reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

wróciłam właśnie z usg. Szykuje mi się albo duże dziecko albo jest starszy, bo systematycznie wychodzi mu o tydzień więcej niż według przewidzianej daty porodu. Głowa dzisiaj była na 33+4, a reszta 33+1.

reklama
witajcie

Qcz - ja nie karmiłam Alinki naturalnie i teraz też nie będę, ale maluch zdany będzie na butelkę, bo mojego nie będę mogła dawać.

Mam do Was w związku z tym pytanie - czy któraś brała Bromergon?? Jeśli tak jak sie po nim czuła?? Ja to mam na zatrzymanie laktacji.

Qcz, może dzieciatko jest starsze niż wskazuje OM :) A ile waży?? Fajnie, ze wsio oki :)

Katrina, a Ty znasz płeć Maluszka?? ja nie brałam żadnych leków na zahamowanie laktacji, więc nie pomogę:sorry::sorry:

DAna, fju fju :)) @@@ BRAK :-D:-D:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Martolinka, Ty kiedyś wspominałaś o rowerku biegowym dla Antka... kupiliście coś???

Nie robiłam, bo w to nie wierzę. Jak jakimś cudem faktycznie długo nie będzie przychodzić to zrobię, a nawet na bete pójdę. Jak mam być w ciąży za 4,5 dni tez będę. A będę pewniejsza, że to nie jest psikus organizmu. Póki co czekam na @.

reklama
Do góry