reklama
znajomy tak mnie rozbroil miesnym jezem, ze dzien bedzie wesoly do samego konca
o matulu, mi koleżanka wczoraj pokazała mięsnego jeża i jak Boga kocham, mózg mi się zlasował...
dana &&&&&&&& nowy cykl, nowa nadzieja.
trina, a skąd zamawiałaś. Możliwe, że przyjmą Ci reklamację. Moja kumpela, która pracowała w sklepach odzieżowych, zawsze mi mówiła, że to jest dobry myk na oddanie niechcianych rzeczy - zaciąganie włókien
Bunny, a może lego po prostu? Tyle jest różnych zestawów, a potem kombinacje nieskończone.
Wika, gratulacje!!! Hehe.. dopiero co ja miałam swoją Teraz zleci szybciorem.
katrina115
Potrójna Mama
cześć Mamuśki
Czasu coraz mniej.... 100 dniówka minęła nawet nie wiem kiedy.
Planuję po świętach zrobić przemeblowanie w sypialni, poprać ciuszki dla maluszka i spakować torbę.
Czasu coraz mniej.... 100 dniówka minęła nawet nie wiem kiedy.
Planuję po świętach zrobić przemeblowanie w sypialni, poprać ciuszki dla maluszka i spakować torbę.
tak to wygląda, więc nic bym z tym nie zrobiła.
he, he reklamacja przyjęta jutro mają mi przysłać drugą chustę. nie wiem co z tą, nie napisali, wiec chyba moja też.
A chusta od natibaby.pl, kupiona on-line.
A co do 100-dniówek - wszystkiego naj, teraz już zleci . Martolinka już pewnie na walizce siedzi, wszak to tuż tuż
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
impra to sie szykuje 30w moje urodzinki a teraz to ewentualnie reddsKwiatuszku a szykujesz jakąś imprę? też jakiegoś drinka lub coś w czasie @? bo potem znowu nic. Nie wiem chyba w czasie @ sie nie powinno, ale jak się człowiek długo powstrzymuje, to ma się chęć. Ja sobie obiecałam oblać koniec dziekanowania, zasadzam się zatem, żeby cuś wyżłopać...
Zobacz załącznik 449633
tak to wygląda, więc nic bym z tym nie zrobiła.
he, he reklamacja przyjęta jutro mają mi przysłać drugą chustę. nie wiem co z tą, nie napisali, wiec chyba moja też.
A chusta od natibaby.pl, kupiona on-line.
A co do 100-dniówek - wszystkiego naj, teraz już zleci . Martolinka już pewnie na walizce siedzi, wszak to tuż tuż
straszne wazne ze przysla nowa
a u mnie wiosenne porzadki w ogrodzie dzis
i szczeniaki biegaly tez na powietrzu jak szalone
chyba zostawiamy biala sunie
choc wolalabym wiekszego psa
katrina115
Potrójna Mama
calogera - zostało 9 tyg., to juz niedługo czas na przygotowanie pokoiku i spakowanie się.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
I ja znalazłam tego mięsnego jeża
Trina nati to bardzo solidna firma więc wybór trafiony;-)
W ten weekend muszę dokupić mini kosmetyki dla siebie do szpitala i moze jakiś lzejszy szlafrok.. tak jestem juz spakowana;-)
Trina nati to bardzo solidna firma więc wybór trafiony;-)
W ten weekend muszę dokupić mini kosmetyki dla siebie do szpitala i moze jakiś lzejszy szlafrok.. tak jestem juz spakowana;-)
rozczochrana.mama
WIEC TAK.
@ polazła sobie.
rozpoczety plan c czyli
maca,cynk, witamina b6, b12, a, e, c co 2 dzień zeby sluz nie wysychal, kwas foliowy, emek do tego l-karnityna a ja wiesiolek. zobaczymy
David Guetta - Titanium (feat. Sia) • plagadrwin - iSing.pl nudziło mi sie hahaha prosto po robocie wiec bez obrazu
@ polazła sobie.
rozpoczety plan c czyli
maca,cynk, witamina b6, b12, a, e, c co 2 dzień zeby sluz nie wysychal, kwas foliowy, emek do tego l-karnityna a ja wiesiolek. zobaczymy
David Guetta - Titanium (feat. Sia) • plagadrwin - iSing.pl nudziło mi sie hahaha prosto po robocie wiec bez obrazu
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
M od wczoraj działa na mnie jak płachta na byka.. grrr.. dobrze , ze jest w pracy.
Pomidorówka powoli dochodzi więc obiadek z głowy. Planuję dziś trochę posprzątać , bo na grzejnikach kocie futro zaległo a dawno tam nie zaglądałam.
Dobrze , że słońce świeci to mały na dworze się wyszaleje
yn
Mała całą noc się rozkopywała po brzuchu i już ma tego serdecznie dość.. już chcę mieć koniec. W kontekście dziewczyn, które starają się o malucha brzmi to zapewne nie na miejscu , ale proszę wybaczcie mi
edit. rozczochrana dziękuję- bardzo lubię słuchac Twojego głosu
M od wczoraj działa na mnie jak płachta na byka.. grrr.. dobrze , ze jest w pracy.
Pomidorówka powoli dochodzi więc obiadek z głowy. Planuję dziś trochę posprzątać , bo na grzejnikach kocie futro zaległo a dawno tam nie zaglądałam.
Dobrze , że słońce świeci to mały na dworze się wyszaleje
yn
Mała całą noc się rozkopywała po brzuchu i już ma tego serdecznie dość.. już chcę mieć koniec. W kontekście dziewczyn, które starają się o malucha brzmi to zapewne nie na miejscu , ale proszę wybaczcie mi
edit. rozczochrana dziękuję- bardzo lubię słuchac Twojego głosu
reklama
kwiatuszekq20
2dni marzec ma 31dni
a ja mam takie zawroty glowy ze masakra
dzwonilam do jednej kliniki ale nie ma tam androloga po poludniu dzwonie do drugiej
a ja mam takie zawroty glowy ze masakra
dzwonilam do jednej kliniki ale nie ma tam androloga po poludniu dzwonie do drugiej
Podziel się: