reklama
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Qcz - ja nie karmiłam Alinki naturalnie i teraz też nie będę, ale maluch zdany będzie na butelkę, bo mojego nie będę mogła dawać.
Mam do Was w związku z tym pytanie - czy któraś brała Bromergon?? Jeśli tak jak sie po nim czuła?? Ja to mam na zatrzymanie laktacji.
Qcz - ja nie karmiłam Alinki naturalnie i teraz też nie będę, ale maluch zdany będzie na butelkę, bo mojego nie będę mogła dawać.
Mam do Was w związku z tym pytanie - czy któraś brała Bromergon?? Jeśli tak jak sie po nim czuła?? Ja to mam na zatrzymanie laktacji.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a ja dalej zdycham
danao84
Katrina ja brałam i dalej biorę, pierwsze trzy tygodnie makabra. Czułam się cały czas jakbym była na ostrym kacu. Potem już ok.
Okresu nima
Okresu nima
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Qcz, może dzieciatko jest starsze niż wskazuje OM A ile waży?? Fajnie, ze wsio oki
Katrina, a Ty znasz płeć Maluszka?? ja nie brałam żadnych leków na zahamowanie laktacji, więc nie pomogę
DAna, fju fju ) @@@ BRAK &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Martolinka, Ty kiedyś wspominałaś o rowerku biegowym dla Antka... kupiliście coś???
Katrina, a Ty znasz płeć Maluszka?? ja nie brałam żadnych leków na zahamowanie laktacji, więc nie pomogę
DAna, fju fju ) @@@ BRAK &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Martolinka, Ty kiedyś wspominałaś o rowerku biegowym dla Antka... kupiliście coś???
danao84
Nie robiłam, bo w to nie wierzę. Jak jakimś cudem faktycznie długo nie będzie przychodzić to zrobię, a nawet na bete pójdę. Jak mam być w ciąży za 4,5 dni tez będę. A będę pewniejsza, że to nie jest psikus organizmu. Póki co czekam na @.
danao84
Wczoraj
reklama
Podziel się: