jest krótsza w moim przypadku jak widać zaczęło się książkowo a córka powiedziała basta ja posiedzę najdłużej.

hej :)

Mało mnie ostatnio, bo wczoraj byłam na pierwszej wizycie u fizjoterapeuty i te moje bóle nóg wcale nie wychodzą z kręgosłupa tylko ze skręconej miednicy
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
zaczęłyśmy już wczoraj pierwsze ćwiczenia, rozciągania i rozluźniania i mam nadzięję, że w najbliższym czasie bóle ustąpią
yes2.gif

Poza tym M. ma dzisiaj urodziny, po południu wpadną teście i zrobiłam ciasto, jakąś sałatke, jajka faszerowane , a przy niemowlaku i prawie trzylatku to jest niezły wyczyn
yes2.gif

Dzisiaj jedziemy z Wojtusiem na bioderka.
Kobitki ponadrabiam Was później, bo muszę leciec, bo Wojtuś już się nudzi na macie
:rofl2:

Trina wspołczuje ze na takich d**** trafiliscie no niestety ludziom sie nie dogodzi
Syneczki za lekki poród,ty juz doswiadczona to pojdzie gładko
Lazurko za tescik &&&& ja z doswiadczenia wiem ze jak juz cos czujesz to raczej sie nie mylisz wiec za fasolke
Przepraszam ze Was zaniedbuje ale tak wyszlo
Emek był chory dzis dzwonie zarejestr go na kontr do androloga
a ja wczoraj 10dc i na 99% mialam owu nie wiem co tak wczesnie mam nadz tylko ze nic sie nie krzani znów.Kiedys mialam np w 12dc ale wtedy cykle mialam max 26dniowe moze znow sie skroca

reklama
SYNECZKI!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia wszelkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i ja znowu na chwilę
:crazy: siadłam przy kompie i Wojtusiowi sie syrena załączyła:crazy::crazy: aaaa znwou Wam nie poodpisuje:wściekła/y:

Do góry